Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Grimm Torinsson

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Grimm,

avatar

Aantal berichten : 33
Registratiedatum : 17-02-12

BerichtOnderwerp: Grimm Torinsson   zo 19 feb - 4:07

Hmmm.. het is niet het beste personage dat ik heb gemaakt. :$

De basis informatie
Volledige naam: Grimm (fel, woest) Torinsson (zoon van Torin, in IJsland hebben ze geen achternamen, want het is nooit bereikt door Napoleon, maar bestaan de achternamen uit de voornaam van de vader, en dan zoon of dochter erachter)
Roepnaam/bijnaam: Grimm is zijn roepnaam. Bijnamen worden door mensen bedacht.
Leeftijd: 17 jaar, maar de meeste mensen schatten hem vaak jonger in omdat hij niet zo groot is.
Geslacht: M
Geloof: Hij gelooft wel, maar niet intensief. Er is een kerk en hij gaat er soms wel op een zondag naartoe. Maar hij houd zich niet veel met God bezig.

Het innerlijk
Karakter:
Grimm leeft niet echt naar de betekenis van zijn naam. Hij is kalm, altijd is hij kalm. Zijn woede, blijdschap of verdriet uit hij niet als een normaal mens zou doen. Hij kropt zijn gevoelens op, laat zijn emoties nooit merken, maar de gevoelens zijn er wel. Als hij boos is op iemand eindigt dat vaak met een doordachte wraakactie. De enige manier waarop zijn gevoelens getoond worden is via zijn kracht, en door met zijn mondharmonica liedjes te spelen.
Hij is rustig en gedraagt zich vaak als een perfect crimineel meesterbrein, intelligent, koel onder alle omstandigheden, afstandelijk, maar in zekere mate egoïstisch en vooral intimiderend. Zijn woorden zijn zijn wapen, hij moet het niet van fysieke kracht of magische gaven hebben, zijn tong en hersenen zijn meer dan genoeg.
Ondanks zijn afstandelijke gedrag is hij niet gemeen. Hij kan met iedereen opschieten, is vriendelijk tegen iedereen en hij heeft niet snel een hekel aan mensen. Hij is ook bereid iedereen te helpen die zijn hulp vraagt. En als hij mensen helpt of dingen uitlegt is hij geduldig.
Toch blijft hij een eenling, hij voelt zich nooit echt hetzelfde als andere mensen, maar hij maakt zich er geen zorgen over, en hij zorgt er ook voor dat het niet opvalt. Hij is bang dat als mensen merken dat hij moeite heeft met zijn gevoelens tonen, hij heeft liever dat niemand zich met zijn zaken bemoeit, vanuit zijn oogpunt blijft daardoor iedereen gelukkig.
Relaties: Hij begrijpt niet veel van liefde. Nee, hij begrijpt het wel, maar hij weet niet hoe hij er zelf mee moet omgaan. Hij begrijpt het gevoel van vriendschap nog wel, maar bij liefde gaat het hem te ver.
Talenten: Hij speelde accordeon, maar nu niet meer, hij is het een beetje verleerd. Nu speelt hij vooral mondharmonica, en nog goed ook. Het fascineert hem hoe zo'n simpel ogend instrument toch zulke klanken kan maken.
Hij kan ook goed lichaamstaal lezen. Hij vangt de signalen van mensen gemakkelijk op en weet ze makkelijk aan kenmerken te koppelen. Het gaat niet alleen om hoe mensen handelen, maar ook om hun kledingstijl of aan de manier waarop ze praten. Zo kan hij, zonder dat hij telepathie of aura's beheerst toch weten hoe mensen zich gedragen, maar het zal nooit zo goed zijn als met krachten.
Zwakheden: Oké, dat gevoelensopkroppen is dus wel duidelijk een zwak punt. Maar er is nog meer, Hij is niet sterk, bij de meeste sporten komt hij nogal stuntelig over, hij ziet het nut van lichamelijke activiteiten in. Bij bijna alle sporten wordt hij of getackeld of hij heeft geen flauw idee wat hij eigenlijk moet doen.

Status: Veel mensen vinden hem aardig; hij is vriendelijk, hij is bereid te helpen. Het maakt niemand echt iets uit dat hij alleen maar glimlacht als iemand een grap maakt. Iedereen kan met hem opschieten, hij ergert zich niet snel aan mensen.


afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Hij is IJslands, hij woont in het noorden in de buurt van de kleine stad Húsavík. Het is een plaats die aan een open baai ligt. Het ligt niet aan de kant van de gletsers, die liggen in het zuiden. En er zijn bijna geen geisers of andere vulkanische activiteit. Het stadje is bekend om de walvissafari's die de grootste bron van inkomsten zijn.
Over taal hoeft niemand bang te zijn want kinderen krijgen in IJsland al vanaf de basisschool lessen in Engels.
Familie: Een paar van zijn familieleden wonen in Akureyri (de “hoofdstad” van het noorden van IJsland), maar de meesten wonen in Reykjavík en omstreken. Daarom ziet hij ze niet zo vaak. Alleen hij, zijn broertje, zijn ouders en zijn grootmoeder van zijn vaders kant wonen in Husavík.
Zijn vader heet Torin Fjalarsson (54 jaar), zijn moeder heet Frida Grundwaldsdóttir (47 jaar).
Zijn broertje is 14 en heet Hravn Torinsson.
Zijn grootmoeder heet Sula Hátíðsdóttir, ze is 87

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Hij is best wel klein 1,71 m. en hij is heel tenger gebouwd. Met slanke ledematen, en weinig spieren.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een vrij jong gezicht, het is niet echt rond, maar het is heel fijn. Zijn ogen zijn blauw, kijken vaak emotieloos, en zijn haar is vuilblond. Hij heeft altijd moeite met aandacht aan zijn haar besteden, dus het zit erg warrig.
Kledingstijl: Simpel: overhemden met een t-shirt en spijkerbroeken. Gympen zijn zijn favoriete schoenen. De kleuren zijn ook simpel, de overhemden zijn vaak geruit, of effen en niet in te felle kleuren.
Uiterlijke kenmerken: Hij houdt niet van hoofddeksels, de enige sieraden die hij draagt zijn soms armbandjes. Hij heeft een bloedhekel aan sjaals en handschoenen en die draagt hij ook alleen als het echt koud is. Zijn uiterlijk is het minst belangrijk voor hem.

Kracht Thermokinese, bij Grimm is het een beetje een apart verhaal. Zijn kracht is compleet afhankelijk van zijn emoties. Doordat hij zijn gevoelens nooit toont, is dit de manier waarop het naar buiten komt. Hij zorgt vaak voor grote temperatuurschommelingen, maar hij heeft er geen controle over.

Extra

Verleden: Grimms jeugd was normaal. Soms zat het mee, soms zat het tegen. Hij had een leuk gezin, hij kreeg een broertje, hij zat op een goede basisschool. Hij liep elke zomer rondjes langs de zee en door de bergen. Onbezorgd en niet veel te doen. Totdat hem natuurlijk werd verteld dat hij bijzondere gaven bezat. Het enige probleem is natuurlijk dat hij ze niet kan controleren, maar hij weet dat ze er zijn.
overig: Hij heeft huisdieren, een heleboel kanaries: Lemon, Lime, Berry, Acorn, Snow en Orange. Lemon is geel, Lime is groenachtig, Berry is rood, Acorn is een soort van bruin, Snow is zuiver wit en Orange is oranje.
Hij heeft ervoor gezorgd dat zijn vogels in een volière mogen.

Plaatje: (Alle plaatjes mogen, van fantasie tot mens naar anime, natuurlijk geen pornogr
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise

avatar

Aantal berichten : 282
Registratiedatum : 19-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Grimm Torinsson   zo 19 feb - 4:17

goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Grimm Torinsson
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: