Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Owen William Sawyer.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Daydream-r

avatar

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 26-03-13
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Owen William Sawyer.   di 26 maa - 7:58

De basis informatie
Volledige naam: Owen (jonge krijger) William (resoluut beschermer) Sawyer.
Roepnaam/bijnaam: Owen.
Leeftijd: 15 jaar oud.
Geslacht: M
Geloof: Geen, Owen is een erg nuchter persoon. (Zie ook karakter)

Het innerlijk
Karakter: Owen is een beetje 'socially awkward', hij vindt het moeilijk contact te maken met mede-studenten. Hij zit liever een paar meter verderop gebeurtenissen te observeren dan dat hij zich erbij voegt. Gesprekken zijn met hem moeilijk te voeren, het is een echte dagdromer. Hij kan zomaar midden in een zin stoppen en voor zich uit staren, je moet echt geduld met hem hebben. Owen is een gevoelige jongen, maar laat zijn gevoelens liever niet zien. Hij zet de behoeftes van anderen boven die van zichzelf, hij wilt graag de mensen (die dicht om hem heen staan) helpen. Zijn emoties kunnen heel erg wankelen, je kan dus zeggen dat het een emotioneel instabiel persoon is, maar dat is hij niet. Hij laat zijn gevoelens dus niet zien, omdat er vaak niemand is om ze überhaubt te zien. Zoals al eerder is genoemd, is Owen moeilijk in contacten leggen. Maar áls er iemand is die om hem geeft, is het de beste vriend die je je kan wensen. Owen staat altijd voor je klaar, en dat niet klef gezien. Hij zal je altijd proberen uit de brand te helpen en -soms- zelfs de schuld voor je op zich nemen. Owen is ook nogal een flap-uit, hij denkt hard op. Soms is het handig, maar vaak werkt het in zijn nadeel.
Relaties: Owen valt op meisjes, al heeft hij nooit de kans gehad die gedachte te kunnen veranderen. (Wat nu niet betekend dat Owen op jongens valt, hij weet gewoon niet beter dan dat hij zich tot meisjes aangetrokken voelt omdat hij nooit echt geëxperimenteerd heeft.)
Talenten: Owen kan -stiekem- geweldig piano spelen, maar dit doet hij liever niet in het bijzijn van andere mensen. Hij speelt 's avonds in het muzieklokaal als hij daar toestemming voor heeft. Ook houd hij ontzettend veel van fotograferen. Voor zijn vijftiende verjaardag heeft hij van zijn ouders een superluxe camera gekregen met verstelbare lenzen. Owen heeft oog voor detail en dat zie je ook terug in zijn foto's.
Zwakheden: Owen is geen gespierde jongen, hij wordt vaak belachelijk gemaakt tijdens gymlessen omdat hij zulke 'dunne beentjes' heeft.
Status: Owen valt niet erg op, veel mensen merken vaak niet eens dat hij er is. Toch, als hij geforceerd een groep bijwoont, wordt er vaak goed geluisterd naar de dingen die hij zegt. Owen praat niet veel.


afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Owen komt uit Engeland, wat je goed kan horen aan zijn accent. Hij woonde met zijn ouders in een appartement boven de bloemenwinkel van zijn moeder in Londen, (tot zijn spijt) middenin de drukke stad.
Familie: Owen is enig kind, wat je niet aan hem kan merken. Hij is geen verwend rijkeluismannetje, simpelweg omdat zijn ouders daar het geld niet voor hadden. Owen was vaak alleen, zijn vader werkte op kantoor en zijn moeder in de bloemenwinkel onder hun appartement. Owen vond het heerlijk, al die tijd voor zichzelf. Hij bracht de meeste vrije tijd van hem door met boeken lezen en foto's maken (in het park, de stad, zijn tuin, enz.) In zijn kamer zijn de wanden bedekt met boekenkasten vol met kapotgelezen boeken en foto's van zijn camera.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Owen is een smal gebouwde jongen van 1 meter 75.
Omschrijving gezicht: Owen heeft een lief gezichtje, met helderblauwe ogen. Meisjes omschrijven hem als 'cute' en 'aandoenlijk'.
Kledingstijl: Owen draagt veel blousjes (tot aan de hals dicht) met jeans. Maar aangezien het schooluniform verplicht is doordeweeks zie je hem meer in uniform.
Uiterlijke kenmerken: Als Owen lang in de zon heeft gezeten krijgt hij lichte sproeten over zijn gezicht. (Waardoor langslopende meisjes kirrend 'ah wat cute!' roepen)
Wat heeft hij altijdin zijn rugzak: Oordopjes, zijn mobiel vol met zijn lievelingsmuziek, Ghys (zie 'Extra'), zijn fototoestel, een boek.

Kracht
Kracht: Aura's.

Extra
Verleden: Owen heeft een vrij normale jeugd gehad. (Nee, Owen heeft geen reden waarom hij zo teruggetrokken en op zichzelf is. Zo is hij nou eenmaal opgegroeid.) Op school werd hij wel getreiterd met namen zoals 'spillebeen' of 'kippetje' waardoor hij nu liever niet meedoet met gym. Afgezien het feit dat hij moeite had met vrienden maken en veel alleen was, was dat toch echt zijn eigen keuze. Hij houd ervan om alleen te zijn. (Pas op! Hij is niet eenzaam)
Overig: Owen is een echte dierenvriend. Zijn beste vriend is een klein grijs muisje: Ghys. Ghys kun je vinden in zijn jaszak, rugzak en soms zelfs in zijn broekzak.

Plaatje:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://d-aydream-r.tumblr.com
 
Owen William Sawyer.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: