Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Alison Rose

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alison

avatar

Aantal berichten : 157
Registratiedatum : 01-02-12
Leeftijd : 20

BerichtOnderwerp: Alison Rose   wo 1 feb - 6:12

De basis informatie
Volledige naam: Alison Antigone Rose
Roepnaam/bijnaam: Alison
Leeftijd: 16, hoewel ze zich ouder gedraagt en ook graag ouder voordoet.
Geslacht: V
Geloof: Niet gelovig.

Het innerlijk
Karakter: Alison is het best te beschrijven als charmant, innemend en manipulatief. Ze kan ontzettend aardig en gul zijn, maar daar moet ze dan wel een reden voor hebben. Alles wat ze doet, moet goed zijn voor haar. Zo egoïstisch is ze. Maar hoewel ze het gevoel heeft dat de hele wereld om haar draait, laat ze dat niet merken. Ze is juist charismatisch en kan je het gevoel geven dat alles om jóú draait, dat je geliefd en interessant bent. Alison is wisselvallig. De ene dag kan ze ontzettend veel interesse voor iets hebben en er haast obsessief mee bezig zijn, en de volgende dag kan ze het weer helemaal links laten liggen. Ze doet alles om te krijgen wat ze wil en drukt haar zin moeiteloos door, maar een doorzetter is ze niet echt. Als iets haar te veel moeite kost, vindt ze het niet meer leuk en stopt ze er het liefst mee. Alison is intelligent, maar ze is liever populair.
Relaties: Alison is flirterig, maar haar relaties zijn zelden lang. Ze houdt iemand liever aan het lijntje, houdt ervan om te testen hoeveel ze de ander waard is. Meestal date ze iemand om iets te krijgen wat ze wil, of omdat ze zich verveelt. Hoewel ze geen problemen heeft om beide geslachten te charmeren, zijn haar relaties altijd met jongens.
Talenten: Vrienden/relaties krijgen en manipuleren.
Zwakheden: Niet haar zin krijgen, doorzetten. Ook kan Alison niet tegen haar verlies.
Status: Alison is geliefd bij velen, maar ook gehaat bij degenen die ze links heeft laten liggen.

Afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Alison is geboren in een chique maar kleine buitenwijk van Londen.
Familie: Alison’s familie is erg rijk. Haar overgrootouders kwamen uit Schotland, waar ze lappen grond bezaten, maar Alison’s ouders wilden liever vlakbij Londen wonen. Ze heeft nog een jonger zusje dat thuis woont.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Alison is uitgegroeid toen ze 1,74 m was. Haar figuur was altijd een tikkeltje mollig, maar ze heeft hard getraind om zichzelf slank te krijgen.
Omschrijving gezicht: Een bleek gezicht met donkergroene ogen. Om haar lippen - vaak rood gestift - ligt meestal een mysterieus glimlachje. Alison heeft stijl, roodbruin haar tot haar buik.
Kledingstijl: Opvallende, korte kleding.
Uiterlijke kenmerken: Alison besteedt veel tijd aan haar uiterlijk. Ze heeft altijd kettingen, ringen en armbanden om, met in het bijzonder een klein, goud kettinkje. Het was een erfstuk van haar oma.

Kracht
Kracht: Telepathie.

Extra
Verleden: Omdat haar ouders druk waren met hun tijdrovende banen, bracht Alison toen ze jong was veel tijd door met haar oma. Haar andere oma en beide opa’s waren al overleden. Niemand begreep precies hoe de band tussen de veeleisende, snobistische oma Rose en de mooie maar brutale Alison in elkaar zat, maar het was duidelijk dat de twee gesteld waren op elkaars gezelschap. Terwijl Alison’s zusje een nanny kreeg, ging Alison op bezoek bij oma Rose. Ze hadden vaak ruzie, maar hielden toch van elkaar. Dat bleek wel toen oma Rose doodging toen Alison veertien was. Wekenlang sloot ze zich op in haar kamer en wilde met niemand praten. Daarna verdween haar laatste restje fatsoen en werd besloten dat Alison zo onhandelbaar was dat ze maar naar een kostschool moest.
Overig: -

Plaatje: Zie avatar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Harriet

avatar

Aantal berichten : 222
Registratiedatum : 31-01-12

BerichtOnderwerp: Re: Alison Rose   wo 1 feb - 6:29

Goedgekeurd.

Harriet en Allison lijken qua uiterlijk en afkomst echt eng veel op elkaar : o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Alison Rose
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: