Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Pacha - Discotheek.

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Pacha - Discotheek.   vr 9 maa - 6:36

Ook Scarlett kon natuurlijk niet om de gebeurtenis heen met het dronken meisje dat een smakker maakte boven op een stel dansers. Nog verdwaasd door de val liet ze zich uit de discotheek zetten. Een lachbui kon Scarlett niet onderdrukken, je was wel heel erg snel heen als je op dit tijdstip al straalbezopen was, én dat je jezelf dan uit de keet wist te zetten. Met duideljk leedvermaak had Scarlett het schouwspel gaadde geslagen terwijl ze haar drankje langzaam opdronk. De drank was sterker dan ze had verwacht. Het zorgde voor een warm brandend gevoel dat door haar lichaam heen trok. Ze huiverde even bij die gewaarwording, zo vaak dronk ze geen sterke drank, maar vies was ze er niet van. Ze was gewoon te jong om het zelf te kopen.

Scarlett merkte dat er iemand naar haar keek, iets wat wel vaker voorkwam door haar felrode haren. Mensen stootte elkaar aan om de ongewone haarkleur aan andere te laten zien, soms denigrerend mompelend, andere juist ontzagwekkend omdat ze zoveel 'lef' scheen te hebben om het felrood te verven. Maar deze blik was anders, gerichter. Scarlett's blik zocht de drukke bar af en vond al snel de ogen van Kian. Er verscheen weer een grijns op haar gezicht. Scarlett pakte haar drankje van de bar op en liep naar hem toe. "Alweer een beetje gevoel in je been?" vroeg ze bij wijze van begroeting waarna ze er een zacht tikje tegen aan gaf. De verdoving was allang uitgewerkt, zo slim was ze ook wel weer, maar ze had geen idee of hij nog naar de EHBO was gegaan om de hechtingen te laten verwijderen en of die toen weer een verdoving nodig had gehad.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kian

avatar

Aantal berichten : 342
Registratiedatum : 22-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Pacha - Discotheek.   ma 12 maa - 4:22

Hij deed geen pogingen haar aandacht te trekken, maar kreeg toch door dat de dame in kwestie zoekend om zich heen zat te kijken. Kian nam aan dat ze zich afvroeg wie diegene was die haar zo bestuderend aankeek. Toen haar ogen de zijne ontmoette grijnsde hij dan ook breed. Ze was niet de persoon die je hier zo snel zou verwachten. Ze was zo anders. Ook vond hij haar niet het type dat de hele avond zou staan dansen, eerder dat ze zich lamzuipen zou en meestal gebeurde dat in de club er tegenover. Hij hield zijn hoofd een beetje scheef, met een ondeugende grijns om zijn mond en hij volgde haar bewegingen toen ze naar hem toe kwam lopen, met het drankje in de hand. Hij had haar nog niet in haar kleding gezien, alleen in bikini. Het paste bij haar, al had hij het iets minder extreem voorgesteld. Het vage licht scheen op haar gezicht en maakte haar ogen opvallender. Ze had een mooi gezicht, al werd het een beetje teniet gedaan door de felrode haren en de rest van haar ruige uiterlijk. Misschien begon de drank in zijn lichaam nu al zijn werk te doen.. Hij kon duidelijk niet meer helemaal helder nadenken. Bruine ogen, omlijst met zwarte wimpers hielden hem nu echter gevangen. Totdat ze bij hem aankwam en hij zich van haar gezicht losscheurde, waarbij hij ook weer helderder werd in zijn hoofd. Toen ze naar zijn been vroeg, lachte hij zachtjes. Al was het eigenlijk geen grappig verhaal. Hij had met zijn been thuis tegen zijn bed aangelopen, toen hij een keer dronken thuis was gekomen. Daardoor was de wond weer opengegaan en zelfs de hechtingen hadden niet meer geholpen. Hij moest weer terug en was opnieuw gehecht. Vandaar dat er nog steeds verband om zijn been zat, al was dat niet te zien door zijn broek. Dit schoot door zijn hoofd, maar hij wist niet hoe hij dit kort kon vertellen. ‘Ehm, dat is nogal een lang verhaal.’ Zei hij. De grijns lag nog op zijn gezicht, maar zijn ogen lachten niet mee. ‘En, hoe is het met jou verlopen?’ Vroeg hij. De drank had overduidelijk zijn werk gedaan, want zijn stem klonk schor, verleidelijk en charmant. Terwijl hij het niet in zijn hoofd zou halen om Scarlett te versieren als hij nuchter was geweest. Ondertussen wenkte hij nog een keer naar achter en enkele seconden later stond er weer een nieuw glas voor hem klaar, dat hij snel naar binnen goot. De warmte verspreidde zich opnieuw in zijn lichaam en versterkte zijn vrolijke humeur. Perongeluk glipte er nog wat spanning tussen zijn vingers door, maar gelukkig was het nu niet een persoon, maar de bar die hij een schok gaf. Wel waren er wat flitsen te zien, maar dat kon net zo goed van de verlichting komen. Niemand zou het merken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Pacha - Discotheek.   ma 12 maa - 5:34

mijn post worden even wat korter, ben ziek dus barst een beetje van de koppijn :3
-
Scarlett grijnsde naar Kian, ze sloeg het laatste laagje drank in haar glas achterover. Het vocht baande zich een weg door haar slokdarm heen die nu iets minder heftig, maar nog steeds behoorlijk brandig aanvoelde door de alcohol in het drankje.
Bij zijn antwoord op zijn vraag hield Scarlett haar hoofd wat in een schuine positie, "Een lang verhaal?" herhaalde ze op een wat nieuwsgierige toon. Haar blik ging weer even naar zjn been voor ze weer op keek. Zijn lichaam was nu wel grotendeels bedekt met zijn spieren. Tenminste zijn bukspieren waar ze de vorige keer veels te weinig op gelet had, bedacht ze zich nu. Ze wist dat dit soort gedachtes grotendeels door de setting kwam waar ze zich nu in bevond. De dansende menigte, de muziek en natuurlijk de drank. Al deed een glaasje haar niet zoveel. Met een blik op haar glas bestelde ook Scarlett weer eentje bij. De klank in zijn stem die licht schor was liet een warm gevoel door haar heen stromen. Met haar hand ging ze eventjes door haar haar. Een afgezaagd gebaar watelk meisje deed. "Met mij is alles goed verlopen, ik vond het vanavond wel weer eens tijd om er op uit te gaan." vanonder haar dikopgemaakte wimperrand keek ze even naar Kian's donkere ogen, ze had wel zin in weer iets leuks vanavond. "Dit is wel een keer wat anders." voegde ze er met een klein glimlachje rond haar lippen aan toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kian

avatar

Aantal berichten : 342
Registratiedatum : 22-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Pacha - Discotheek.   di 13 maa - 4:56

‘Een heeeel lang verhaal. Ik vertel het wel eens, als ik tijd heb.’ Overdreef Kian met schitterende ogen. Hij had zin in wat speciaals vanavond, was te zien aan zijn blik. Hij hunkerde naar iets waarmee hij het dagelijks leven kon ontsnappen, die sleur van school en het uitgaan. Het liefst wilde hij weer reizen, om verder te komen dan alleen deze woonplaats, zoals hij altijd gedaan had wanneer hij kon. Maar nu zat hij hier vast, zijn ouders hadden hem verplicht dit jaar af te maken. Dat maakte hem onrustig en daardoor kwam hij alleen maar vaker in de problemen dit jaar. Hij nam wat hij wilde, deed wat hij wilde, al vonden anderen het nog zo vervelend. Hij was Kian. Dit was in zijn ogen te zien. Dat woeste met een subtiele glans van arrogantie.

Een glimlach gleed over zijn gezicht toen hij haar indringend aan keek. ‘Dat is mooi.’ Antwoordde hij. Eigenlijk had hij niet anders verwacht dat het goed met haar ging. Ze zag er wel uit als iemand die zich vermaakte in het leven , of het nou tegen zat of niet. Carpe Diem, dat zou haar motto wel zijn. Maar goed, wie was hij eigenlijk om dat te zeggen. Hij wist eigenlijk helemaal niets van haar en kon alleen maar afgaan op hoe ze eruit zag. Was hij zo oppervlakkig? Dat was een vraag waar zelfs hijzelf geen antwoord op kon geven. Geen antwoord op wilde geven. Hij lachte zachtjes en liet zijn blik over haar heen glijden. Zijn warme ogen bleven even hangen bij haar rode lippen en hij moest moeite doen om zich weer los te scheuren. Wat was er met hem aan de hand? Waarschijnlijk had hij te lang geen meisje meer tegen zich aan gevoeld. Zijn stem was net iets te soepel, net iets te charmant. Eigenlijk wilde hij dat helemaal niet. Scarlett zou voor hem eerder een vriendin worden dan een scharrel, ze was niet iemand die je graag zou willen gebruiken. Als ze er achter zou komen was je nog verder van huis.. ‘Inderdaad.’ Mompelde hij. Het stemmetje in zijn achterhoofd negerend. ‘Meestal ben ik ook in andere clubs te vinden.’ Met een schuin glimlachje dacht hij aan hoe hij dan meestal de avonden doorbracht. Drinkend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Pacha - Discotheek.   di 13 maa - 5:33

Scarlett had in zekere zin hetzelfde gevoel dat Kian vanbinnen had. Op deze school voelde ze zich opgesloten, ja ze had haar motor, maar ze kon nooit verder dan een uur of 2 voor ze weer terug moest zijn. Het was frustrerend om het middel voor vrijheid te hebben, maar het niet kunnen gebruiken. Ze kon niet te er want dan zouden de klachten weer optreden. De klachten die haar helemaal naar de andere kant van Amerika hadden gebracht in Maine. Scarlett miste het New York waar elke avond wel wat te beleven viel, waar ze zich niet hoefde te houden aan overdreven regeltjes als het dragen van een schooluniform. Ze was zelfs enkele keren gesommeerd om haar make-up af te doen, omdat het aanstootgevend zou zijn voor andere leerlingen. Dood vervelend vond ze al die betutteling.

Dit soort avonden waren voor Scarlett dan ook om echt van te genieten, los te gaan en ze zou wel zien waar ze de volgende dag belandde. Dat was een zorg voor later. Ondertussen was er een nieuw drankje voor haar neergezegd, voor ze een slokje nam bleef ze nog even naar de schitterende ogen van Kian kijken. Ze voelde hoe haar eigen oogopslag wat veranderde, het werd verleidelijker alsof ze ietsje wijder opengingen. Dt kwam waarschijnlijk door de behoefte aan wat uitdaging, aan iets wat de sleur van deze dagen wat zou doorbreken. Er waren genoeg jongens die hier rondliepen, Kian kende ze hier eigenlijk al veel te goed voor, maar het was al te laat. Iets in haar lichaam had haar zinnen al op hem gezet. Misschien kwam het juist door zijn uitstraling nu, hij had duidelijk wat op. In de positieve zin, hij liep niet te lallen maar had een zweem van charisma om zich heen hangen op het moment. "Drie keer raden wat voor clubs dat zijn." reageerde ze op zijn antwoord. Het zou haar niet verbazen als ze hem morgen tegen zou komen in een club die ruiger was als deze, die harde muziek draaide, niet het soort latino muziek wat hier te horen was. "En heb je al gedanst?" vroeg ze toen ze eenmaal de rest van haar tweede glas opgedronken had. Haar blik ging weer even naar Kian die een soort aantrekkingskracht had deze avond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kian

avatar

Aantal berichten : 342
Registratiedatum : 22-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Pacha - Discotheek.   do 22 maa - 7:00

Boeiend. Zijn hersenen hadden zich al over gegeven aan zijn lichaam en zijn houding werd nonchalanter. Hij dacht eigenlijk al niet meer na bij wat hij deed en deed daarom niets liever dan zich overgeven aan die prachtige bruine ogen die hem verleidelijk aankeken vanachter het glas waar het meisje uit dronk, met haar rozerode lippen ietsjes getuit. Een rilling ging door hem heen. Normaal keek hij niet zo naar de meisjes die hij mee naar huis nam, normaal zou hij ze niet eens meer kunnen herkennen als hij ze weer tegen zou komen. Misschien beschouwde hij ze niet eens als mensen, maar als minderwaardige wezens, al zou hij het ontkennen. Maar bij haar was dat onmogelijk. Met haar knappe gezichtje was ze ronduit aantrekkelijk en daarbij was ze nog een aardig kind ook. Niet iemand die je gewoon mee zou nemen voor een nachtje. Dit was iemand waar je een langere tijd mee zou moeten doorbrengen. Dat mompelde zijn onbewustzijn, die langzaam in slaap gesust werd door de alcohol. Was dat wat hij wilde? Hij was het in ieder geval niet van plan. Dat stemmetje in zijn achterhoofd kon de pot op. Hij deed wat hij zelf wilde, dat had hij altijd al gedaan. Zonder rekening met anderen te houden. I like to live on the edge. Carpe Diem. Als hij problemen kreeg met zijn daden, dan ontliep hij gewoon de gevolgen. Een vage grijns gleed over zijn gezicht en hij deed geen moeite meer om zich van haar gezicht af te keren. Een zachte lach ontsprong hem toen ze een opmerking maakte over de clubs. ‘Tja.’ Antwoordde hij raadselachtig. Al wist hij dat ze dat zelfs al in 1 enkele keer kon raden. Hij nam nog een slok van zijn drankje en bleef zwijgend naar haar kijken, waar hij ook de rest van haar lichaam bij in zich op nam. Dansen? Hij schudde ontkennend zijn hoofd en keek haar verlangend aan. Nu ze het zei, daar had hij eigenlijk wel zin in..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Pacha - Discotheek.   do 22 maa - 7:49

Scarlett glimlachte en hield haar hoofd wat schuin hangen. Ze kon het gewoon niet laten om haar bewegingen net wat vrouwelijker af te maken. Hoewel het nog steeds duidelijk Scarlett was. Sommige dachten dat Scarlett een tomboy was, een meisje dat alleen maar in jongens kleding liep en daarin geïntresseerd was. Die mensen hadden duidelijk nog nooit goed naar Scarlett gekeken, Scarlett droeg mesetal strakke broeken, nooit duidelijke jongenskleding, ze droeg dan wel haar stoere motorlaarzen met enige regelmaat maar nog steeds zorgde de rest van haar uiterlijk er wel voor dat ze duidelijk werd aangezien als iemand van het vrouwelijk geslacht.
Normaal was ze niet zo flirterig, maar vanavond had ze er zin in en dat kon ze niet negeren. Ach, ze mocht toch best wel eens een keer plezier hebben? Dat het met Kian was had ze alweer verdrongen, de twee glazen alcohol hadden ervoor gezorgd dathaar beoordelingsvermogen verlaagd was. Met haar hand maakte ze een gebaar in de richting van de dansvloer, een bevestigende blik was de reactie op de verlangende blik van Kian. Ja, zei had er ook wel zin in nu ze erover nadacht. "Zullen we het proberen?" voegde ze er overbodig aan toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kian

avatar

Aantal berichten : 342
Registratiedatum : 22-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Pacha - Discotheek.   wo 28 maa - 4:28

Eigenlijk danste hij liever alleen, maar voor haar maakte hij deze keer een uitzondering. Na haar even aangekeken te hebben, kon iedereen zien dat zij ook wel in was voor wat plezier op de dansvloer. Dus liet hij zich van zijn kruk af glijden, na zijn glas te hebben neergezet. Hij veegde een jongeman aan de kant die hem in de weg liep, en legde zijn hand op haar onderrug. ‘Durf je dit wel aan, met mij?’ Vroeg hij ondeugend lachend. Hij moest wel naar haar blijven kijken, zelfs als hij het gewild had kon hij zijn blik niet meer van haar lostrekken. Zij leek een klein stukje hemel op deze aarde op het moment. Dit was haar avond. Of: De avond voor hen samen. Even knipperde hij. Hij was totaal gek geworden leek het wel. Met een zachte druk die hij uitoefende via zijn hand duwde hij haar naar de dansvloer, tussen de mensen door. Verschillende mensen dansten ontzettend dicht tegen elkaar aan, er had geen haartje meer tussen hun lichamen gepast. Een voorbeeld daarvan was een tweetal dat vlak voor en stond. Zij bewoog haar heupen tegen de zijne aan en hij leek haar met zijn handen alleen maar dichter naar zich toe te trekken. Onwillekeurig moest Kian glimlachen. Zo had hij vroeger ook gedanst, als puber. Hij bracht zijn mond naar het ene oor van het meisje met de rode haren en mompelde zachtjes dat hij niet zo’n ster was in het dansen als de mensen om hem heen, waarbij hij veelbetekenend naar het paartje voor hen keek en zachtjes lachte. De clubs veranderden ook nooit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Pacha - Discotheek.   wo 28 maa - 5:32

Scarlett stuurde hem even een wat sarcastische blik, "Ik durf alles." reageerde ze op zijn vraag of ze het aandurfde, met Kian. Als je van een metershoge klif naar beneden durfde te springen was dit een eitje. Tenminste in de ogen van Scarlett. Snel nam ze de laatste slok van haar drankje, dat brandde in haar keel. Straks zou ze wat minder zwaars moeten nemen, wilde ze de rest van de avond nog bewust meemaken. Scarlett was slank gebouwd en ondanks dat ze toch wat gespierd was, had alcohol het niet zo lastig om door haar lichaam te verspreiden. Zonder tegen te stribbelen liet ze zich door de stevige hand van Kian die zachtjes op haar onderrug duwde zich door de menigte gelijden. Haar bruine ogen glinsterde een beetje in het schemerige licht dat er in de ruimte hing. Haar ogen zouden niet opvallend zijn, hetzij dat ze zoals gewoonlijk door een dikke laag eye-liner waren omringd waardoor ze alle aandacht naar zich toetrokken. Scarlett merkte dat ze er zin in had, zin om met Kian te gaan dansen, gewoon met z'n tweetjes om de dansvloer waar toch wel erg soepeltjes gedanst werd. De heupen van enkele meisjes draaide zo rond dat Scarlett haar spieren direct voelde protesteren, maar bij de woorden van Kian voelde ze zich al weer wat meer ontspannen. Met een gerusstellende blik keek ze hem even kort aan, maar langer dan nodig geweest was, "Dan hoef je je nergens voor te schamen." vertelde ze hem, zijzelf kon wel redelijk dansen, maar bij de latina's die hier rondliepen was ze een enorme stijve hark. Haar blik richte zich even op het stelletje dat alleen van elkaar gescheiden werd door een dunne laag kleding, die zouden straks waarschijnlijk een hotelletje opzoeken.
Scarlett voelde hoe haar lichaam begon mee te bewegen op de muzek die er gedraaid werd, het was een redelijk snel ritme waar ze even aan moest wennen. Het was een lange tijd geleden dat ze op zulke muziek had gedanst, laat staan met een jongen als Kian. Die gedachte deed haar blik weer van de overige stelletjes naar Kian drijven, de avond was al leuker dan ze gepland had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Pacha - Discotheek.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Pacha - Discotheek.
Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Het RPG :: De stad-
Ga naar: