Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Kenneth McLeod

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kenneth

avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 25-02-12

BerichtOnderwerp: Kenneth McLeod   za 25 feb - 10:27

De basis informatie
Volledige naam: Kenneth McLeod
Roepnaam/bijnaam: Iedereen noemt hem Kenneth. Alleen Gwen mag hem Ken noemen.
Leeftijd: 17
Geslacht: M
Geloof: Kenneth gelooft wel een soort van in God en heel soms, als hij zich slecht voelt bidt hij. Maar verder niet.

Het innerlijk
Karakter: De meeste mensen krijgen de echte Kenneth niet te zien omdat hij Gwen meestal voor zich laat praten. Hij is een beetje mensenschuw en zal, zeker als Gwen er niet bij is, gewoon amper tegen je praten. Als je hem iets vraagt zal hij antwoord geven maar dan zo kort mogelijk en meer ook niet. Wat een tegenstelling is met hoe hij met Gwen is. Dan praat hij juist heel veel en snel en maakt hij veel grapjes. Dus eigenlijk weet bijna niemand iets van hem op Gwen na, die weet alles van hem. Hij is ook heel aanhankelijk en houdt hij van vertrouwde en bekende omgevingen waar het rustig is. Ook kan hij er niet goed tegen als hij ergens geen controle over heeft en probeert die dan ook altijd te houden. Het is een beetje autistisch maar hij houd er niet van als hij niet weet wat er gaat gebeuren of wat er allemaal aan de hand is. Zijn goede kanten zijn dat hij heel beschermend en trouw is. Ook is hij een echt natuurmens en houdt hij van dieren. Tegen mensen die daar slecht mee om gaan heeft hij dus al automatisch een hekel. De natuur is ook een soort van zijn toevluchtsoord. Daar kan hij tot rust komen en voelt hij zich thuis. Want hij mist Schotland wel heel erg.
Relaties: Kenneth is bi en is niet echt op zoek naar een relatie en een ONS is niets voor hem. Als hij een relatie zou hebben heeft hij zekerheid nodig dat de andere persoon net zoveel van hem houdt als hij.
Talenten: Kenneth weet heel erg veel van de natuur en kan heel goed met dieren omgaan. Daardoor is hij ook erg goed in biologie en dingen als tuinieren en klimmen.
Zwakheden: met mensen praten en omgaan. De meeste technische dingen.

Status: Hij is over het algemeen de tweelingbroer van Gwen. En anders de jongen die nooit iets zegt.


afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Uit Schotland. Hij woont op een landgoed erg afgelegen.
Familie: Hij heeft zijn beiden ouders nog, zijn oma en opa wonen bij hen op het landgoed, verder heeft hij nog een tweelingzus die ook op dezelfde school zit, ze deden altijd alles samen en zijn daardoor erg close.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Kenneth is nog in de groei en is op het moment 1.76. Niet heel groot dus.
Omschrijving gezicht: Kenneth heeft blonde haren waar heel wat slag in zit en die vaak voor zijn ogen hangen. Zijn ogen zijn bruin en worden naar het midden steeds donkerder. Er zit iets schuws in en als het even kan kijkt hij je niet aan.
Kledingstijl: Niet heel bijzonder maar meestal wel kleren waar je je gemakkelijk in kan bewegen. En vaak een open blouseje met daaronder een shirt.
Uiterlijke kenmerken: Hij heeft wat sproetjes rond zijn neus maar verder niet echt.

Kracht
Kracht: telepathie

Extra
Verleden: Kenneth had een rustige jeugd. Het enige dat misschien wat anders was dan normaal is dat ze heel afgelegen woonden en dat hij eigenlijk alleen Gwen had om mee om te gaan. Ook weet hij waarschijnlijk meer van de natuur dan de gemiddelde tiener en houd er ook veel van.
Overig: Als je nog nooit schotten hebt horen praten, ze zijn niet te verstaan als ze snel praten.

plaatje::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise

avatar

Aantal berichten : 282
Registratiedatum : 19-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Kenneth McLeod   za 25 feb - 10:37

Goedgekeurd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Kenneth McLeod
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: