Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Ivan Carl Igor Swvetlov

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Carl.

avatar

Aantal berichten : 208
Registratiedatum : 24-02-12

BerichtOnderwerp: Ivan Carl Igor Swvetlov   vr 24 feb - 8:54

De basis informatie
Volledige naam: Ivan Carl Igor Swvetlov
Roepnaam/bijnaam: Carl, omdat dat de naam is die nog het meest Engels klinkt.
Leeftijd: 18
Geslacht: M
Geloof: Hij gelooft heilig in God, al kan hij hem soms even beu zijn.

Het innerlijk
Karakter: Carl gedraagt zich eigenlijk volwassener dan hij zou moeten op zijn achttiende. Hij zorgt voor de mensen in zijn omgeving, kan goed met mensen omgaan en neemt gemakkelijk de leiding over. Verder komt hij vaak over als stoer, een heel klein beetje arrogant en vaak ook wel populair. Zo gedraagt hij zich ook wel. Dit alles is echter een harde schil om wat binnenin zit, wat je niet aan hem kan zien en alleen merkt op de momenten dat het naar buiten komt. Hij heeft een hele, beeldende fantasie, wat inhoudt dat hij alles tot in detail kan fantaseren, en begeeft zich vaak in een fantasiewereld. Om hem heen zijn altijd denkbeeldige, pratende dieren te vinden. Het zijn zeg maar zijn beste vrienden. Dit was zijn manier om de gebeurtenissen in zijn jeugd op te lossen. (Zie het verleden) Nu is het op te vatten als een soort schizofrenie, alleen uit het zich niet in verschillende persoonlijkheden, maar juist in andere dieren. En sinds zijn krachten ontwikkelen, kunnen de dieren ook echt dingen ‘doen’. Dan duwen ze bijvoorbeeld tegen een takje aan, maar doet Carl het onbemerkt zelf met telekinese.
Relaties: Hij valt op meisjes en is op zoek naar een lange relatie waarin je elkaar vooral lief kan hebben. De ‘jeugdige’ knipperrelaties heeft hij achter zich gelaten.
Talenten: De meeste mensen denken in woorden, hij denkt over het algemeen in beelden. Hierdoor kan hij dingen heel goed beschrijven en ook kan hij heel goed tekenen.
Zwakheden: Hij is wat minder goed in begrijpen dat het niet ‘normaal’ is voor een achttienjarige om fantasiedieren om je heen te verzamelen.

Status: Tot ze hem echt kennen denken de meesten; ‘Wauw, hij is populair.’ En als ze hem kennen, echt kennen, dan vinden ze hem raar.


afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Hij komt uit het zwarte woud in Duitsland.
Familie: Hij heeft zijn hele familie nog, ik zeg alleen niet dat hij daar blij mee is. (zie verleden)

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Hij is gemiddeld lang. Hij weet niet hoe lang, omdat hij dat nooit opmeet. Verder is hij uitgegroeid en alles is ontwikkeld, wat ook wel duidelijk te zien is. En omdat hij een aardig sportief type is, zijn sommige spieren nog wat groter gegroeid.
Omschrijving gezicht: Het is een best hard, maar toch aardig gezicht. Zijn bruine ogen kunnen soms nogal kinderlijk kijken en door zijn bruine, warrige haar, vaak bedekt met een muts, is hij dan net een groot kind. En, afhankelijk van wanneer je hem tegenkomt, heeft hij een getrimde baard staan.
Kledingstijl: Een muts, en verder normale kleren. Zijn voorkeur gaat wel uit naar openhangende blouses, met daaronder dan een wit T-shirt.
Uiterlijke kenmerken: Wonder boven wonder heeft hij niets overgehouden aan zijn jeugd.

Kracht
Kracht: Helen

Extra
Verleden: Carl heeft tot zijn vierde een heerlijke jeugd gehad. Vrolijke baby en dergelijke. Op zijn vierde overleed zijn moeder en hertrouwde zijn vader. Waarschijnlijk is hij alleen getrouwd voor het geld, want de vrouw was een vreselijk mens. Carl en zijn twee broertjes hadden het zwaar te verduren, vooral toen hun oudere zus uit huis werd gezet. Vader was inmiddels verdwenen, tot op de dag van vandaag is dat nog niet opgelost, en de jongens bleven alleen achter met stiefmams. De kinderen werden ondervoed, kregen vaak hardhandig op hun kop en moesten met zijn drieën één dun matje delen. Toen Carl oud genoeg was, vluchtte hij soms in het geheim naar een dorp in de buurt, stal daar eten of kreeg wat mee. Het dorp lag niet alleen tien kilometer verderop, als zijn stiefmoeder erachter kwam, kreeg hij een maand alleen nog droger brood en wat water. Toch is Carl voor zijn broertjes blijven zorgen. Hij is erdoor gehard en zijn jeugd is van hem af genomen. Na een tijd werd hij op zijn reis naar het dorp vergezeld door een kangoeroe, die hij de naam Joey gaf. Al snel volgden er meer dieren en liep hij met een vissenkom in zijn handen. De dieren praatten en ze hadden lol, voor zover Carl dat nog kon beleven. Uiteindelijk bleven de dieren standaard komen, niemand kon ze zien en het duurde even voor Carl doorkreeg dat het zijn fantasie was. Maar hij wilde de dieren niet meer wegdenken en ze zijn gebleven. Nu kan hij niet meer anders. In hetzelfde jaar dat Carl naar Malory moest, had zijn oma contact opgenomen met de kinderbescherming. Het laatste, verzachtende halve jaar bij zijn oma heeft hem de jeugdtrauma’s grotendeels weggehaald, alleen de dieren, soms zelfs elfjes, nam hij mee naar zijn nieuwe school.
Overig: Van de dieren die hij verzint, zijn er twee altijd bij hem. Joey de kangoeroe en Blub de vis. Soms zwemt Blub door de lucht en soms zit hij in een denkbeeldige kom.
Een goede telepathist zou de dieren moeten kunnen zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kelsey.

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 16-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Ivan Carl Igor Swvetlov   vr 24 feb - 8:58

Goedgekeurd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Coco

avatar

Aantal berichten : 329
Registratiedatum : 16-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Ivan Carl Igor Swvetlov   vr 24 feb - 22:07

Je weet dat dat plaatje Matt Lanter is he? precies hetzelfde persoontje als die ik gebruik voor Jay Razz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryan.

avatar

Aantal berichten : 669
Registratiedatum : 31-01-12

BerichtOnderwerp: Re: Ivan Carl Igor Swvetlov   vr 24 feb - 22:20

Nee, dat weet ik niet. Maar Jay is niet blond met blauwe ogen, zoals het andere plaatje dat ik kreeg van Nina.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Ivan Carl Igor Swvetlov   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ivan Carl Igor Swvetlov
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: