Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Kian A. Chatedrall

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kian

avatar

Aantal berichten : 342
Registratiedatum : 22-02-12

BerichtOnderwerp: Kian A. Chatedrall   wo 22 feb - 5:24

De basis informatie
Volledige naam: Kian A. Chatedrall
Roepnaam/bijnaam: Hij wordt gewoon Kian genoemd
Leeftijd: 21
Geslacht: Man
Geloof: Hij is niet gelovig.

Het innerlijk
Karakter: Hoe moet je Kian beschrijven? Ik weet het niet. Niet omdat hij zo ingewikkeld is, maar omdat hij zo onvoorspelbaar is. Onrustig. Niet iemand aan wie je je leven zou geven, je overleveren.. Je weet niet hoe hij over jou denkt, of hij je mag of niet. Hij is een vrije vogel, doet wat hij zelf wilt. Als je in zijn ogen kijkt ze de hunkering naar avontuur. Die hunkering om steeds weer wat anders mee te maken, om in gevaarlijke situaties terecht te komen.. Vechtpartijen. Alles. Hij zoekt ze op. Ik denk dat dat hem heeft verhard. Hij voelt zich nergens thuis. Altijd weer verder, geen plek is goed genoeg voor hem. Het komt daarom ook vaak voor dat hij een paar dagen verdwenen is uit de school. Na een tijd heeft hij alles al weer gezien en wilt hij weer verder, maakt niet uit of die tijd lang of kort is, die tijd komt altijd.. Hij heeft de hele wereld al gezien, op deze jonge leeftijd. Heeft de wereld bewonderd, de wereld gehaat. Maar bovenal geniet hij van het leven, wat het hem bied. Hij is niet bang doordat hij zich al uit zoveel hachelijke situaties heeft gered. Hij kan erom lachen. Zijn humor gaat gepaard met sarcasme, maar zijn lach bereikt maar zelden zijn ogen. Hij is gehard, maar heeft een bepaalde charme. Zijn soepele manier van lopen, je moet wel van hem houden, al houdt hij niet van jou.. Zijn schorre stem, die de prachtigste dingen in je oor kan fluisteren.. Is dat niet dat romantische idee van een jongen? Jij interesseert hem echter niet. Tenminste, niet in het begin. Hij zal dan ook nooit vragen naar hoe jij je voelt, of hoe jij over hem denkt. Pas als je zijn aandacht hebt getrokken zal hij je willen liefhebben. Dan is hij echter wel romantisch. Je bent dan zijn alles. Waarschijnlijk is hij dan ook op zoek naar diegene of datgene waar hij zich wel thuis voelt en maakt hem dat zo onrustig.. Echt onrustig. Hij kan plotseling heel erg kwaad worden, maar op andere momenten lijkt hij weer niet van zijn stuk te brengen. Hij is goed met woorden. Hij heeft het spreken tot een kunst verheven en gebruikt het dan ook vaak. Hij heeft een scherpe toch en een neiging tot kwetsen. Zijn bloed bevat de hitte die samen gaat met zijn kracht. Waarschijnlijk is zijn kracht daardoor zo sterk, hoewel hij het niet echt onder controle heeft. Het komt vaak voor dat de kracht meer tegen hem gebruikt word dan dat hij het zelf kan gebruiken..
Relaties: Waarschijnlijk zou hij zelf zeggen van niet, maar eigenlijk zoekt hij naar een lief meisje die hem alle liefde wilt geven die ze kan, waardoor hij zich belangrijk voelt. Misschien weet hij het zelfs niet.
Talenten: Sport. Vooral atletiek achtige sporten en zwemmen.
Zwakheden: Hij is totaal niet subtiel en is daardoor ook niet zo creatief. (Niet alleen creativiteit in de zin van tekenen of schilderen ofzo.) Hoewel hij een mooie stem heeft, kan hij totaal niet zingen.
Status: Kian is iemand die voor zichzelf gaat, niet echt een geschikte leider. Toch hebben mensen wel bewondering voor hem. Zijn contact met mensen is niet innig en het maakt hem daardoor meer iemand waar tegen je op kijkt, dan een beste vriend.


afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Hij is een Engelsman. Hij heeft wel een vaste woonplaats, en kleine flat in de stad, maar hij komt er niet heel vaak. Vaak probeert hij te logeren bij anderen, al zijn het vreemden of hij reist.
Familie: Hij heeft nog twee zussen waar hij nog af en toe contact mee heeft. Daarnaast heeft hij nog een broer, maar die ziet hij nooit meer. Zijn ouders die hem hebben opgevoed zijn geemigreerd naar Italie. Hij zoekt ze ook daar af en toe op, als hij zin heeft.
Het uiterlijk
Lengte en bouw: Hij heeft een atletische bouw, is gespierd en heeft een gemiddelde lengte.
Omschrijving gezicht: Zijn angstaanjagende blik in de bruine ogen, die zo warm konden zijn als ze niet zo doordrongen waren van dat harde. Zijn vurige blik, die wel door je heen lijkt te staren, geeft hem ook weer datgene wat maakt dat mensen zo aangetrokken zijn tot hem.. Zijn charme, die tot in zijn genen is doorgedrongen, is ook te zien in zijn ogen. Zijn haar is aan de zijkant korter dan bovenop zijn hoofd, waar het warrig door elkaar zit. Zijn haar heeft van natuurlijke iets van een kuif en hij krijgt het niet anders gevormd. Zijn gezicht heeft harde trekken, maar is nog steeds aantrekkelijk. Een kleine, maar rechte neus, met (voor een man) volle lippen maken zijn gezicht af.
Kledingstijl: Zijn kledingstijl is stoer, maar elegant. Hij draagt vooral lage broeken, met verschillende soorten sneakers. Als boven kleding draagt hij meestal een (wit) overhemd, die goed om zijn lijf aan sluit. Sieraden hangen af van zijn bui.
Uiterlijke kenmerken: Zijn armen zijn vol getatoeëerd.
Kracht
Kracht: Elektrokinese

Extra
Verleden: Aan zijn jonge jaren is niks opmerkelijks eigenlijk, behalve dat hij wat avontuurlijker was dan de gemiddelde jongeling. Hij is opgegroeid bij zijn ouders en is daar gebleven tot hij 18 was.
Overig: -
Plaatje:
Laatst aangepast door Kian op do 8 maa - 5:19; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kelsey.

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 16-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Kian A. Chatedrall   wo 22 feb - 7:58

Goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Kian A. Chatedrall
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: