Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Livine Kerdellant

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Livine

avatar

Aantal berichten : 71
Registratiedatum : 21-02-12

BerichtOnderwerp: Livine Kerdellant   di 21 feb - 8:22

De basis informatie
Volledige naam: Livine Kerdellant
Roepnaam/bijnaam: Liv door haar vader maar voor de rest kent niemand haar naam of überhaupt dat ze bestaat. Dat wilt ze ook graag zo houden.
Leeftijd: 19 jaar is ze al onzichtbaar door het leven gegaan.
Geslacht: V
Geloof: Ze gelooft nergens meer in na het ongeval. Daarvoor geloofde ze in het goede van mensen. En dat god die goeie eigenschappen naar boven haalde in mensen.


Het innerlijk
Karakter: Onzichtbaar. Als je haar in één woord moest omschrijven. En zo wilt ze dat ook graag houden. Ze draagt altijd een capuchon en veel make-up om haar littekens te camoufleren wat natuurlijk niet lukt. Ze zal nooit mensen aanspreken of überhaupt ook maar terug antwoorden als je haar aanspreekt. Ze wilt gewoon met rust worden gelaten. Maar goed zoals haar vader haar kent en zoals heel sommige mensen haar misschien krijgen te kennen, een lief meisje, onzeker over haar gezicht omdat ze nu die littekens heeft. Vroeger was zo heel positief en spontaan, dat is nu haast helemaal weg, ze is wat terug getrokken en vertelt haast nooit iets over zichzelf of over hoe het met haar gaat. Toch is ze een gezellige gesprekspartner als je haar éénmaal los hebt gekregen. Het enige waar ze wel eerlijk over is, is haar litteken en hoe ze eraan is gekomen. Maar dat vertelt ze je alleen maar als je ernaar vraagt. Ze zal er nooit uit zichzelf over beginnen. Het is een meisje dat heel erg naar vroeger verlangd en haast altijd in verleden tijd praat. Ze heeft ook standaard een klein boekje bij zich waar ze haar gedachte spinsels in opschrijft. Livine is iemand die erg filosofisch is aangelegd. Hierdoor kon ze soms iets heel mooi verwoorden of een quote geven waarvan je nooit ook maar één keer had gehoord. Livine is niet iemand die altijd open staat voor kritiek. Eigenlijk kan ze er maar slecht tegen, dan kan ze erg gemeen uit de hoek komen vooral omdat ze nu niks meer goeds in mensen ziet. Ze houdt geen rekening meer met andermans gevoelens.
Relaties: Ze had een relatie toen het ongeval gebeurde, die jongen heeft het gelijk uitgemaakt toen hij zag wat er met haar was gebeurd, sinds dien wilt ze niks meer te maken hebben met het gevoel of het woord liefde.
Talenten: Schrijven! Als je haar verhalen leest of haar gedichten kunnen ze je tot tranen brengen.
Zwakheden: Alles waarbij andere mensen zijn vind ze niks en doet ze dus ook niet. Alleen lessen volgen en dat vind ze al meer dan genoeg sociaal contact terwijl ze daar ook met zo min mogelijk mensen praat. Ze wilt zelfs niet met leraren praten.

Status: Onzichtbaar, in de klas zit zij meestal naast het raam en staart naar buiten. De leraren hebben allang door dat je haar ook niet een vraag moet laten beantwoorden want ze zal toch haar mond niet open doen. Niemand kent haar. Er word achter haar rug om gefluisterd over wat voor een freak ze wel niet is met die littekens van haar.


afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Ze komt uit New York. Maar wel echt de slechtere buurt. Omdat haar vader niet genoeg geld had om echt een goed huis te betalen. Niet dat ze het erg vond, ze had er nooit echt problemen mee tot die zekere avond.
Familie: Alleen haar vader, Nilis. Maar haar buurvrouw, Nana, van 71, heeft ook heel erg veel betekenis in het leven van Livine.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Ze is 1,64 en loopt altijd met gebogen schouders en haar armen om haar eigen lichaam heen. Het is een hele gesloten houding en dat is ook precies zoals ze is. Haar bouw is tenger en eigenlijk erg mooi in verhouding. Ze heeft niet zulke grote borsten, zeg maar gerust kleine maar het past ook beter bij Livine. Ze is echt een mooie verschijning als ze zich wat meer open zette.
Omschrijving gezicht: Het is een lief gezichtje als je voorbij het litteken kijkt. Ze heeft lieve sproetjes net onder haar ogen en rond haar neus. Ze heeft van die herten bruine ogen die je kunnen doorboren. Maar ze kijkt nooit iemand recht aan dus het zal niemand echt opvallen. Haar haren zijn donkerbruin en krullen best wel. Ze heeft niet zulke lange haren, tot haar schouders. Maar ze heeft er altijd een capuchon over zodat je haar gezicht haast niet zien dus ook zo haar haren haast niet. Ze heeft een heel lief glimlachje en volle lippen maar die worden te niet gedaan door de littekens die haar glimlach eng maken en zorgen dat haar gezicht niet meer mooi is maar eerder lachwekkend of angstaanjagend. Het is maar net of je van horror houdt.
Kledingstijl: Grote dingen, het liefst een xl mannen trui of shirt of vest. Alles waar ze zich in kan verstoppen. Waarin ze kan verdwijnen. Zwart, grijs, donker blauw.
Uiterlijke kenmerken: Je ziet haast niks van haar gezicht omdat ze altijd een capuchon op heeft. Zodra je wel een glimp van haar gezicht opvangt zal je haast gelijk schrikken en je blik afwenden omdat haar litteken nou niet bepaald mooi is.

Kracht
Kracht: Telepathie

Extra
Verleden: Livine had een redelijk zorgeloos leven, ze werkte in een diner restaurantje en zo hielp ze haar vader met de huur. Iets dat ze niet heel erg vond, zelfs leuk. Mensen kwamen altijd naar haar met problemen en Livine was altijd blij om die mensen te helpen. Ze koppelde graag mensen en de eigenaars zoon was haar vriendje. Ze ging met een paar vrienden en dan haar vriendje uit. En ze besloot dat ze echt niet meer achter het stuur mocht gaan want ze had te veel op. Een hele verstandige keuze maar het werkte niet in haar voordeel dat ze verstandig was. Ze liep de laatste straten alleen naar huis omdat haar vriendinnen de andere kant op moesten. Iets dat ze wel vaker deed en waar nog nooit iets mis mee was tot die keer. Ze belandde in het midden van een soort drugs ruil tussen twee bendes en die hadden het gelijk op haar gemunt. Die hadden haar de keuze gegeven of ze mocht voor altijd blij uit zien of ze mocht voor altijd doof zijn. Natuurlijk hoopte ze dat als ze voor blij eruit zien koos het goed zat. Maar helaas, iemand zette een mes in haar mond en trok haar mondhoeken door. Ze is daarna daar achtergelaten en iemand heeft haar gevonden en naar het ziekenhuis gebracht. Na die avond kwam ze ’s avonds haar huis niet meer uit. Ze was ontslagen bij het restaurant omdat ze het goede gezicht niet meer voor had. Ze maakte de klanten eerder bang dan tevreden dat zei haar baas tegen haar. Haar vriendje maakte het uit en haar vriendinnen hadden het moeilijk met haar normaal aankijken inplaats van naar de littekens of met walging. De vrolijke Livine verdween. En die zou waarschijnlijk ook nooit meer terug komen.
Overig: -

Plaatje: Had geen zin om moeite te doen voor het soort litteken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise

avatar

Aantal berichten : 282
Registratiedatum : 19-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Livine Kerdellant   di 21 feb - 8:26

Goedgekeurd Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Livine Kerdellant
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: