Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Jared Fletcher

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jared

avatar

Aantal berichten : 111
Registratiedatum : 21-02-12

BerichtOnderwerp: Jared Fletcher   di 21 feb - 0:50

De basis informatie
Volledige naam: Jared Fletcher - Jareds echte naam is Javier Fernández {spreek uit: Gaviër Fernaandes}, maar deze is later veranderd naar Jared Fletcher (bijna niemand weet dit)
Roepnaam/bijnaam: Jared
Leeftijd: 19 jaar
Geslacht: M
Geloof: Zijn moeder was Rooms-Katholiek, maar zelf gelooft hij niet echt.


Het innerlijk
Karakter: Jared Fletcher is iemand die zo erg uit tegenstellingen bestaat, dat hij regelmatig met zichzelf overhoop ligt. Deze vurige Braziliaan heeft het excentrieke, eigenzinnige en vrije wat zijn oorspronkelijke cultuur ook uitademt, maar dit valt in –wat zo door zuiderlingen wordt genoemd - Amerikaanse en westerse aarde niet altijd even goed. Dat wil zeggen dat zijn vrijgevochten, eigenwijze, zelfverzekerde (en daardoor soms ietwat arrogante) karakter nog weleens wil botsen met andere persoonlijkheden.
Gelukkig maar dat het deels Engelse bloed dat in hem vloeit zorgt voor bepaalde remmingen. Zo kan Jared bijvoorbeeld ook ineens heel kalm en in zichzelf gekeerd zijn. Dit is tevens de oorzaak dat hij gek genoeg geen open boek is voor anderen. Als hij het wil, kunnen misschien enkele bladzijden vluchtig bekeken worden, maar pas op, want zelfs die enkele bladzijden kunnen scherpe randen hebben…
Relaties: Jared probeert op alle mogelijke manieren het beste uit het leven te halen, zo ook op het gebied van relaties. Hij valt op zowel jongens als meisjes. Welk geslacht op een bepaald moment zijn voorkeur heeft, hangt maar net van dat moment af. Als een rasechte levensgenieter en versierder (tja, een zuiderling, hè?) ziet Jared zich daarom niet gebonden aan één persoon. Hij zou niet snel vreemdgaan, dat niet, maar dat gaat ook moeilijk als hij vrijwel alleen aan ONS doet.
Talenten: Jared heeft een talent in mechaniek en handnijverheid. Hij repareert een auto bijvoorbeeld in no-time (mits de schade niet te groot is natuurlijk) en zet zelf ook weleens nieuwe apparaten of andere leuke uitvindingen in elkaar. Ook is hij een aardig ervaren danser, vooral in dansen als de tango en salsa. Niet dat hij dat vaak laat zien overigens…
Zwakheden: Jared kan erg slecht tegen zijn verlies. Al gaat het om een simpel spelletje, dan nog kan hij er flink de pest over in hebben als hij die verliest. Dit maakt hem wel tegelijkertijd meer vastberaden om zijn doel te bereiken of om te winnen.

Status: Jared is over het algemeen een gerespecteerd persoon, juist omdat hij zijn eigen weg gaat. Aan de andere kant heeft hij hierdoor ook de nodige ‘vijanden’, maar daar trekt hij zich niet zoveel van aan.


Afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Jared is geboren in Belterra – Brazilië, waar hij tot zijn tiende jaar heeft gewoond. Hierna verhuisde hij naar de Amerikaanse staat Wyoming.
Familie: Jared had een Braziliaanse moeder (Luciana Fernández), maar zij is overleden. Verder heeft hij geen familieleden meer in dit land waar hij vanaf weet en zijn vader heeft hij nooit gekend. Hierdoor kwam Jared uiteindelijk terecht bij zijn Amerikaanse ‘oom’ en ‘tante’ Henry en Beth Fletcher.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Jared is ongeveer 1.87 meter lang. Hij is niet overdreven gespierd, maar heeft wel brede schouders en een bescheiden six-pack. Dus is hij iemand waar je stiekem best graag naar zou kijken als hij in een zwembroek rondloopt? ... Jazeker! (:
Omschrijving gezicht: Jared heeft een jong gezicht en samen met zijn typerende donkerbruine, dromerige ogen draagt het bij aan een bepaalde, (overduidelijk) gespeelde onschuld die hij uitstraalt. Zijn haar en wenkbrauwen zijn bijna net zo donker als zijn ogen. Beiden lijken ze iets eigenwijs te laten zien. Het haar door het altijd wat warrige kapsel (als is het duidelijk gestyld) en de wenkbrauwen omdat ze meestal in een soort frons/verbaasde stand staan, op een sexy manier.
Kledingstijl: Een heel eigen, nogal vaak verschillende kledingstijl. Jared kan de ene dag in een saaie spijkerbroek en shirt rondlopen, terwijl hij de volgende dag ineens een excentrieke tuinboek draagt. Net wat zijn bui is en waar hij zin in heeft.
Uiterlijke kenmerken: Jared is op een gezonde manier ijdel te noemen; hij zorgt er altijd wel voor dat hij er goed uitziet, maar is ook weer niet geobsedeerd door zijn uiterlijk. Er is eigenlijk niet echt iets bijzonders aan hem op te merken. Het opvallendste aan hem zijn eigenlijk nog zijn donkere ogen met de intense blik die hij daarmee kan oproepen.

Kracht
Kracht: Elektrokinese

Extra
Verleden: Javier Fernández is de zoon van een gewone, Braziliaanse danslerares en een Engelsman die de naam Philip heeft, veel meer weet hij ook niet over zijn vader.
Hij groeide gelukkig op, ondanks de vele tegenslagen die het vrij armoedige leven met zijn alleenstaande moeder opleverde.
Maar toen Javier tien jaar oud was, sloeg ineens het noodlot toe. Zijn moeder werd vreselijk ziek en heeft uiteindelijk het maandenlange ziektebed niet overleefd.
Toen stond Javier er plotseling alleen voor. Natuurlijk waren er wel armen- en weeshuizen waar hij kon verblijven, maar in feite was het dan nog beter om op straat te leven. Javier besloot daarom ook zijn eigen weg te gaan, tot hij op een dag een Amerikaans stel van middelbare leeftijd op de markt in zijn woonplaats tegenkwam. Ze waren voor drie weken op vakantie in Brazilië. Javier zag in hen een mogelijke inkomstenbron en deed zich voor als ‘gids’. Het stel was daar zeer gecharmeerd van en tijdens hun gezamenlijke tocht door de streek, raakten ze steeds meer aan de praat. Henry en Beth Fletcher, zoals het stel heette, waren diep geraakt door het treurige verhaal rondom dit kleine jochie van tien. Zelf waren ze, tot hun spijt, kinderloos gebleven, tot een bepaald moment ergens aan het einde van hun vakantie; met veel moeite, heel veel moeite wisten Henry en Beth het namelijk zo te regelen dat Javier met hen mee kon komen naar Amerika. Dit werd gemakkelijker door zijn naam te veranderen en hem goed Engels te leren. Ze konden het simpelweg niet over hun hart verkrijgen om het jongetje anders aan zijn lot over te laten.
Zo kwam Javier in de Noord-Amerikaanse staat Wyoming terecht waar hij voortaan door het leven ging als het ‘neefje’ van Henry en Beth, genaamd Jared Fletcher. Het was best een grote verandering van het Braziliaanse, arme, dorpse leven naar het vrije, rijkere leven op de Amerikaanse ranch, maar het was een goede verandering.
Twee jaar later begonnen ineens de symptomen te komen die Jared uiteindelijk naar de Royal Malory Academy leidden.

Overig: Jared is naast iemand die graag ‘op het randje leeft’ ook een zogenoemde ‘adrenaline junkie’. Dit betekent dat hij verslaaft is aan extreme sporten als motorcross, klimmen, abseilen etc.

Plaatjes:Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Katniss

avatar

Aantal berichten : 501
Registratiedatum : 03-02-12
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Re: Jared Fletcher   di 21 feb - 1:12

Goedgekeurd Very Happy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jared

avatar

Aantal berichten : 111
Registratiedatum : 21-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Jared Fletcher   di 21 feb - 1:43

Yay! Razz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Jared Fletcher   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Jared Fletcher
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: