Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Lesley Wilder

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Katniss

avatar

Aantal berichten : 501
Registratiedatum : 03-02-12
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Lesley Wilder   ma 20 feb - 7:31

De basis informatie
Volledige naam: Lesley Wilder
Roepnaam/bijnaam: Meestal gewoon Lesley, verder heeft hij niet echt een bijnaam.
Leeftijd: 17
Geslacht: Mannelijk
Geloof: Lesley geloofd niets, hij is opgevoed met het christelijke geloof, alleen waren zijn ouders niet streng gelovig en lieten ze hem zijn eigen weg volgen. Door wat er vanaf zijn twaalfde allemaal is gebeurd is hij het geloof volledig uit het zicht verloren. Al bid hij nog wel heel af en toe.

Het innerlijk
Lesley is een lieve en behulpzame jongen. Hij is liefdevol naar andere en bezit zelf veel liefde. Verder is hij zorgzaam en komt op voor de mensen die het minder hebben dan hem. Tenminste, dat is wat Lesley uitstraalt, bijna niemand ziet wat hij echt is. Hij heeft namelijk ook een andere, veel slechtere kant. Hij heeft iets mysterieus, dat heeft alles te maken met zijn verleden en dat is niet positief. Hij is gewelddadig, niet vaak maar met uitspattingen. Verbitterd is hij over wat er vroeger is gebeurd, hoe ze hem behandelde, boven dit al is hij angstig en eenzaam. Hij is bang dat hij niet lang meer heeft hier, hij heeft door de tijd vijanden gemaakt die hem maar wat graag zien sterven. Niemand kan hij in vertrouwen nemen waardoor hij langzaam aan eenzaam en geïsoleerd wordt van de wereld.
Relaties: Lesley is niet echt op zoek naar een relatie. Hij valt op beide geslachten, al voelt hij er meer voor om een langdurige relatie met een meisje aan te gaan dan met een jongen. Toch wil hij niet echt een relatie, dat komt mede door zijn verleden en door het feit dat hij de meeste meisjes kwetst doordat hij nogal snel flirt met mensen. Dat is dus ook wat Lesley is, een echte flirt voor een of misschien twee nachtjes. Al probeert hij het in te perken.
Talenten: Hij kan ontzettend goed dansen, vooral breakdance. Verder is hij gemakkelijk in de omgang met mensen, of tenminste dat lijkt zo maar zijn echte ik krijgen maar heel erg weinig mensen te zien.
Zwakheden: Hij kan niet goed omgaan met de waarheid, en omgaan met zijn verleden is helemaal een taboe. Hij verdringt het maar kan het niet echt handelen.

Status: Iedereen ziet hem al een lieve zorgzame jongen die voor andere opkomt. Dat is voornamelijk omdat ze zijn verleden niet kennen, als ze wisten wat hij vroeger allemaal had uitgevreten zou niemand meer zo over hem denken.

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Hij is geboren in de VS, New York om precies te zijn. Vlak na zijn geboorten zijn zijn ouders verhuist naar een rustigere wijk.
Familie: Zijn ouders kwamen om toen Lesley twaalf jaar oud was. Hij heeft nog een broertje, alleen heeft hij geen idee waar die is. Ze zijn gescheiden nadat zijn ouders overleden zijn. Zijn broertje was zes, omdat Lesley te oud was voor een weeshuis is hij op straat beland en verloor zijn broertje uit het zicht. Dit verlies heeft hij nog steeds niet kunnen verwerken.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Lesley is 2.05 erg lang dus. Verder is hij erg gespierd en heeft hij een mooie bouw. Zijn torso is gespierd, en zijn taille slank.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een wat langer gezicht, bruine korte krullen die hem een jonge ontschuldige uitstraling geven. Twee bruine ogen die schattig de wereld in kijken. Hij heeft volle lippen wat het hele plaatje compleet maakt.
Kledingstijl: Meestal simpele kleding, niet al te duur want zoveel geld heeft hij niet.
Uiterlijke kenmerken: Hij is niet echt ijdel, hij ziet er goed uit zonder dat hij daar iets aan hoeft te doen. Op zijn rechterschouderblad heeft hij een aandenken uit zijn verleden staan, een tatoeage van een draak die zijn eigen staart opeet. Het teken staat symbool voor het eeuwige leven, al heeft hij er wat minder positieve herinneringen aan. Hier meer over bij zijn verleden.

Kracht
Kracht: Helen

Extra
Verleden: Tot zijn twaalfde levensjaar was het leven van Lesley perfect, met zijn ouders en broertje vormde ze een gezellig en knus gezinnetje. Totdat zijn ouders omkwamen bij een terroristische aanslag. Lesley kwam op straat, zijn broertje was nog zo jong dat hij werd opgevangen in een tehuis. Waar zijn broertje nu is weet Lesley niet.
Een half jaar nadat hij op straat belandde was er geen andere uitweg meer, hij had geen geld en geen onderdak, hij sloot zich aan bij een straatbende. Hier deed hij veel illegale dingen, het is dan ook niet gek dat hij een strafblad heeft. Hij kon niet anders dan zich aansluiten, hier heeft hij die tatoeage ook aan overgehouden, het was een teken dat hij bij de bende hoorde. De bende bood hem onderdak en voedsel als hij af en toe een klus deed. Dit hield in het dealen van drugs, verkopen van illegale zooi zoals wapens. Lesley werd er hard van, totdat hij last kreeg van de symptomen. Hij werd waardeloos voor de bende omdat hij telkens zo ziek werd. Ze schopte hem eruit, of nou ze sloegen hem in elkaar en lieten hem voor dood achter.
Hij was doodgebloed als een man hem niet had gevonden, deze man heeft de ambulance gebeld. Lesley heeft wekenlang in coma gelegen op de intensief care. Daarna werd hij opgenomen in een centrum voor probleem jongeren via die organisatie is hij uiteindelijk bij Malory gekomen. Nu zou je denken dat alles weer goed gaat, maar hij krijgt af en toe nog steeds berichten van de bende, officieel is hij er nog steeds lid van al probeert hij het te vermijden. Het schoolbestuur weet hier vanaf en Lesley is verplicht alle contact die hij heeft met de bende te melden bij de politie. Dat doet hij ook omdat hij er vanaf wilt zijn. Verder leid hij een redelijk normaal leven voor zover dat kan.
Overig: Hij heeft een kleine zwerfkat die hem eigenlijk overal volgt, zelfs op de campus. Deze zwerfkat is geheel zwart op haar rechterpootje voor, die heeft een wit voetje. De kat wordt Milly genoemd.

Plaatje:
Lesley:


Milly:Zijn tatoeage:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lesley Wilder
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: