Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Joanne Louise Lauret

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Louise

avatar

Aantal berichten : 282
Registratiedatum : 19-02-12

BerichtOnderwerp: Joanne Louise Lauret    zo 19 feb - 3:01

De basis informatie
Volledige naam: Joanne (Uitgesproken als Sjan, op z’n Frans dus) Louise Lauret de namen hebben vast wel een betekenis, maar die is voor Louise onbekend, haar ouders hebben Joanne gekozen naar de Franse heldin Joanne d’arc en Louise omdat ze het een mooie naam vonden.
Roepnaam/bijnaam: Ze word Joanne genoemd door haar ouders en familie in Frankrijk, maar ze stelt zich voor als Louise en schrijft dit ook op brieven, want bij Joanne spreken mensen het vaak verkeerd uit, op z’n Engels en daar heeft ze een hekel aan.
Leeftijd: 17, over een paar weken wordt ze achttien.

Geslacht: V
Geloof: Ze gelooft wel dat er meer is tussen hemel en aarde, maar dit is niet iets waar ze dagelijks mee bezig is. Ze vloekt wel eens, maar dat komt niet omdat ze gelovig is, hoewel het wel met god is, maar omdat het er gewoon makkelijk uitkomt.

Het innerlijk
Karakter: Louise is een beetje verbitterd, niet zo raar omdat haar droom zomaar in duigen is gevallen. Maar dat betekent niet dat ze bij de pakken neer gaat zitten. Louise kan het niet verkroppen dat ze haar leven in een rolstoel moet doorbrengen en probeert dan voor alles om ooit weer een keer te kunnen lopen en zelfs haar danscarrière heeft ze nog niet opgegeven, iets wat ijdele hoop is natuurlijk. Louise kan totaal niet tegen de medelijdende blikken van andere waardoor ze vaak nogal nors overkomt op andere. Over het algemeen probeert Louise zich sterk te houden en te laten zien dat ze er mee om kan blijven gaan, maar soms zijn er momenten dat ze het allemaal niet kan zien zitten.
Toch is Louise een redelijk aardig meisje, tenminste als ze haar dag heeft en dat gebeurt niet zo vaak de laatste tijd. Ze kan vaak nogal chagrijnig en geïrriteerd reageren, maar dat moet je nooit te persoonlijk opvatten. Louise is een eerlijk meisje en is zeker te vertrouwen. Veel vriendinnen heeft ze niet, na de maanden in het ziekenhuis is ze erachter gekomen wie haar echte vrienden zijn, dan houd je maar een handjevol over. Helaas zijn deze vrienden natuurlijk in Frankrijk achtergebleven, waardoor ze zich redelijk eenzaam voelt. Al moet Louise eerlijk zijn, ze doet zelf ook niet heel veel moeite om op andere af te stappen.
Louise kan er echt niet tegen dat ze nu in haar stoel gekluisterd zit, dat ze nu erg veel van andere afhankelijk is, vooral omdat ze vroeger juist er zelfstandig was en ze van haar vrijheid hield. Nu ze die bewegingsvrijheid niet meer heeft gaat alles toch heel anders en dat is iets waar ze maar niet aan gewend lijkt te raken. Ook kan ze er totaal niet tegen dat mensen haar nu als gehandicapt beschouwen en haar daardoor als een klein kind behandelen, alleen omdat haar benen het begeven hebben.

Relaties: Louise heeft nog nooit een relatie gehad, zelfs geen op de basisschool. Voor zover ze weer valt ze op jongens, en aangezien wij alwetend zijn zal ik melden dat het niet waar is, hoewel haar voorkeur toch net wat meer neigt naar jongens. Louise heeft nooit een behoefte aan een relatie gehad, ze ging zo op in haar carrière dat dat het enige was waar ze aan dacht. Louise is dan ook nog maagd en heeft zelfs nog nooit gezoend. Louise verwacht ook niet dat er nu ooit nog een jongen zou komen die iets met haar zou willen beginnen. Daarom heeft ze de hoop maar opgegeven en houd ze het maar bij fantaseren over de prins met het witte paard.
Talenten: Het enige talent wat ze bezat is van haar afgenomen, het balletdansen.
Zwakheden: Ze kan dus niet lopen…

Status: Vroeger werd ze beschouwt als een meisje met talent, ze werd door haar vrienden en familie gerespecteerd om haar doorzettingsvermogen. Nu word ze als het meisje n de rolstoel beschouwt en door de meeste mensen genegeerd.


afkomst

Geboorte en/of woonplaats: Ze is geboren in Marseille en later verhuist naar Parijs waar ze is begonnen aan haar balletopleiding.
Familie: Haar ouders wonen nog in Frankrijk, evenals haar zusje en de rest van haar familie.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Ooit had Louise een prachtig lichaam, haast eng dun door haar zware trainen voor haar opleiding. Maar nu beweging haast onmogelijk is vliegen de pondjes eraan. Nu heeft ze een normaal slank lichaam. Ze is 1,75 lang, maar doordat ze altijd moet zitten lijkt ze een stuk korter te zijn.
Omschrijving gezicht: Louise heeft een lief uitziend gezichtje, ze heeft prachtige donkerblonde tot lichtbruine haren. Kaneelbruin zou je het kunnen noemen. Louise heeft een klein, schattg wipneusje en volle lippen. Verder heeft ze bruine ogen, niet echt erg groot die ze vaak opmaakt met wat mascara en soms wat kohl-potlood. Op haar slaap heeft ze een klein litteken zitten, dit is veroorzaakt bij het ongeluk waar ze ook haar vermogen tot lopen is kwijtgeraakt.
Kledingstijl: Louise heeft geen unieke kledingstijl, omdat ze toch de hele dag moet zitten heeft ze een hekel aan strakzittende broeken omdat deze haast onmogelijk zijn om aan te trekken. Louise draagt niet echt veel bijzondere kleding.

Kracht
Kracht: Aura

Extra
Verleden: Al als jong meisje bleek dit meisje een geweldig gevoel te hebben voor klassiek ballet, ze huppelde altijd rond in van die schattige roze balletpakjes. Toen ze oud genoeg was ocht ze van haar ouders op balletles. Louise bleek een talentje te zijn. Jaren trainde het meisje en ze werd steeds beter. Thuis steunde ze haar in alles wat ze deed, ze was dus in een leuk gezin opgegroeid. Uitendelijk mocht ze zelfs naar de beste Franse Balletacademie. Alles liep op rolletjes tot een jaar geleden. Ze reed met een taxi door Parijs heen toen er een beschonken bestuurder met volle vaart op de taxi klapte. De chauffeur had blijvend hersenletsel, zijzelf was de eerste dagen buiten bewustzijn. Toen ze bijkwam en van alle botbreuken was genezen werd het duidelijk dat ze nooit meer zou kunnen lopen. Haar benen waren gevoelloos, verlamd. In een klap lag haar droom in duigen, ze zou nooit meer kunnen dansen.
overig: Louise heeft een eigen slaapkamer aangezien het voor haar herstel nodig is dat ze ruimte heeft om terug te trekken Ook heeft ze een speciaal apparaat nodig om in bed te komen en dat soort dingen.

Plaatje: ava
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Joanne Louise Lauret
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: