Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Kelsey

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kelsey.

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 16-02-12

BerichtOnderwerp: Kelsey    do 16 feb - 8:11

De basis informatie
Volledige naam: Kelsey Allison Lacité
Roepnaam/bijnaam: Kelsey, gewoon haar voornaam, het kan afgekort worden tot Kels door vriendinnen.
Leeftijd: 19
Geslacht: v
Geloof: Nee, haar ouders geloven wel, maar het is niet zo dat ze elke dag bid of iets dergelijks. Hooguit gaat ze met kerst naar de kerk.


Het innerlijk
Karakter: Kelsey is het soort meisje dat aan de top hoort te staan, ze denkt altijd dat ze beter dan de rest is en heeft een arrogante uitstraling die niet eens gefaked is. Kelsey weet dat ze er goed utziet en maakt hier dan ook regelmatig misbruik van als ze iets nodig heeft. Kelsey is redelijk egoïstisch te noemen, haar eigen belangen gaan voor die van andere. Ze klinkt nu als een feeks, maar dat is ze in zekere zin ook wel. Maar natuurlijk kan ze ook wel aardig zijn, tenminste als het haar uitkomt. Kelsey is vooral goed met de jongens waar mee ze lekker op los flirt. Je kunt met haar wel een serieus gesprek sturen, het gesprek moet dan wel plaats vinden onder de juiste omstandigheden.
Relaties: Kelsey is niet van de lange relaties, ze is vooral van het flirten en the one night stands. Aan binden doet ze niet. Kelsey valt op beide geslachten, dit schuift ze niet onder stoelen en banken, mara ze schreeuwt het zeker niet van de daken. Maar haar aandacht gaat vooral naar de jongens.
Talenten: Als haar uitstraling al niet zo erg is kan ze nog geweldig zingen. Iets wat haar ego nog eens een flinke boost geeft.
Zwakheden: Kelsey zelf vind niet dat ze die heeft omdat ze dingen waar ze slecht in is mijd, maar houd het erop dat ze niet kan tekenen, slechts is in talen en dat soort dingen.

Status: Wat andere van haar denken is niet zo moeilijk te raden, de meeste beschouwen har als een verwend kreng, de hielenlikkers zien haar als een van de geweldigste personen op aarde.


afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Kelseys voorouders komen uit Frankrijk, ze behoren tot een Franse adelijke familie. Haar ouders zijn naar Amerika verhuist en ze wonen nu in de stad Los Angeles.
Familie: Kelsey komt uit een eeuwenoude familie. Een familie dat zelfs tot de adel behoort in Frankrijk, ondanks dat ze nu woonachtig zijn in Amerika. Kelsey heeft geen drama in haar familie. Haar ouders zijn nog getrouwd, ze heeft een jongere zus en een oudere broer.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Kelsey is gezegend met een prachtig lichaam, ze heeft een gemiddelde lengte van 1,75 en haar lichaam lijkt correct qua proporties. Ze heeft een mooi gevormde boezem, iets waar ze van op de hoogte is en zich er zeker niet voor schaamt.
Omschrijving gezicht: Kelsey heeft een leuk gezichtje om te zien, ze heeft mooie bruine ogen die omringd zijn door een flinke wimperrand. Haar ogen zijn erg sprekend. Om haar hoofd hangen lichtbruine haren die in een schuine pony vallen.
Kledingstijl: Erg modebewust.
Uiterlijke kenmerken: Kelsey is enorm ijdel, ze komt nooit de deur uit zonder make-up en haar haren niet gestyled.

Kracht
Kracht: Elektrokinese

Extra
Verleden: Kelsey heeft niet zo’n boeiend verleden. Ze is altijd omringd geweest door weelde en rijkdom en weet dan ook niet beter dan op haar wenken bediend te worden. Ze ging naar de beste scholen en kreeg alles wat ze maar wilde. Zo raakte ze steeds meer verwend, totdat het haar vader wel erg begon te irriteren. Hij dreigde wel vaker met het woord kostschool, maar toen het duidelijk werd dat Kelsey krachten bezat was het besluit snel genomen en werd ze naar Malory gestuurd, iets waar ze fel tegen was.
Overig: Ze heeft een eigen paard, een raszuivere arabier die ze ook meeneemt naar Malory.

Plaatje: avatar
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Kelsey
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: