Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Aaron Malcolm Wilkinson

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aaron

avatar

Aantal berichten : 170
Registratiedatum : 14-02-12

BerichtOnderwerp: Aaron Malcolm Wilkinson   di 14 feb - 8:17

De basis informatie
Volledige naam: Aaron Malcolm (de naam van zijn opa) Wilkinson
Roepnaam/bijnaam: Aaron, of bedenk maar iets leuks
Leeftijd: 20
Geslacht: M
Geloof: Zijn opa en oma van vaderskant zijn erg christelijk en gaan dan ook elke zondag naar de kerk, bidden voor het eten enzovoort. Dus als hij bij hen was deed hij dat ook maar zelf gelooft hij niet, niet echt.


Het innerlijk
Karakter:
Aaron komt op het eerste gezicht een beetje over als een badboy hoewel dat reuze meevalt. Hij rookt inderdaad en rijdt motor maar is best een aardige jongen als je de moeite neemt hem te leren kennen. De laatste tijd, sinds hij uit de coma is, is dat echter wat minder. Het is voor hem heel frustrerend als iemand hem begroet en verwacht dat hij hetzelfde doet terwijl hij geen idee heeft wie het is. Als mensen hem dan ook nog eens gaan ‘helpen’ raakt hij helemaal geïrriteerd. Al kan Aaron dan zeker een aardige jongen zijn kan hij ook met een jongen op de vuist gaan. Mr. Nice Guy is hij dus niet. Hij zegt niet alles wat hij denkt en probeert er voor te zorgen niemand te kwetsen met zijn woorden maar heel erg tactvol is hij niet. Iets goeds aan Aaron is dat hij zelfvertrouwen heeft en niet op een arrogante manier. Hij weet wat hij kan en wat niet en laat ook niet zomaar over zich heenlopen. Ook heeft hij een goede instelling. Hij vindt dat iedereen gelijk is. Die goede kanten heeft hij ook wel nodig gehad omdat hij weer opnieuw vrienden moest gaan maken toen hij weer op school kwam. Gelukkig bleek dat hij wel een aantal echte vrienden had waar hij nu vaak bij is. Ondanks dat Aaron al twintig is en eigenlijk al heel wat jaar op Malory heeft gezeten lijkt hij soms een beetje op een eerstejaars omdat veel dingen nog nieuw voor hem zijn. Of niet nieuw maar hij herinnert het zich gewoon niet. Aaron kan soms een beetje rebels zijn. Als iemand hem vertelt iets te doen heeft hij bijna al de neiging het niet te doen, wat het ook is. Meestal kan hij zich hier wel overheen zetten maar als hij al geïrriteerd is kan je zeggen wat je wil maar zal hij niet luisteren. Hierdoor trekt hij meestal een beetje zijn eigen lijn en trekt zich niet zoveel aan van wat andere denken.
Relaties: Aaron is op dit moment nogal erg bezig met uit zoeken wat er in de afgelopen jaren is gebeurd en zit niet op een relatie te wachten. Ook is hij niet echt het romantische type een ONS is iets dat meer bij hem past.
Talenten: Aaron heeft werkelijk geen idee waar hij goed in is, in ieder geval heeft hij niet iets waar hij echt in uitblinkt. Hij kan redelijk goed sporten maar om het nou een talent te noemen, hij is geen topstudent en niet bijzonder creatief of muzikaal.
Zwakheden: Aaron heeft absoluut geen talenknobbel, zeker na het ongeluk niet. Woordjes krijgt hij gewoon niet in zijn hoofd gestampt. In wiskunde en andere exacte vakken is hij ook geen ster al is hij bij het inzicht gedeelte beter dan gemiddeld. Het zijn de vakken als geschiedenis, aardrijkskunde en economie die hem wat meer liggen.

Status: De meeste mensen kennen zijn naam wel omdat het natuurlijk niet niets is als een medeleerling in coma ligt, gelukkig voor hem kennen de meeste hem alleen van naam en niet van gezicht.

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Uit de Verenigde Staten, uit Atlanta in de staat Georgia.
Familie: Hij heeft zijn beide ouders nog en heeft een zus en een jonger broertje.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Aaron is aan de slungelige kant al komt dat vooral omdat hij vrij lang is, 1.89. Hij heeft wel wat spieren maar die, en veel van zijn vet, zijn door de lange periode in de coma verdwenen.
Omschrijving gezicht: zwart, stijl haar dat vaak zit zoals op de avatar. Zijn ogen zijn donkerblauw. En meestal heeft hij een licht stoppelbaardje (ook zoals op de avatar)
Kledingstijl: shirts, vesten niet heel bijzonder. Hij rolt vaak de mouwen op ook als het koud is omdat hij het anders irritant vindt. Ook heeft hij meestal wel een aantal armbandjes om van bands of gewoon oude veters of touwtjes. Eigenlijk alles wat er een beetje leuk uit ziet en wat je om je pols kan binden.
Uiterlijke kenmerken: niet echt, misschien de armbandjes maar verder valt hij niet heel op.

Kracht
Kracht: thermokinese, al moet hij daar nog heel veel mee oefenen. Eerst was hij er best handig mee maar nu is hij al die oefening dus kwijt. Ook moest er weer aan hem verteld worden dat hij een speciale gave had en moet hij weer bijna helemaal opnieuw beginnen. Al gaat het wel wat sneller dan bij een echte beginner.

Extra
Verleden: Aaron heeft een vrij normale jeugd gehad. Natuurlijk waren er wel eens ruzies thuis en andere problemen die zichzelf ook weer oplosten. Toen de hoofdpijnen begonnen ging hij naar Royal Malory Academy en zijn leven bleef redelijk normaal.
Er veranderde pas wat toen hij ongeveer zeven maanden geleden een ongeluk kreeg. Hij zat op zijn motor toen een andere auto tegen hem aanbotste. Hij tolde half rond en kwam tegen een paal aan. De helm heeft hem het leven gered omdat hij anders een schedelbreuk zou hebben opgelopen. Nu heeft hij alleen een heel harde klap op zijn hoofd gehad. Na het ongeluk heeft hij vijf maanden in coma gelegen en toen hij wakker werd kon hij zich niets meer herinneren van de afgelopen zeven jaar. De dokters zeggen dat de klap op zijn hoofd de hippocampus (een deel van de hersenen) heeft beschadigd. Het gevolg daarvan is geheugenverlies. Zijn familie, vrienden en verschillende therapeuten hebben hem geprobeerd te helpen door foto’s en te praten. Sommige herinneringen zijn hierdoor wel teruggekomen maar het meeste is voor hem nog steeds een groot zwart gat.
Overig: Dat hij geheugenverlies heeft betekent niet dat hij dommer is of zich kinderachtig gedraagt. Alleen zijn episodisch geheugen, over gebeurtenissen die in het verleden zijn gebeurd, is beschadigd. Wel is hij allerlei ervaringen kwijt die hem veranderd hebben.

Plaatje: ava
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mathieu

avatar

Aantal berichten : 233
Registratiedatum : 09-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Aaron Malcolm Wilkinson   di 14 feb - 8:18

Goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Aaron Malcolm Wilkinson
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: