Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Daniël Edmund Grigori (presidents zoon)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Daniël.

avatar

Aantal berichten : 344
Registratiedatum : 13-02-12

BerichtOnderwerp: Daniël Edmund Grigori (presidents zoon)    ma 13 feb - 4:12

De basis informatie
Volledige naam: Daniël Edmund Grigori
Roepnaam/bijnaam: Daniël meestal, als zijn vader echt boos wordt dan wordt hij met zijn volledige naam genoemd. Een aantal goede vrienden noemen hem D of Daan, al heeft hij niet veel goede vrienden door de constante bewaking die om hem heen loopt.
Leeftijd: 21
Geslacht: Mannelijk
Geloof: Hij is christelijk, zijn ouders hebben hem zo opgevoed en daardoor blijft hij er heilig in geloven. Hij draagt dan ook altijd een kruisje om zijn nek en gedraagt zich naar de regels van de bijbel, al gaat het heel soms nog wel eens fout.


Het innerlijk
Karakter:
Vroeger:
Daniël was een lieve jongen, iemand die iedereen hielp wanneer dat nodig was. Iemand die zijn kwetsbare kant liet zien. Natuurlijk had dat ook nadelen, hij werd nog wel eens gepest waardoor hij soms erg boos kon worden. Hij wilde mensen graag beschermen maar ging daar soms erg ver in. Hij was vroeger dan ook wel eens betrokken bij de gebruikelijke haartrek spelletjes, je moet beseffen dat hij toen rond een jaar of 4 was.
Nu:
De jongen die Daniël is geworden lijkt in niets op de jongen van vroeger. Zo open en lief als hij vroeger was, zo gesloten is hij nu. Alleen maar voor zijn eigen veiligheid. Iedereen denkt dat hij arrogant is, en aan de buitenkant is hij ook zo. Maar nogmaals, dat is alleen zodat de roddelpers niet zoveel invloed meer heeft. Hij is dus arrogant, en gesloten. Verder heeft hij nog wel eens zijn rebelse dagen, waarin hij niets wilt doen wat zijn vader toestaat. Dus dan krijgt hij daar wel eens problemen mee.
Hij heeft nog wel zijn lieve kant hoor, wees maar niet bang. Alleen zit die heel heel heel erg diep in hem gestopt. Het kleine jongetje dat iedereen wil beschermen en helpen zit nog steeds in hem. In relaties laat hij deze wel een beetje zien, maar niet heel erg. Bij meisjes is hij erg romantisch als hij ze langer kent en zeker weet dat ze niet alleen voor het geld en de rijkdom komen. Maar dat ze ook echt voor hem komen. Dat ze echt van hem houden. Anders hoeft het van hem niet zo.
Relaties: De meisjes staan voor hem in de rij, alleen de meeste vluchten ook weer door de bewaking en de gecompliceerdheid van zijn leven. Hierdoor flirt hij regelmatig met meisjes, al gaat het nooit echt verder. Het is dus ook zeldzaam maar deze jongen van 21 is nog steeds maagd, en is dat van plan te blijven tot zijn huwelijk.
Talenten: Hij kan mensen goed ompraten, hij komt snel met goede argumenten die hij goed kan onderbouwen waardoor hij meestal zijn zin door kan drijven. Niet dat dit altijd even positief uitpakt. Hierdoor komt hij soms door zijn talent in de problemen, al is dat maar zelden.
Verder is hij erg sportief, hij doet aan football en zwermt veel.
Zwakheden: Hij is slecht in zijn emotie tonen, niet gek want door het leven wat hij leid kan hij nooit echt zeggen wat hij denkt of vind. Alles wat hij zegt moet politiek correct zijn, of het kan zijn vader zijn baan kosten. Gezien het feit dat het hele land hem zo’n beetje kent is het dus gevaarlijk om teveel te zeggen over zijn eigen mening.

Status: Ze zien in Daniël een arrogante verwende jongen, met natuurlijk veel macht. Maar dat is alleen als ze hem niet kennen. Anders weten de mensen dat hij een lieve en sociale jongen is. Als hij een relatie heeft dan weten mensen dat hij ontzettend aardig en romantisch is.


afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Hij komt uit de staat California, zijn moeder is officieel een Italiaanse en komt dus niet uit Amerika, zijn vader is geboren in Washington D.C. Verder woonde hij tot zijn 17 in Jamestown, daarna is hij met zijn ouders meeverhuist naar het witte huis en daarna ging hij dus naar deze campus. Hij was 20 toen hij naar de campus kwam.
Familie: Hij heeft een moeder, een vader en nog een jonger zusje.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Daniël is 1.95 erg lang dus. Verder heeft hij gespierde schouders en voor de rest is eigenlijk zijn hele lichaam gespierd. Maar niet te, gewoon op de sexy manier.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een beetje een breed gezicht met volle lippen en ogen die voor zichzelf spreken met een prachtige heldergroene kleur. Een paar ogen waar je direct verliefd op wordt.
Kledingstijl: Meestal merkkleding, netjes. Een broek met een blouse of een pak.
Uiterlijke kenmerken: Hij is niet heel erg ijdel maar let wel op zijn uiterlijk. Hij zorgt ervoor dat hij er niet heel erg verwilderd uitziet maar dat is vooral voor de pers en de mensen die over hem oordelen.

Kracht
Kracht: Hij heeft de kracht Helen, alleen weet nog niemand dat. Hij kan alleen nog maar spreuken, de kracht heeft zich dus nog niet aan hem gegeven. Hij weet dat hij krachten heeft, alleen welke niet. Hij probeert hier achter te komen en focust zich voorlopig eventjes op de spreuken.

Extra
Verleden: Het verleden van Daniël is aardig lang en ingewikkeld. We zullen het iets inkorten omdat de helft niet echt belangrijk is. Het begon eigenlijk allemaal aardig rustig, Daniël werd geboren en groeide tot zijn derde in een beschermde omgeving op. Daarna ging het allemaal in vogelvlucht, zijn zusje Jennifer Annabel werd geboren en zijn vader ging de politiek in. Hij was bijna nooit meer thuis, en Daniël en zijn zusje werden door zijn moeder en een oppas opgevoed.
Zijn vader bleek talent te hebben voor de politiek, hij klom steeds hoger op totdat hij gouverneur was. Daniël was toen een jaar of 6 en dit veranderde zijn leven drastisch. Van de een of andere dag waren hij en zijn familie het middelpunt van de aandacht in hun staat. Iedereen kende hen, wilde met hem op de foto.
Er werd beveiliging ingehuurd zodat het voor hem veilig bleef om over straat te gaan. Al kun je je voorstellen dat het niet echt leuk is dat twee mannen je overal volgen waar je gaat.
Elf jaar bleef dit zo, totdat zijn pa de presidentverkiezingen won. Ze gingen in het witte huis wonen, alle aandacht werd nog erger. Dit had erg veel invloed op zijn karakter, niet echt veel positiefs.
Daarna ging hij naar de campus, waar hij nog steeds gevolgd wordt door twee bewakers, minder dan eerst want voordat hij op de campus woonde had hij een stuk of 30 bewakers die alles in de gaten hielden voor hem. Af en toe komen er nog wel een paar mannen langs om te kijken of alles goed gaat.
Overig: Zoals wel duidelijk is geworden is hij de zoon van de president. Hijzelf is hier niet altijd blij mee omdat zijn vader wilt dat hij ook de politiek in gaat, al liggen zijn dromen heel ergens anders. Er zitten overigens ook prettige kanten aan het bekend zijn, dat zou hij ook nooit ontkennen. Het opent deuren die normaal gesloten blijven.
Plaatje:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Daniël Edmund Grigori (presidents zoon)    ma 13 feb - 4:18

Goedgekeurd! Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Daniël Edmund Grigori (presidents zoon)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: