Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Noël

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Noël

avatar

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 10-02-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Noël    vr 10 feb - 16:35

De basis informatie

Volledige naam:
Saraph (de brandende, serpent) Cham (duisternis, hitte) Conlàed (purificerend vuur) Cináed (born of fire) Yolkiin (fireborn)
Roepnaam:
Noël. Dat is zijn bijnaam. Heel origineel omdat hij met kerst jarig is, daarnaast haat hij de naam Saraph.
Leeftijd: 17 jaar
Geslacht: M
Geloof: Noël was ooit gelovig. Nu niet meer, nu veracht hij 99,9% van alle religies. (zie verleden)

Het innerlijk

Karakter: De gebeurtenissen in zijn verleden hebben Noël verbitterd. Vóór alles uit de hand liep was Noël een vrolijke jongen die altijd voor iedereen klaarstond, blind op iedereen vertrouwde en hij was zo’n iemand die door iedereen aardig gevonden werd. Wat die ene ongelukkige dag gebeurde was genoeg om hem te breken. Noël is nu erg, erg slecht van vertrouwen. Hij duwt alle mensen weg omdat hij de concepten vriendschap en liefde nu wantrouwt. Hij uit zijn emoties heel direct, en omdat hij altijd chagrijnig is, is hij altijd erg agressief. Hij heeft een erg kort lontje en vecht vaak.

Maar hoe boos en agressief hij naar buiten is, is hij kwetsbaar vanbinnen. Hij is heel onzeker over zichzelf. Vinden mensen hem geen monster? Zien ze aan hem wat er is gebeurd? Zeker over zijn littekens is hij erg gevoelig. Hij is er zelf aan gewend, maar de walgende blikken die hij krijgt als mensen het voor het eerst zien doen hem echt pijn van binnen. Hij is erg eenzaam, omdat hij contact schuwt. Hij is ook bang, bang dat menden hem weer verraden, dat hij weer in de steek gelaten word. Dat zijn nieuwe wereldje weer afgebroken word, daarom is hij zo bang om nieuwe dingen te beginnen. Als hij een echt nieuw leven begint, dan is er ook weer een leven om te vernietigen, een leven dat hij kwijt kan raken. Hij leidde\leid aan PTSS, post traumatische stress stoornis. Vuur kan hem niets doen, herinneringen terugbrengen, of hem een flashback geven. Hij heeft in therapie gezeten, wat erg heeft geholpen. Hij kan nu weer relatief tegen vuur. Al blijven de nachtmerries. De afschuwelijke misselijkmakende nachtmerries die gewoon een herhaling zijn van wat al is geweest. Dankzij de nachtmerries in kwestie, kan hij opeens paniekerig en gedesoriënteerd wakkerworden, ook hebben ze hem aan een halve staat van insomnia gebracht.

Relaties: Hij valt op meiden. Hij is ergens onzeker over zijn lichaam. Niet in de vorm van dat hij bang is dat hij misschien niet aantrekkelijk genoeg is, maar in de vorm van “mijn halve borstkas bestaat uit brandwonden en ze word hoogstwaarschijnlijk misselijk als ze het ziet” Als resultaat is hij erg lastig als het gaat om alles intiemer dan een kus. Dus hij is niet bang om niet aantrekkelijk te zijn, maar hij is bang om te misselijkmakend te zijn. Daarnaast heeft hij bindingsangst en wil geen relaties aangaan.

Talenten: Hij vecht graag en bokst. Ook kan hij zingen,al is hij zelf van mening dat hij prut klinkt.

Zwakheden: Een groot deel van zijn armen is ook afgebrand geweest, maar hebben ze kunnen redden met huistransplantaties, al heeft hij nog steeds in veel van de huid van zijn romp en armen geen gevoel, wat erg in het nadeel is. Als hij gewoon op zit te letten in de les kan je het om bepaalde pletten in zijn rug steken met een speld en hij heeft het niet door . Ook leid hij aan PTSS en insomnia.

Status: Noël word niet echt cool gevonden. Hij zondert zich vaak af en vecht veel, wat hem niet echt een goede reputatie heeft gegeven. De leraren vinden hem aan de ene kant zielig vanwege zijn verleden, aan de andere kant vinden ze hem extreem vervelend vanwege zijn gedrag.


afkomst

Geboorte en/of woonplaats: Noel komt uit een afgelegen leefgemeenschap in het zuiden van de verenigde staten. Hier leefde de sekte waarvan zijn moeder de leider was in een redelijk gesloten leefgemeenschap. De groep hetten Flamma Plena Luna, flames of the full moon.
Familie: Niemand meer, iedereen waarvan hij wist at het familie is, is dood.

Het uiterlijk

Lengte en bouw: Noël is 1.85. Hij is lenig gebouw en best gespierd. Zelfs zonder shirt valt het nog niet op, omdat zijn huid het effect nogal verpest.

Omschrijving gezicht: Hij heeft mooie grijze ogen die veel van zijn emoties prijsgeven. Zijn haar is zwart als kool en erg warrig.

Kledingstijl: Noël draagt vaak Shirts met een vest erover, ook bij gym draagt hij meestal wat met lange mouwen. Niet dat hij zich schaamt voor zijn littekens, maar hij heeft liever niet dat iedereen ervan weet, het zorgt voor zoveel ophef als iedereen erachter komt dat je halve borstkast OF rood en bobbelig, OF zwart is. Het is een beetje misselijkmakend. Hij draagt meestal zwart en grijs tinten.

Uiterlijke kenmerken: 20% van de huid van zijn borstkas is zwart verbrand, 50% is ‘maar’ een tweedegraads verbranding en fel rood en bobbelig. In alle verbrande delen heeft hij geen gevoel meer, al blijven spieren enz. nog gewoon werken. Het zijn erg lelijke littekens. De huid op zijn armen en benen hebben ze wel kunnen oplappen (was nog niet teveel beschadigd) en dus zie je op zijn armen benen en handen als je goed kijkt de dunne randjes aan littekens die over zijn gebleven na de huidtransplantaties.

Kracht Thermokinese, hij heeft het niet echt goed onder controle. Als hij boos word beging hij te fungeren als kachel, als hij verdrietig is als ijsklontje.

Extra

Verleden:
Zoals ik al zei onder het kopje woonplaats was zijn moeder leidster van een sekte. Flamma Plena Luna was een erg rustige sekte. Elke volle maan was er een kampvuur en ze leefden afgesloten van de rest van de wereld, dat is alles wat ze van een gewone gemeenschap verschilde. Het was een erg grote groep, en op veel punten zou je het niet eens als een sekte rekenen. Veel van de typische sektarische kenmerken, zoals een obsessie met reinheid, het weigeren van het maken van compromis, loyaal zijn aan de sekte en aan niets anders en dergelijke zaken waren er niet. Alle 50 mensen van de groep kwamen als vriendelijke mensen over, de sekte had aleen een alles behalve onschuldig doel. Noël werd geboren als Saraph, en hij was, zo zeiden ze, de uitverkorene. De mens die de wereld zou redde van zijn ondergang. Wat dit inhield is hem nooit gezegd.

Toen hij elf was werd met volle maan, vlak bij zijn verjaardag, het ritueel geplant. Hij kreeg niets anders te horen dan dat hij die avond zijn levensdoel zou waarmaken. Hem werden zijn mooiste kleren aangedaan en hij werd naar de grote hal gebracht waar een feest werd georganiseerd, zoals elke volle maan. Deze volle maan was het echter anders. De sekte openbaarde hun ultime doel, waar veel van de leden nog amper vanaf wisten tot deze avond. De wereld zou worden ontdaan van zijn zonden. Ze zouden de wereld schoonbranden. Daarvoor zouden ze wel moeten betalen. Het valuta was alleen geen geld, maar iets veel kostbaarders. Een jonge jongen van elf. Saraph, de brandende, was hun mensoffer. Hij zou levend verbrand worden. Het moment waarop hij ontdekte dat zijn moeder en zijn emotionele famillie en al zijn vrienden hem levend zouden verbranden, was het moment waarop zijn leven instorten, waarop Noël brak.

Ze waren al begonnen aan de rituele verbranding toen de hulptroepen arriveerden. Een lid van het genootschap was, zodra ze achter het doel van de avond kwam, gelijk naar de politie gegaan. Bij de inval verspreidde het vuur zich. Noël is gered, maar veel van de enthousiastere sekteleden, waaronder zijn moeder, zijn wel doodgegaan in het vuur. In het ziekenhuis hebben ze hem zo veel mogelijk proberen op te lappen. Het had weinig effect, op veel plekken is het weefsel zo erg beschadigd dat een huidtransplantatie onmogelijk is. Toen hij een jaar later naar Malory kon ging hij ook meteen. Helers boden aan hem te helen, maar wat dood is is dood. Verkoolde huid is dood als ene pier, dat kan niet meer helen. Wat wel gefikst is is de weinige interne schade die er was, waar hij de helersklas die hem gebruikte als oefenpop erg dankbaar voor is, al zou hij dat tegenwoordig nooit meer zeggen.

Overig: volgens mij was dat alles

Plaatje:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mathieu

avatar

Aantal berichten : 233
Registratiedatum : 09-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Noël    vr 10 feb - 20:38

Goedgekeurd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jeremy

avatar

Aantal berichten : 443
Registratiedatum : 06-02-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Noël    za 11 feb - 0:45

Yay
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Noël    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Noël
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: