Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Saada Mahari Tsiluio

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mathieu

avatar

Aantal berichten : 233
Registratiedatum : 09-02-12

BerichtOnderwerp: Saada Mahari Tsiluio   vr 10 feb - 8:46

De basis informatie
Volledige naam: Saada Mahari Tsiluio. Saada betekent genezer, Mahari betekent vergever.
Roepnaam/bijnaam: Saada of Mahari
Leeftijd: 15, hoewel ze bijna 15 is
Geslacht: V
Geloof: Mahari gelooft, en dan niet in de grote godsdiensten maar in de goden van haar stam. Ze geloven in honderden natuurgoden die ze aanbidden en gunstig proberen te stellen met bepaalde rituelen. Mahari gaat daarom ook met elk voorwerp voorzichtig om, omdat er in elk voorwerp wel een godheid kan huizen.

Het innerlijk

Karakter: Mahari is een vrolijk meisje dat altijd naar het goede kant van het leven kijkt, ze is redelijk zelfverzekerd en weet van het leven te genieten. Tenminste in Afrika, in haar vertrouwde omgeving, in Maine zal ze heel anders zijn. De cultuurschok zal overweldigend zijn waardoor ze in een stil op haar hoede meisje veranderd. Ze is het soort meisje dat liever op de achtergrond blijft en haar eigen leventje leid, een muurtje om haar heen bouwt omdat ze de andere totaal niet kent. Ook helpt het niet mee dat ze nauwelijks Engels kan. Mahari is veel volwassener voor haar leeftijd dan eigenlijk de gemiddelde tiener. Dat is logisch, aangezien het leven er veel anders aan toe gaat in haar stam. Helaas komt dat niet naar voren bij haar nieuwe woonplaats, dat komt doordat ze daar als dom beschouwt word omdat ze een heel ander soort opleiding heeft gehad dan in Amerika normaal is.
Relaties: Mahari was vlak voor ze weggehaald werd bij haar stam net beloofd aan een jongen in haar stam. Ze heeft hier vrede mee omdat het een aardige jongen is, meer voelt ze niet voor hem, maar dat is ook niet nodig. Dus ze is niet op zoek naar relaties, en waarom zou ze? Niemand die iets met haar zou willen beginnen.
Talenten: Wat zou je een talent kunnen noemen? Ze kan erg goed dansen, maar dan niet de moderne dansen, maar de dansen die ze deed bij haar stammen. Rituele dansen die andere vaak maar apart vinden. Ook was ze erg goed in het vinden van de juiste kruiden, hoewel ze daar niks aan heeft hier in Maine.
Zwakheden: Waar is ze nou niet slecht in? Ze kent helemaal niets van de Westerse cultuur, ze zal slecht zijn in alle vakken en heeft geen idee van hoe alle omgangsnormen zijn.

Status: In haar stam respecteren ze haar, maar in de school zullen ze haar waarschijnlijk negeren.


afkomst

Geboorte en/of woonplaats: Mahari komt uit een onbekende stam in Afrika. Het ligt in het oerwoud ver afgezonderd van de buitenwereld.
Familie: Omdat het een kleine stam is heeft ze een grote familie, ze heeft haar beide ouders nog, twee zusjes, een paar broers en ook nog een grootvader, haar oma is al overleden. Wat niet zo raar is omdat de levensverwachting een stuk lager is dan in de westerse wereld.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Mahari is niet zo lang, 1.52, hoewel dat een gemiddelde lengte is in de stam van waar ze vandaan komt , dat komt omdat ze daar een veel ander dieet heeft dan in de westerse wereld. Ze heeft een slanke bouw met typische rondingen op de plekken waar het hoort. Ze is redelijk pezig omdat ze dagelijks veel beweegt.
Omschrijving gezicht: Mahari heeft niet echt een opvallend gezicht, ze draagt zelden make-up, alleen met speciale rituelen.
Kledingstijl: Mahari droeg in haar oude woonplaats zelden echte kleding zoals westerse mensen dat noemen, eigenlijk droeg ze meestal alleen wat voor haar billen. Ze is kleding totaal niet gewend en heeft dan ook niet zoveel, een paar basiskleding en dat is het enige wat ze heeft. Sierraden draagt ze dan juist wel weer veel, vooral houten en goudkleurige sierraden die kleurrijk versierd zijn.

Kracht
Kracht: Helen

Extra
Verleden: Mahari leefde in een hele andere wereld dan je je voor zou kunnen stellen. Mahari leefde in een ver van de beschaving afgelegen stam. Ze hadden nauwelijks contact met de buitenwereld. Mahari leefde in een goede harmonie met haar stam en de natuur waarin ze woonde. Ze had wat haar betreft een geweldig leven, totdat de hoofdpijnen kwamen. Soms waren ze zo heftig dat ze het bewustzijn verloor. Enkele sjamanen dachten dat er een geest in haar lichaam probeerde te komen, maar wat het doel was van deze geest was niet duidelijk. Sommige dachten dat Mahari bezeten was door een slechte geest, andere dachten juist door een godheid die hen de verlichting wilde brengen. Maar Mahari zelf vond het doodeng, hoewel ze zoveel mogelijk haar normale leven wilde leiden. Het leven in hun hutjes in de jungle. Dit lukte totdat er ineens een blanke vrouw in het dorp verscheen. Het was de eerste blanke die iedereen ooit gezien had. Iedereen dacht dat ze een godin was, daarom gaven ze Mahari aan haar mee, omdat de vrouw een oplossing had voor haar problemen. Mahari die geen woord Engels sprak en helemaal niks wist van de buitenwereld word nu ineens in een grote school geplaatst met meer mensen die ze ooit bij elkaar had gezien. Ze kende ondertussen enkele engelse woorden en moet zich er nu mee weten te redden, in een wereld met technologie die zijzelf als magie beschouwt. Het jaagt haar alleen maar angst aan en heeft dan ook enorme heimwee naar haar oude leven.
Plaatje: avatar
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Saada Mahari Tsiluio
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: