Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Jay Johnson

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jay

avatar

Aantal berichten : 77
Registratiedatum : 07-02-12

BerichtOnderwerp: Jay Johnson   di 7 feb - 8:33

De basis informatie
Volledige naam: Jayden Johson
Roepnaam/bijnaam: Jay, Jayden vindt hij gewoon te lang
Leeftijd: 20
Geslacht: M
Geloof: Christelijk opgevoed, maar hij doet er niet veel mee, hoogstens soms eens naar de kerk op zondag met zijn ouders.

Het innerlijk
Karakter: Ook al ziet Jay er van de buitenkant er lief en onschuldig uit, hij kan soms echt een eikel zijn. Hij is erg arrogant en een echte lolbroek, al kan niet iedereen de grapjes altijd waarderen (lees: eerstejaars in het water gooien, kleren stelen) Jay heeft een aardig groot ego, dat een soort van onverwoestbaar is. Als je hem probeert neer te halen, haalt hij jou nog veel harder neer. Hij is echter wel erg sociaal en charismatisch. Een groot probleem van Jay is zijn gedragsprobleem of eerder zijn woedeprobleem. Hij is erg snel op zijn teentjes getrapt en wordt dan niet alleen ontiegelijk kwaad, maar begint ook zonder een echte reden zomaar te vechten. Hij zit dan ook vaak genoeg in het nablijflokaal door zijn ‘wangedrag’. Hij is hiervoor echter wel in therapie en heeft daarnaast soms ook nog medicatie als het te erg wordt of. Naast deze kant, is Jay’s gevoelige kant sinds kort ook weer boven water geraakt, al laat hij die niet aan veel mensen zien.
Relaties: Jay is 100% hetero, dat was wel te merken de eerste paar jaar dat hij op Malory zat. Hij heeft veel van de meisjes al eens gehad en ook wel relaties, maar hij hield zich nooit aan de ‘regels’ zoals trouw zijn. Nu heeft hij echter sinds kort Kira van wie hij echt houdt. Het jammere in de relatie van zijn kant is alleen dat hij, nu zijn krachten zich net aan hem geopenbaard hebben en ook nog met de therapieën (en medicatie) erbij, mentaal vaak is uitgeput, waardoor hij wel eens vergeet om te laten zien dat hij van haar houdt.
Talenten: hij is aanvoerder van het footballteam en danst, vooral streetdance.
Zwakheden: Zijn gedragsproblemen

Status: Hij is populair, daar valt niet aan te twijfelen en de meesten kijken dan ook tegen hem op, maar er zijn ook veel mensen die bang voor hem zijn, niet alleen eerstejaars, maar ook mensen die in hetzelfde jaar als hem zitten en die weten dat je niet met hem moet sollen.

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Hij heeft tot zijn 6e in NY gewoont, is toen van weeshuis naar weeshuis verhuist en is uiteindelijk bij een adoptiegezin in Phoenix terecht gekomen.
Familie: Zijn ouders zijn verongelukt, maar hij heeft wel zijn pleegouders en 2 broertjes en 2 zusjes met daarnaast een broer die even oud als hem is.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Jay is lang, zo’n 1.94 en erg gespierd door het vele sporten.
Omschrijving gezicht: Hij heeft een knap gezicht met een mooie kaaklijn, alhoewel er wel een paar littekentjes te zien zijn. Zijn ogen opvallend blauwe ogen die zijn gevoelens uiten en zijn haar is donkerblond en heeft meestal ‘coupe net-uit-bed’
Kledingstijl: Gewoon simple boyish, een shirt, vest, en desnoods een pet, dat soort dingen.
Uiterlijke kenmerken: stralende lach, opvallend blauw ogen, gebruinde huid, warrige haar, kleine littekentjes over bijna zijn hele lichaam en vaak ook blauwe plekken of krassen van één of ander gevecht. Ook heeft hij een simpel zilveren kettinkje ter nagedachtenis aan zijn ouders.

Kracht
Kracht: Telepathie, de kracht heeft zich pas aan hem geopenbaard.

Extra
Verleden: Jay had een erg makkelijk leventje tot aan zijn 6e. Op die leeftijd verongelukten zijn ouders namelijk in een auto-ongeluk, waar hij zelf bij was. Hij had echter het geluk dat, nadat de auto over de kop was gegaan, hij door het gebroken raam naar buiten kon kruipen, terwijl zijn ouders voorin vastzaten. De hulpdiensten waren er niet op tijd om zijn ouders levend te bevrijden.
Na deze gebeurtenis is Jay erg veranderd, van het lieve kind dat hij was naar het etterbakkie wat hij nu ook nog wel is. Hij werd vanaf toen ook van weeshuis naar weeshuis verhuisd, omdat geen enkele het lang kon uithouden met zijn woedeaanvallen en slechte gedrag. Uiteindelijk is hij na een lange tijd in therapie gezeten te hebben, wat overigens niet veel heeft uitgehaald, in een pleeggezin geplaatst op zijn 11e. Kort daarna kreeg hij al een beurs toegewezen voor de Royal Malory Acadamy, waar hij dan ook heen ging.

(voor degene die de verhaallijn van Kira&Jay op FranklinHigh1 niet hebben gevolgd)
Jay en Kira hebben elkaar een jaar geleden ontmoet terwijl ze beiden bij de ziekenpost zaten. Sindsdien trokken ze steeds meer met elkaar op en langzaamaan ontstond er ook een wederzijdse liefde. Het probleem was dat ze zich allebei niet wilde binden. Jay om zijn woedeprobleem en Kira omdat ze bang was om gekwetst te worden. Uiteindelijk hebben ze er wel aan toegegeven, maar het duurde niet lang tot Jay zijn eerste misstap maakte door te flirten met een ander meisje. Kira wilde hem niet meer zien en trok daarna steeds meer naar Tyler, Jay’s broer en een vriend van haar, toe, tot het moment dat ze met hem had gezoend. Zodra Jay daarachter kwam, wilde hij niet alleen zijn broer te lijf gaan, maar hij durfde Kira ook niet meer te vertrouwen, net als zij hem niet meer.
Na een lange tijd om elkaar heen draaien en veel gepraat te hebben, lag het weer goed tussen de twee en hebben ze sinds kort weer een relatie.

Overig: -

Plaatje: ava

~veranderd misschien nog~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Jay Johnson   di 7 feb - 8:44

Goedgekeurd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Jay Johnson
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: