Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Julia Marylin Doe

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Julia Marylin Doe   ma 6 feb - 10:21

De basis informatie
Volledige naam: Julia Marylin Doe
Roepnaam/bijnaam: Julia, hoewel ze de naam niet erg geweldig vind, aangezien Romeo en Julia toch wel erg cliché is, maar ze heeft het liever dan Marylin.
Leeftijd: 18
Geslacht: v
Geloof: Nee, dit heeft ze dan ook nooit mee gekregen.


Het innerlijk
Karakter: Julia lijkt een spontane zelfverzekerde meid, eentje met lef die van alles durft en onderneemt. Ze lijkt iemand die nooit problemen te hebben, en als ze die al had niet belangrijk vind en er altijd met een lach tegen aangaat. Een brok positifiteit dus. Ze lijkt het soort meisje dat altijd wel met oplossingen weet te komen, niet bang is voor de toekomst. En het soort meisje dat niet bang is om haar mening te geven. Maar niets is minder waar, Julia is onder dit masker hartstikke onzeker, zelfs lichtelijk depressief hoewel ze dit onder lichtzinnige grapjes verborgen houd. Julia heeft faalangst, is bang dat mensen haar niet leuk genoeg vinden. Daarom kan dit meisje wel goed naar andere en hun problemen luisteren maar zodra ze naar haar problemen en echte gevoelens doorvragen klapt ze dicht en gaat ze ervandoor, of maakt ze zich er met een grapje van af. Julia het het soort meisje dat met veel mensen op kan schieten, soms juist bot doet tegen onzekere mensen, alleen om zichzelf wat zekerder te voelen.
Relaties: Julia heeft wel eens een relatie gehad, hoewel het vaak niet verder liep dan een week lang. Ze heeft bindingsangst, of eigenlijk haar faalangst neemt het van haar over, waardoor ze niet meer durft. Soms heeft ze wel een bui dat ze genet van de aandacht van jongens, dat geeft haar namelijk voor korte tijd een zeker gevoel.
Talenten: Julia is geweldig in het bakken van taarten en cakes, in het bijzonder cupcakes! Ze maakt de prachtigste creaties, ook is het spelen van lacrosse is ze erg goed, daarom zit ze ook in het schoolteam.
Zwakheden: Haar echte ik, ook hebben haar krachten zich nog niet openbaard, het enige wat ze kan zijn de spreukoefeningen en is ze bij de rest nog op niveau nul.

Status: Ze heeft de status van een spontane meid met wie lol te beleven valt. Dat is hoe andere haar zien.


afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Ze komt uit Florida, uit een kleine stad.
Familie: Ze heeft haar echte ouders nooit gekend, maar deze nooit gemist aangezien ze van jong af aan al bij een pleeggezin is opgegroeid. Laura en Thom, twee schatten van mensen.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Ze is slank, maar niet dun, toch is ze niet echt tevreden over haar lichaam, wat haar betreft is haar buikje nog te groot en zeker in zomerse periodes kan ze nogal obsessief met eten omgaan, want dan kan men haar ‘vet’zien. Ze is 1:76, niet heel lang maar ook niet kort.
Omschrijving gezicht: Ze heeft mooi bruin krullend haar dat natuurljk nooit goed wilt zitten, zoals altijd met krullen. Ze heeft grijsgroene ogen die vaak lijken te stralen, tenzij je heel goed kan aanvoelen hoe ze zich voelt.
Kledingstijl: Kleding die zelfverzekerd lijkt, zoals strakke spijkerbroeken, hakken en mode bewuste shirst en jurkjes.
Uiterlijke kenmerken:Ze heeft geen bijzondere kenmerken, behalve haar ogen misschien.

Kracht
Kracht: Telepathie, maar ze is nog steeds niet in staat om het te gebruiken. Zelfs gedachtes vangt ze nog niet op.
Extra
Verleden: Haar ouders hebben haar al bij haar geboorte afgestaan als geboorte aan haar pleegouders die ze ziet als haar echte ouders, ze heeft geen broertjes of zusjes. Veel bijzonders heeft ze niet meegemaakt. Behalve dat ze toen ze jong was nog wel eens gepest is.
Overig: -

Plaatje:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Julia Marylin Doe
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: