Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Jeremy Johnson

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jeremy

avatar

Aantal berichten : 443
Registratiedatum : 06-02-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Jeremy Johnson   ma 6 feb - 8:46

De basis informatie
Volledige naam: Jeremy Johnson
Roepnaam/bijnaam: Zijn enige vriend, ook een door fobiengeteisterde jongen, noemt hem JJ.
Leeftijd: 17 (zit in jaar 6, qua magiestuff en school)
Geslacht: M
Geloof: Hij heeft geen geloof. Hij is van mening dat als er een god was, die hem niet met zijn fobieen had opgezadeld.

Het innerlijk
Karakter: JJ is een erg vriendelijke jongen. Hij is aardig en meelevend en is absoluut niet gesloten. Hij is een erg makkelijk mens en word niet snel boos. Tenzij je zijn grenzen overscheid. Aanraken is verboden. Dan word hij echt kwaad en bang tegelijk. Het is best en om te zien. In ieder geval, hij is een beetje afgezonderd. Hij maakt makkelijk contact, maar stapt niet zomaar op mensen af omdat hij de kans op aanraking wil vermijden. Daarom ontwijkt hij zo veel mogelijk mensen. Hij is dol op gadgets, variërend van telefoons tot robotjes. Hij is een hechte vriend en erg loyaal. Als je zijn vertrouwen eenmaal breekt dan is hij ook meteen klaar met je.
Relaties: Hij heeft Aphefobie, angst voor aanraking, dus denk je dat hij iets met iemand heeft gehad? Nee dus. Hij weet niet echt op welk geslacht hij valt, als aanraking van, bijvoorbeeld, je armen door een arts die hem een injectie wilde geven als kind, zelfs door lagen kleding en handschoenen heen, je bijna doet gillen is dit niet echt iets waar je over nadenkt.
Talenten: Hij is dol op gamen, en speelt meestal op handheld consoles. (DS, PSP enz.) Hij let wel altijd op dat de game geen insect-vijanden bevat. Digitaal vuur water en regen kan hij nog wel verdragen, tot op zekere hoogte, en donderstormen een klein ebetje, maar insecten zijn eng, in welke vorm dan ook. Hij is dol op gadgets, iets dat zijn ouders hem maar al te graag geven om hun schuldgevoel af te kopen. Variërend van radiografisch bestuurbare helikopters tot de nieuwste telefoons en laptops en dat soort shit, al is hij op Mallory natuurlijk wel beperkt in het gebruik van zijn kindjes. Hij maakt ook graag zelf dingetjes, huis tuin en keuken robots.
Zwakheden: Zijn fobieen, dit is een lijstje:
Aphephobia: Angst voor aanraking
Aquaphobia: Angst voor water (grote hoeveelheden, een glas of flesje is niet eng, alles vanaf een 50 liter aquarium wel.)
Pyrophobia : Angst voor vuur
Insectophobia: Angst voor insecten
Arachnophobia: Angst voor spinnen en andere geleedpotigen.
Ombrophobia : Angst voor Regen
Astraphobia : Angst voor donder en bliksem

Status: Veel mensen vinden hem wel raar. Er is wel bekend onder leerlingen dat hij dus die rare fobieën van hem heeft. Ook schuwt hij zelf menselijk contact tot op zekere hoogte uit de angst dat iemand hem zou aanraken.

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Hij komt uit een klein dorpje in het zuiden van de VS. Het was dan wel klein, maar er woonden aleen rijke mensen. Later ging hij naar een soort privé-school waar andere rijke mensen ook hun ‘mislukte’ kinderen wegstopten, net als zijn eigen ouders. Daar kwam je alles tegen variërend van rebelse probleemjongeren tot mensen met psychische of fysieke aandoeningen zoals hij.
Familie: Hij heeft twee ouders, Angela en Andrew Jochnson, en een jonger broertje dat Joey heet.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Jeremy is een standaard jongen. Hij is 1.80, niet te dik, niet te dun en niet bepaald gespierd.
Omschrijving gezicht: Hij heeft mooie donkerblauwe ogen. Hij kijkt meestal vriendelijk de wereld in, en heeft een permanent afwezig glimlachje op zijn gezicht.
Kledingstijl: Ook in uniform draagt Jeremy handschoenen. In uniform witte en anders draagt hij in variërende kleuren. Altijd bedekken ze zijn gehele handen. Als hij met elektriciteit gaat werken wisselt hij ze om voor vingerloze handschoenen zodat hij beter kan geleiden. Zijn kledingstijl is best doorsnee. Erg basic en het bedekt ALTIJD zijn volledige armen, benen en voeten. Als het kan draagt hij ook een beanie.
Uiterlijke kenmerken: Hij is verder erg saai. Zijn amulet geval ding, dat hem buiten de school voor de hoofdpijn behoed, is een roodsteentje aan een zilveren kettinkje dat hij altijd onder zijn shirt draagt.

Kracht
Elektrokinese, ironisch genoeg. Hij is namelijk bang voor bliksem. Hij heeft zelf geen last van het verplaatsen van ladingen en kleine flitsen, al jaagt het grotere werk hem de stuipen op het lijf, al weet hij het te onderdrukken. Hij weet dat het geen echte bliksem is en dus is zijn angst erg laag, in vergelijking tot de hysterie die een echte storm opwekt.

Extra
Verleden: Jeremy komt uit een rijk gezin. Zijn ouders hoopten bij zijn geboorten op een perfect zoontje, een paradepaardje. Iemand die goed zou zijn in football, een mooie vriendin zou krijgen en hun een goede naam zou bezorgen en uiteindelijk zijn vaders advocatenkantoor over zou nemen. De realiteit was anders. Al toen hij 4 was begonnen zijn fobien duidelijk te worden. Na vijf psychologen en psychiaters die de hoop hadden opgegeven gaven zijn ouders toe dat ze hun ‘mislukte’ zoon niet konden fixen en kozen voor de optie die al eeuwen optie 2 is voor rijke famillies met famillieleden waar ze zich voor schamen. Stop ze weg. Bij hun 7 jarige zoon was het natuurlijk geen optie om hem naar de andere kant van de wereld te sturen en hem maandelijks een aardig bedrag te geven. Ze stopten hun zoon gewoon weg in een priveinstelling. Ondertussen was hun perfecte kind er al. Zijn 3 jaar jongere broertje Joey was het perfecte kind waar zijn ouders op hoopten. Zo werd Joey hun zoon en was JJ enkel nageslacht. Ze geven hem regelmatig ERG veel zakgeld om hun schuldgevoel af te kopen. Op de school waar hij terecht kwam werd hij vrienden met een jongen die ook een aantal fobieën had, zij het anderen, en ze klikten. Nu heeft hij nog elk weekend contact met die jongen.

Hij heeft zelf volledig geaccepteerd dat hij het 'mislukte' kind is en heeft er geen problemen mee. Hij had ook zonder fobien geen zin gehad de perfecte zoon te spelen. Hij is en blijft een tech geek.
Overig: FOBIËN ZIE ZWAKHEDEN
Leuk feitje, als het onweert heeft hij opeens geen probleem meer met aanraking, aangezien de angst alle andere gedachtes overneemt. Hij klampt zich dan zelfs snel aan je vast. Hetzelfde geld voor vuur water en regen. Als hij eenmaal een angstaanval heeft maakt de aanraking niet meer uit.

Plaatje:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Harriet

avatar

Aantal berichten : 222
Registratiedatum : 31-01-12

BerichtOnderwerp: Re: Jeremy Johnson   ma 6 feb - 8:53

Hij is zielig, maar goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jeremy

avatar

Aantal berichten : 443
Registratiedatum : 06-02-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Jeremy Johnson   ma 6 feb - 8:54

Yay
ik heb echt wat met figuren met psychische aandoeningen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Willow

avatar

Aantal berichten : 446
Registratiedatum : 01-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Jeremy Johnson   ma 6 feb - 9:08

hij is zooo schattig....
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jeremy

avatar

Aantal berichten : 443
Registratiedatum : 06-02-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Jeremy Johnson   ma 6 feb - 9:15

*buigt*

ik doe mijn best

mijn personages hebben vaak psychische mankementen, voornamelijk depressie, een keer ADHD, een keer een chronische depressie, twee keer een assortement aan fobien, een paar mensen met genoeg persoonlijkheids problemen dat je begint te vermoedend at er wat mis is, meervoudige persoonlijkheidsstoornis en bipolaire persoonlijkheidsstoornis.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kylie

avatar

Aantal berichten : 93
Registratiedatum : 31-01-12

BerichtOnderwerp: Re: Jeremy Johnson   ma 6 feb - 9:46

haha Belle en hij moeten een keer meeten, ze hebben wel wat gemeen X)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Harriet

avatar

Aantal berichten : 222
Registratiedatum : 31-01-12

BerichtOnderwerp: Re: Jeremy Johnson   ma 6 feb - 9:47

Gelieve besprekngen over een personage op de spam te voeren Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Jeremy Johnson   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Jeremy Johnson
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: