Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Sportschool.

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende
AuteurBericht
Anna-Cecilia

avatar

Aantal berichten : 68
Registratiedatum : 05-03-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   wo 7 maa - 8:54

Anna-Cecilia besloot zich maar gewoon om te gaan kleden en richting Cabousch te gaan. Haar paard. Ze kon het echter niet laten om even haar ogen over het meisje te laten glijden. Hmm, zeker niet slecht, wat meer borst en billen had best gemogen. Maar voor de rest zag ze er goed uit. Ze wierp haar ogen kort op een jongen achter haar. Oh die zag er veel beter uit. Een geweldig wasbordje. Prachtige spieren en een knap gezicht. Maar zijn goedkope joggingbroek maakte dat haar interesse meteen vervloog. Ze draaide zich om en liep richting de kleedkamers. Ze had geen problemen met het laten zien van haar ondergoed; ze zag er goed uit, zeg maar gerust geweldig, en dat wist ze héél goed, haar Victoria Secrets ondergoed stond haar daarbij geweldig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   wo 7 maa - 9:00

Scarlett was al in de kleedkamer voor het meisje arriveerde. De kleedkamer was gewoon een ruimte, net zoals een zwembad. Om het hoekje zaten de douches. Normaal gesproken kon het Scarlett niet zoveel schelen dat ze een beetje onder het zweet zat, maar nu voelde ze zich plakkerig omdat ze zich toch behoorlijk had ingespannen voor haar doen. Scarlett stond in haar slipje, geen luxe merk als dat van het meisje zou zijn, en zocht in haar tas naar de shampoo die ze vergeten was. Scarlett zuchtte even geïrriteerd. Ze was niet heel ijdel, maar haar haren waren iets waar ze aandacht aan besteede, waaronder ook goede verzorging onder viel. Haar blik ging naar het meisje dat ongeveer van haar leeftijd zou moeten zijn, "Heey, heb je toevallig shampoo bij je?" vroeg Scarlett op vriendelijke toon aan het meisje dat er gewoon perfect uitzag. Er was geen min-puntje aan te ontdekken qua vormen. Aan hjaar kledingstijl had Scarlett genoeg op aan te merken, het was veel te saai en te duur, geen enkel stoer tintje. Zelfs haar sportkleding leek van een merk te zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anna-Cecilia

avatar

Aantal berichten : 68
Registratiedatum : 05-03-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   wo 7 maa - 9:22

Anna-Cecilia tuitte haar lippen. Natuurlijk had ze dat. Ze pakte het flesje uit haar tas. Merk, natuurlijk. Het was duur, maar haar ouders betaalden het toch. Ze stond op en deed uiteindelijk ook haar bh en slipje uit om naar de douches te lopen. "Hier, je mag wel lenen" zei ze, terwijl ze de douche opendraaide. Ze schaamde zich totaal niet voor haar lichaam, en dat was ook duidelijk te merken. En het ergste was nog, dat ze dat ook niet hoefde. Ze glimlachtte terwijl de stralen over haar heen liepen, niet zo prettig dat dit geen regen of stoomdouche was, maar het was beter dan niets, en ze zou straks wel even uitgebreid naar een spa gaan. (sorry dat ik het zo overdrijf xd). Ze deed een beetje uit een kleiner flesje op haar hand en masseerde het in op haar haar. Om daarna uit nog een andere fles wat te nemen om haar huid mee in te smeren. En af te zepen. Ze keek kort het meisje naast haar aan, en vroeg zich af of die laag make-up het lang vol hield onder de douche.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   wo 7 maa - 9:29

hahaha ik vind haar echt geweldig xD
-
Scarlett deed haar slipje uit, legde haar handdoek klaar en draaide op haar beurt een van de douches open. "Dankje." zei ze ietwat verrast, ze had niet verwacht dat het meisje het haar echt zou lenen. Het meisje kende ze niet, maar van wat ze van haar uiterlijk kon aflezen was dat ze ontzettend rijk moest zijn, arrogant. Ook Scarlett schaamde zich niet voor haar lichaam. Ze had dan niet de vormen als van het meisje, ze was wel slank maar dat was ook aan haar borsten te zien die niet bepaald groot waren, evenals haar billen die niet meer dan een kleine bolling waren. Kort sloot ze haar ogen toen de koele stralen van de douche haar lichaam deden afkoelen. Daarna deed ze wat van de shampoo van het meisje op haar handen en masseerde dat door haar felrode haren. De shampoo rook heerlijk, heel bloementjesachtig en het voelde erg goed aan op haar haren. De geur was niet een geur die bij Scarlett paste, maar het was zo lekker dat ze er niet eens bij stilstond. TErwijl ze de shampoo even liet intrekken opende ze haar ogen weer en keek even kort naar het naakte meisje, tersluiks omdat de meeste meisjes het niet fijn vonden om aangestaard te worden door andere meisjes. Scarlett draaide het dopje van de shampoo op het kleine flesje en gaf het aan het meisje. "Thanks, ik was zo stom om de mijne te vergeten." verklaarde ze met een glimlachje. Ondertussen begon haar mascara wat uit te lopen. De Eye-liner bleef netjes zitten, die zou een flinke duik in het zwembad overleven, maar de rest was een stuk minder water-proof.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anna-Cecilia

avatar

Aantal berichten : 68
Registratiedatum : 05-03-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   wo 7 maa - 9:45

Anna-Cecilia had haar blik al lang weer afgewend en toen ze zich weer omdraaide omdat het meisje tegen haar begon te praten zag ze hoe haar uitgelopen make-up (ze kon niet echt zien wat nou wat was) over haar wangen liep. Ze moest een lach inhouden. Haar make-up was daar wel op gemaakt. Natuurlijk, hoe meer je betaalde hoe meer je kreeg. Als je voor haar zou moeten betalen zou ze heel duur zijn. (-argh ik stoor me dood aan haar xd-) Ze glimlachte kort en wendde zich toen weer af, rustig verder douchend. Zij hoefde nergens heen, ja dadelijk naar die spa, want deze stralen waren te hard, en niet breed genoeg. Nee, de straal moest perfect zijn, want ze meende echt dat ze hier vlekken van kreeg de vorige keer, maar ze vond het walgelijk om niet te douchen, ookal zweette ze niet. Ze liet zich straks wel even masseren om helemaal weer haar eigen dingen op een rijtje te krijgen, ja, dat moest ze maar doen, heerlijk, een hot stone massage, of misschien een langdurige, van een uur ofzo. Complete ontspanning. Ze glimlachte met haar ogen dicht bij dat vooruitzicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   wo 7 maa - 9:52

Scarlett draaide zich weer om naar de spiegel en begon haar haren uit te spoelen, ze sloot haar ogen tegen het prikkende schuim en begon haar gezicht met haar handen te boenen. Aan de zwarte vlekken op haar handen te zien was haar make-up weer flink aan het uitlopen. Na enkele minuten had ze het wel gehad onder de douche. Haar haren waren voldoende uitgespoeld en een groot deel van haar make-up had ze weggekregen. Alleen haar eye-liner zat er nog, evenals enkele vlekken die ze gemist had. Scarlett keek weer even naar het meisje dat met haar ogen dicht van de douche leek te genieten. Tenminste als ze de glimlach van het meisje moest geloven. Zacht grinnikte ze, dat had ze niet verwacht. Na enkele seconden bewoog ze haar blik af, het kijken naar naakte lichamen was niet echt netjes.
Scarlett draaide haar douche uit en kneep het ater uit haar haren. illend van de plotselinge kou liep ze langs het meisje heen de kleedkamer in om haar handdoek om zich heen te slaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kayleigh.

avatar

Aantal berichten : 159
Registratiedatum : 31-01-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   do 8 maa - 5:02

Na een tijdje draaide ook Anna-Cecilia haar kraan dicht en liep naar haar kasjmieren handdoek, als dat bestaat. Ze keek kort op naar het meisje en begon zich toen, zoals al de hele tijd schaamteloos af te drogen. Ze was gewend in haar nakie rond te lopen en dat er mensen naar haar keken. Ze was al vaak genoeg als model ergens voorgezet. Natuurlijk waren bepaalde stukken van haar lichaam nooit te zien geweest, maar dat gaf niets. Die fotograaf en dresses hadden haar zo gezien, dan maakte eentje meer of minder ook niets meer uit. Aangezien ze op beiden geslachten viel gaf het haar ook neit zo veel of die fotograaf een fotograaf of een fotografe was. Zelf keek ze ook graag naar mensen; natuurlijk niet als ze er naakt bij liepen. Maar gewoon; mannen kijken, alleen anders dan bij haar meeste vriendinnen hoorde daar bij haar ook vrouwen kijken bij. Ze glimlachte kort haar perfecte rijtje tanden bloot en liep toen naar achteren om zich aan te gaan kleden. De push-up bh van victoria secret werd weggestopt en er werd een nieuwe voor in de plaats gehaald, net als het slipje. Merk was waar ze voor leefde, en dan wel het nieuwste van het nieuwste. Er waren maar weinig kleren die ze twee keer droeg en ze nam het leven met al zijn luxes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   do 8 maa - 7:04

Scarlett stapte weer in haar slipje en Bh en begon zich aan te kleden, "Kom je hier vaker?" vroeg ze aan het meisje dat eruit zag dat ze hier nderdaad vaker kwam. Anders was het onmogelijk om ooit zo'n figuur te kunnen behouden. Tenminste voor Scarlett. Scarlett sporte niet ontzettend vaak bewust, maar was wel vaak zo fysiek bezig dat ze de nodige calorietjes wel verbande. Wat ook hielp was dat ze helemaal niet zoveel at van zoetigheid, nee die gewoonte had ze zich nooit aangeleerd. In plaats van een koekje bij de koffie was het voor haar veel liever een sigaret. Zonder haar dagelijkse sigaretten was ze een blok chagrijnigheid. Het was een van haar weinige vaste gewoontes waar ze geen afstand van zou kunnen doen wist ze. Voor niets of niemand.

-
ff kort
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kayleigh.

avatar

Aantal berichten : 159
Registratiedatum : 31-01-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   do 8 maa - 8:07

why ff kort?
~~
Ze knikte kort naar het meisje. "Ja best wel, het is een redelijke sportschool" als het ging ging ze verder weg, maar dit was de sportschool die het dichtst bij was, en de redelijkste behandeling aanbood. Ze had een personal coach, die nooit vond dat hij echt iets moest doen en er meer was voor de gezelligheid. En natuurlijk reed ze nog paard en ze danste. "Jij?" het leek haar niet; het meisje vond ze niet het type om daar haar tijd aan te 'willen verdoen' zij vond het meer dan normaal om zoveel aan je uiterlijk te doen; omdat je uiterlijk toch een soort van een prijskaartje was. Hoe beter je uiterlijk; hoe meer je waard was. En dat was hoe zij het leven zag. Hoe meer je er voor kon betalen hoe beter het was. Een kristal was pas goed als hij van genoeg karaat was, maakte niet uit dat het alsnog een diamant was. Hij moest een bepaalde, exacte hoeveelheid hebben. Het interesseerde haar niet zo hoeveel iets kostte, de hele wereld was koopbaar, voor haar dan. Ze had genoeg vrienden die maar om één reden bij haar waren, en dat vond ze ook best.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   do 8 maa - 8:46

omdat ik moest eten :p
-
Scarlett luisterde naar het antwoord van het meisje. Een redelijke sportschool? Alsof het maar net goed genoeg was voor haar, al snel bedacht ze zich de uistraling van het meisje. Het was wel duidelijk dat ze leefde voor de luxe, alleen met het beste van het beste genoegen namen. Voor haar onbegrijpelijk, als ze alleen met het beste genoegen zou nemen dan was het einde ver te zoeken én was haar geld zo op. "Dit is m'n eerste keer." glimlachte ze even, in haar hoofd lachte ze even kort; dat meisje zou zich figuurlijk omdraaien in haar graf bij het idee van kortingskaarten, dat wist ze zeker. Scarlet pakte haar toilettas uit haar tas en liep met het blauwe tasje naar de spiegel waar ze een grote zwarte kam door haar haren heen haalde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kayleigh.

avatar

Aantal berichten : 159
Registratiedatum : 31-01-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   za 10 maa - 4:36

zullen we een nieuwe meet doen ofzo?
ik weet nix meer...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   za 10 maa - 9:39

haha is goed, waar? Dan start ik wel Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anna-Cecilia

avatar

Aantal berichten : 68
Registratiedatum : 05-03-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   za 10 maa - 23:10

bij de manege?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   za 10 maa - 23:23

oké, waar is die op het schooltterrein? of niet
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tamani

avatar

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 03-03-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   za 10 maa - 23:27

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noël

avatar

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 10-02-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   zo 1 apr - 1:55

Noel stond al in een van de kleinere zalen waarin wel eens les werd gegeven. Hij en ry mochten hem hewoon gebruiken zolang niemand anders hem nodig had. Noel wad bezig met oevenen op een boxbal in het midden van de ruimte. Hij was gekleed in een donker rood hemd-ding, geen probleem hebben met zijn blote armen. Zijn handen waren met wit tape ingetaped. Zijn hroek was een zwarte harem-achtige broek, een beetje alladin stijl. De band om zijn middel en die om zijn benen waren rood met goudkleurig stiksel. Hij zag eruit alsof je hrm zo in duisend en een nacht kwijtkon, op zijn niet oostersegezicht en huid na. Het paste wel bij hem. Het deed hem denken aan vroeger op een niet-negatieve manier. zijn verstand stond p nul terwijl hij gerichtte trappen en stiten op de boksbal richtte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryley

avatar

Aantal berichten : 100
Registratiedatum : 20-03-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   zo 1 apr - 5:50

Ryley opende de deur van de sportschool en mensen bekeken wie binnen kwam. Toen ze een dunne jongen zagen zonder spieren draaide iedereen zich om. Ze lachte hem een beetje uit want hij had geen spieren. Ryley schaamde zich een beetje voor zijn figuur, te vrouwelijk gewoon. Hij droeg een lange zwarte broek met een witte hemd erop. Daarna liep hij naar de zaal waar Noël stond. De jongen zag er intimiderend en ook nog goed uit. Als Noël geen hetero was geweest dan had hij zeker met de jongen geflirt. Hij schaapte zijn keel en zijn wangen waren een beetje gekleurd. "Zo... ik ben er. Verwacht niet teveel van mij" Hij liep naar Noël en begon toen breed te glimlachen. "De mensen keken mij echt dom uit. Tijd voor spieren te kweken!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noël

avatar

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 10-02-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   zo 1 apr - 7:35

Noël gaf de boksbal nog een laatste linkse hoed voor hij zich naar Ryley draaide. "Dude, laat je niet intimideren door die mensen, er zijn altijd sukkels bij." Hij haalde zijn schouders op. "Maar okee. Laat eerst maar eens zien of je de juiste houding hebt onthouden." Hij knikte naar Ryley. "Eerst dat en dan leer ik je correct slaan. Ik was van plan om daarna met het speren kweken te beginnen, trainen."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryley

avatar

Aantal berichten : 100
Registratiedatum : 20-03-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   zo 1 apr - 9:14

Ryley knikte bedachtzaam toen Noël vertelde dat er altijd sukkels bij waren. Hij grinnikte zachtjes omdat Ryley inderdaad zich daar niets van moest aantrekken. Hij deed dat ook niet echt, alleen hij wist duidelijk van zichzelf dat hij mager was. Niet zoals de 'normale' jongens hoorde te zijn. Tja dit is nu eenmaal zijn bouw en daar kon hij niets aan veranderen. Totdat Noël hem eens flink liet zweten. Ryley was gedreven om echt wat gespierder te worden en sterker zodat hij beter voor zichzelf kon opkomen. "Oké ik ben er helemaal klaar voor" Hij ging in de houding staan zoals Noël hem aantal dagen geleden had geleerd bij zijn eerste les. Je kon het niet bepaald de eerste les noemen. "Doe ik het goed? En nu?" vroeg hij vrolijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noël

avatar

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 10-02-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   zo 1 apr - 9:25

Noel glimalchtte. "Moment." Hij rende naar de andere kant van de ruimte en paktte boxhandschoenen voor Ryley. "Ik tape meestal mijn handen in als ik niet serieus ga slaan, maar handschoenen zijn erg handig om je hand niet te breken als je tegen een boksbal gaat slaan, en in een gewoon oevengevecht verminderen ze de klap van de slagen." Hij deed zijn eigen zwarte aan en ging voor de boksbal staan. "Je gaat in de houding staan, zoals je ziet houd je je armen en vuisten een beetje voor je om jezelf te beschermen. En de simpelste slag gaan zo." Hij deed het voor, het was een simpele voorwaardse slag, zonder vele poespas. "Rechts, links, rechts. Nu jij."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kathleya

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 27-02-12
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heerlen

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   zo 1 apr - 9:31

De glimlacht van Noël zag echt leuk uit. De jongen was in het begin heel anders geweest. Veel aanvallender en onvriendelijk. Nu leken ze elkaar veel langer te kennen. Ten slotte konden ze elkaar nu een weekje, dat is nog helemaal niets. Ryley wachtte geduldig en zag Noël terug komen met handschoenen die hij aantrok. “oh dit vind ik echt stoer! Ze zitten ook perfect” Hij leek te stralen van enthousiasme. Bij de uitleg over de handschoenen luisterde Ryley aandacht. “Nu snap ik waarom je handen waren ingetapet” Hij verkende met zijn blauwe ogen de armen van de jongen waar littekens te zien waren. Wanneer Noël het had voor gedaan, was het de beurt aan Ryley. Hij nam diep adem en deed precies hetzelfde als Noël alleen het ging niet zo goed. “Hmm volgens mij sla ik echt als een meisje. Terwijl de meisjes die deze sport zouden doen mijn ass zouden kicken” hij grijnsde een beetje en er was ook schaamte te zien. Hij wilde het zo graag goed doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com/
Noël

avatar

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 10-02-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   zo 1 apr - 9:48

Noel grinnikte. " 'Ik sla als een meisje' is een opmerking die je erg veel blauwe plekken kan opleveren." Zei hij met een knipoog. Het was duidelijk dat hij hier, in deze ruimte en met deze sport lekker in zijn vel zat. "Je slaat gewoon als een nieuweling. Ik wil trouwens even zeggne dat je bij het slaan niet moet vergeten dat je andere arm je bescherming is, en die dus als dekking gehouden moet worden." Hij hield zijn eigen armen op als voorbeeld. "Nu jij."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryley

avatar

Aantal berichten : 100
Registratiedatum : 20-03-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   zo 1 apr - 17:39

Hoe is het trouwens met het plannetje? :p
____________
Ryley moest zachtjes lachen en keek om zich heen om er zeker van te zijn dat er geen meisjes in de buurt waren. "Nou voor nu ben ik save" ryley dacht bij zichzelf dat het jammer was dat de knipoog geen dubbele betekenis had. Noel is duidelijk een echte hetero. Hij luisterde aandachtig naar ieder woord om het goed tot zich op te nemen. Daarna deed hij Noel weer na. Hij deed vervolgens weer een aantal keer slaan en nu ging het een stuk beter. De jongen voelde zich al warm worden. Niet alleen door de sport maar ook door de ogen van Noel die op hem gericht waren. Ryley wilde indruk maken. "Ik denk dat ik het al een beetje begin te leren. Doe je ook tegen andere sparren? Zo ja, hoe ver gaat dat? Tot iemand knock out is?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noël

avatar

Aantal berichten : 168
Registratiedatum : 10-02-12
Leeftijd : 22

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   zo 1 apr - 17:57

Noel keek glimlachend toe hoe Ryley bezig was. Het was best grappig om de andere jongen bezig te zien. "Inderdaad. Nog steeds geen perfectie en er zit nog niet genoeg spierkracht achter, maar het is een begin." Hij schudde zijn hoofd bij de laatste vraag. "Bij sparren ga je gewoon door tot de ander opgeeft. Dan doe je de ander meestal niet te veel schade toe omdat het vriendschappelijk is. Bij wedstrijden ga je wel door tot de ander tien seconden op de grond ligt, of dat een KO is of gewoon dat maakt niet uit. Iemand die op de grond ligt laat je met rust." Hij glimlachte naar Ryley.
-----
HEt plannetje gaat vooruit....
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ryley

avatar

Aantal berichten : 100
Registratiedatum : 20-03-12

BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   zo 1 apr - 21:45

"Ik voel me net een pudding haha! Ik ben echt een schande voor het mannelijk geslacht" de jongen schudde lachend zijn hoofd. Hij wilde indruk maken maar zo ging dat niet lukken, hij moest nog beter zijn best doen."Wacht maar! De volgende keer vloer ik je" zei hij terwijl Ryley's gezicht gedreven stond. Als hij iets wilde ging dat lukken hoe zwaar het ook zou worden. De uitleg over het sparren en het verschil tussen sparren en een wedstrijd was heel interessant. "Oh ik zou echt eens aan een wedstrijd mee willen dooen. Heb jij wel eens meegedaan?" Vroeg die met nieuwsgierigheid.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Sportschool.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sportschool.
Terug naar boven 
Pagina 3 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Het RPG :: De stad-
Ga naar: