Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Juliëtte Capulet

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Katniss

avatar

Aantal berichten : 501
Registratiedatum : 03-02-12
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Juliëtte Capulet   za 4 feb - 3:22

De basis informatie
Volledige naam: Juliëtte Capulet
Roepnaam/bijnaam: Door leraren gewoon Juliëtte en door vrienden Juli.
Leeftijd: 17
Geslacht: vrouw
Geloof: Juli geloof niet echt iets, haar ouders zijn ook niet gelovig en ze is dus ook zo niet opgevoed. Toch denkt ze wel dat er meer is dan alleen al het tastbare van de aarde. Ze geloofd dat er meer bestaat tussen hemel en aarde.

Het innerlijk
Karakter: Juliëtte is af en toe een beetje naïef. Ze is aardig en beleefd waardoor ze goed vrienden maakt. Een wat mindere kant aan Juli is dat ze rebels kan zijn. Ze heeft snel een grote mond als iets haar niet zint en komt op haar haar rechten. Iets waar ze soms een beetje in doorslaat. Verder is ze gezellig en af en toe een beetje te druk.
Relaties: Juliëtte is opzoek naar een serieuze relatie. Ze heeft nog nooit echt een vriend gehad, dat was voor haar te moeilijk door haar kracht. Er waren niet vaak mensen die haar goed begrepen, daardoor nam ze ook niet echt de moeite om mensen te leren kennen. Nu ze is overgeplaatst naar deze school hoopt ze iemand te vinden die van haar houd zoals ze is en die haar gewoonweg begrijpt.
Talenten: Juliëtte kan heel goed met muziek omgaan. Ze kan verschillende instrumenten bespelen zoals de piano, gitaar en viool. Ze kan ook nog harp spelen en dat vind ze ook het leukste om te doen. Het is haar ware hobby.
Zwakheden: Juli is niet zo goed in doen wat er wordt gezegd. Op school heeft ze dan ook redelijk vaak mot met de leraren doordat ze brutaal is of haar huiswerk niet af heeft.

Status: Juliëtte is een populair meisje, zo zien de mensen haar dan ook. Maar er is een verschil met de echte populaire mensen. Juli doet nooit echt iets om er zelf beter van te worden. Nee, ze is aardig en helpt andere graag. Daardoor vinden veel mensen haar aardig en wordt ze populair, ze hoef mensen niet bang te maken om in het middelpunt van de aandacht te staan. Het is niet zo dat ze zelf graag populair wilt zijn, daardoor komt het ook dat mensen graag naar haar toekomen als er problemen zijn, ze zwijgt namelijk altijd. Kortom ze zien haar als een betrouwbaar lief meisje dat andere graag helpt. Ze kijken best wel een beetje tegen haar op.


afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Juliëtte komt uit een klein dorpje uit het land Andorra, dit ligt op de grens tussen Frankrijk en Spanje. Tot haar zeventiende heeft Juliëtte in een dorpje gewoond, in een huis samen met haar oma en moeder. Haar vader is vroeg overleden. Ze heeft ook nog twee zussen en een broertje.
Familie: Juli heeft een oma van 84, een moeder genaamd Sandra is 39, twee oudere zussen van 20. Hun namen zijn Ivy en Mable. Verder heeft ze nog een jong broertje van 3 jaar oud, dit is eigenlijk een halfbroertje maar ze houd net zo veel van hem als van haar volbloed familie. Haar broertje heet Leslie.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: ze is 1.75 voor een meisje een redelijk normale lengte.
Omschrijving gezicht: Ze heeft een klein beetje een wipneusje. Verder is haar gezicht hartvormig en erg jong. Ze ziet er jonger uit dan dat ze werkelijk is. Door haar gezicht lijkt ze erg onschuldig, iets wat ze niet is.
Kledingstijl: Op het moment dat een uniform niet verplicht is draagt Juli meestal simpele rokjes die lekker zitten of een lekkere spijkerbroek. Meestal met een shirtje dat haar lichaam goed laat uitkomen. Overigens is ze een van de personen die alles kan aantrekken en dat het haar dan nog steeds goed staat, met een uniform ziet ze er dan ook erg sexy uit.
Uiterlijke kenmerken: Op haar linkerschouder zit een klein litteken van een keer toen ze uit een boom is gevallen. Vroeger kon ze nogal jongensachtig zijn en klom ze vaak in bomen. Dat is ze wel minder gaan doen na dat ongeluk. Verder heeft ze op haar heup een klein hartje zitten. Deze is te zien als ze een heupbroek aanheeft. Al moet je wel goed kijken want echt opvallen doet het niet. Soms lijkt het net een moedervlek maar dat is het zeker niet.

Kracht
Kracht: Telekinese.

Extra
Verleden: Juli groeide op in een klein dorp waar iedereen elkaar kende. Ze woonde in een dal vlak bij een meer. Ondanks dat haar vader overleed toen zij pas net geboren was groeide ze gelukkig op. Ze had genoeg familie om haar heen die haar liefde gaf. Toen haar moeder een nieuwe man kreeg (Juli was toen acht) vond ze dat ook helemaal niet erg. Haar moeder werd er steeds gelukkiger van en toen Juli 14 was kwam er nog een extra familielid bij. Namelijk Leslie. Op het moment is haar moeder weer zwanger van haar vijfde kind. Natuurlijk is Juli hier dolblij mee. Ze vind het ergens vervelend dat ze nu naar de andere kant van de wereld moet verhuizen door haar kracht, maar haar familie steunt haar door dik en dun. Gelukkig maar.

Plaatje:
Ava en deze:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Juliëtte Capulet
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: