Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Arwin Burdock

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Arwin

avatar

Aantal berichten : 116
Registratiedatum : 01-02-12

BerichtOnderwerp: Arwin Burdock   wo 1 feb - 9:06

De basis informatie
Volledige naam: Arwin Burdock
Roepnaam/bijnaam: Noem ‘m gewoon Arwin, is ‘ie blij mee.
Leeftijd: 18
Geslacht: Mannelijk.
Geloof: Arwin is gedoopt, en heeft beide communies gedaan. Geheel gelovig, hoewel je hem nooit biddend zal vinden. Hij kan erop terugvallen, maar het gaat niet verder dan een schietgebedje voor een examen en dergelijke.


Het innerlijk
Karakter: Arwin is een bijzonder “goede” persoon. Hij ziet in alles en iedereen het goede te zien, en dat zal men altijd in zijn gedrag merken. Hij zorgt voor mensen, ook al zullen zij niet voor hem zorgen. Dat maakt hem niet uit. Hij is degene die zorgt, die niet opvalt. Niet het haantje de voorste, en het is prima zo. Verdraagzaamheid is ook een punt van hem. Hij denkt ruim, een eigenschap van hem. Die heeft hij gewoon nodig, anders was hij allang weggekwijnd. De natuur zorgt voor haar jongen. Geduld, ook zoiets. Hij heeft een engelengeduld. Hij kan wachten, zonder iets te doen. Alleen hij en zijn gedachten. Zo kan hij wachten. Urenlang. Je kan hem een dromer noemen, maar je noemt hem beter nadenkend. Nadenkend over de dingen. Ingetogen is ook nog zoiets. Hij is niet open, laat zich niet meteen zien. Maar het is niet meteen geslotenheid, ingetogenheid is beter. Een introverte persoon. Hij kan ook nooit de knoop doorhakken, twijfelt lang. Hij wil de verkeerde beslissing gewoon niet maken. Hij gelooft ook snel dingen, mensen. Geloven in iemand, in iets. Maar ook iemand geloven.
Relaties: Hij is geen vlinder die met van die prachtige vleugeltjes van mens naar mens fladdert. Stabiliteit is iets wat hij gewoon nodig heeft. Ook op dit vlak, en het geslacht zal nooit echt uit maken.
Talenten: Relativeren.
Zwakheden: Niet opvallen.

Status: Als “Bochelmens”.


afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Hij groeide op in een plaats waar minstens de helft een mankement had. De een had een lui oog, de ander had geen linkerbeen en droeg een prothese.
Familie: Arwin heeft beide ouders nog, maar hij heeft geen broers of zussen. Grootouders leven nog. Geen dramatische sterfgevallen, hoewel hij een vrij kleine familie heeft.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Breed gebouwd. Hij loopt ietwat gebogen, door het gewicht van de bochel, dus je ziet hem niet in de volle lengte van 1.77 cm.
Omschrijving gezicht: Een gewoon gezicht, hoewel hij de befaamde “hazentanden” heeft, een lui oog – Beide ogen zijn bruin, mocht je dat afvragen-. Maar verder, roodbruin haar.
Kledingstijl: Hij “zweert” bij comfortabele truien en boeken. De eeuwige sportschoenen zonder veters.
Uiterlijke kenmerken: De bochel valt zeker op.

Kracht
Kracht: Helen.
Extra
Verleden: Arwins aparte uiterlijk werd vrij goed opgevangen in zijn plaats waar ze mankementen gewend waren. Hij was het gewoon dat de helft lichamelijke klachten had, waar relativeren bij de basisopvoeding hoorde. Toen hij op zijn veertiende op de kostschool belandde via een beurs was dat wennen. Maar nu is hij wel zo ongeveer gewend. Ondanks dat hij het nooit zal toegeven, mist hij zijn thuis op zich wel.
Overig: Streep.
Plaatje:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Harriet

avatar

Aantal berichten : 222
Registratiedatum : 31-01-12

BerichtOnderwerp: Re: Arwin Burdock   wo 1 feb - 9:09

Ik mag hem nu al!

Goedgekeurd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Arwin Burdock
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: