Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Audrey Dianna Jones

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Audrey

avatar

Aantal berichten : 151
Registratiedatum : 01-02-12

BerichtOnderwerp: Audrey Dianna Jones   wo 1 feb - 8:57

De basis informatie
Volledige naam: Audrey Dianna Jones
Roepnaam/bijnaam: Audrey
Leeftijd: Ze is net 17.
Geslacht: Vrouwelijk
Geloof: Ze is wel geïnteresseerd in Wicca en andere dingen als natuur geloven. Het is niet zo zeer dat ze hier echt in gelooft, maar ze vindt het wel iets moois.

Het innerlijk
Karakter: Dit is Audrey Jones. Audrey zou ik het beste kunnen omschrijven als een actrice. Ze is iemand die zich als elk persoon voor kan doen, eigenlijk is ze geboren om op het podium te staan. Dit was aller eerst ook haar doel, maar daar komen we later op terug. Met haar talent om zich voor te doen als iemand die ze helemaal niet is, heeft ze natuurlijk wel wat voordelen. Ze kan een masker opzetten en zich voordoen als iemand anders, zonder dat iemand dit merkt. In werkelijkheid is ze iemand die heel goed weet wat ze allemaal kan. Ze is hiermee een intelligent persoon en denkt na voordat ze dingen zegt. Audrey is een persoon dat zich altijd kalm weet te houden en dat meestal van een afstandje toekijkt. Ze is best wel koel en ijzig, laat niet heel snel gevoelens los. Ze kan een goede gesprekspartner zijn, maar is niet heel erg gezellig. Ze is soms nogal bot, maar zegt waar het op staat. Ze houdt niet van mensen die meten met twee maten of mensen die geen beslissingen kunnen nemen. Ze kan hard en koud zijn. Respect en vertrouwen moet je bij haar verdienen. Maar zoals ik al heb gezegd, ze heeft de mogelijkheid om zichzelf te veranderen in elk gewenst persoon. Ze kan zich voordoen als het persoon dat jij nodig hebt of leuk vind. Ook als een zoetsappig, lief meisje. Maar de waarheid is dat ze eigenlijk niet zo van zoetsappige gevoelige meisjes houd. Ze beschouwt haar echte gevoel als een soort van zwakte.
Relaties: Audrey heeft wel het gevoel van liefde gehad, maar dit is nooit wederzijds geweest. Ze valt op jongens. Ze is weet niet of ze al klaar is voor een relatie.
Talenten: Audrey heeft een geweldig acteer talent. Hiernaast is haar zang ook niet erg slecht.
Zwakheden: Koken, huishoudelijke dingen.

Status: Dit verschilt.

Afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Australië, Sydney.
Familie: Haar vader en broer. Ze heeft geen moeder meer.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Audrey is een slanke dame. Een persoon met een lengte waarmee ze tevreden is. Ze is rond de 1.70 en draagt soms hakken om dit langer te maken. Ze is iemand met lange benen.
Omschrijving gezicht: Ze heeft een lichte huidskleur. Haar ogen zijn mooi en groen. Ze heeft blonde haren, maar dit verft ze eigenlijk regelmatig. Ze heeft een mooie vorm van gezicht.
Kledingstijl: Verschillend, stijlvol. Ze vindt het best leuk om outfits samen te stellen.
Uiterlijke kenmerken: Ja, ze is een redelijk ijdel persoon. Ze heeft meerdere ringetjes door haar linker oor.

Kracht
Kracht: Telepathie. Dit gebruikt ze, voor zover ze dit kan, om te weten hoe ze zich moet aanpassen. Hoe ze moet acteren voor bepaalde personen.

Extra
Verleden: Audrey is opgegroeid in een circus. Of misschien geen circus. Eigenlijk een groep performers. Deze reisde rond in het land en vermaakte de mensen. Ze zongen, ze dansten, ze deden trucs. Ze acteerde. Deze wereld was een erg opgesloten wereldje met plichten en niet veel uitwegen. Haar moeder was gedwongen hierin mee te gaan eens ze met haar vader trouwde. Zelfs tegen de tijd dat ze niet meer van hem hield, bleef ze gedwongen bij hem. Niet alleen voor de groep, maar ook voor haar kinderen. Haar vader was geen leuk persoon. Werd snel boos en sloeg zijn gezin als ze iets deden dat hem niet zinde. Haar moeder trok dit niet meer en sprong van een flat. Audrey was hierbij acht jaar en werd verscheurd door verdriet. Vanaf dit moment begonnen haar krachten zich te ontwikkelen. Zo ook de pijn eromheen. Maar ergens hield ze van het acteren en bleef ze dit doen. Ze wilde beter zijn dan iemand ooit was geweest. Ze wilde als ze later groot was de wereld over gaan en aan het echte acteren beginnen. Ze is over haar verdriet heen gestapt en haar karakter werd nogal koud. Haar dromen werden ruw verstoord door het feit dat ze naar deze school moest. Maar ze was wel opgelucht toen ze iets kreeg dat haar pijn zou onderdrukken. Haar medaillon heeft ze als redelijk lange ketting om haar hals zitten, vaak weggestopt onder haar kleding.
Overig: -

Plaatje:
Spoiler:
 Laatst aangepast door Audrey op vr 3 feb - 9:08; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Harriet

avatar

Aantal berichten : 222
Registratiedatum : 31-01-12

BerichtOnderwerp: Re: Audrey Dianna Jones   wo 1 feb - 9:08

Goedgekeurd:)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Audrey Dianna Jones
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: