Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Harriet Emely Thompson

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Harriet

avatar

Aantal berichten : 222
Registratiedatum : 31-01-12

BerichtOnderwerp: Harriet Emely Thompson   di 31 jan - 21:20

De basis informatie
Volledige naam: Harriet Emely Thompson
Roepnaam/bijnaam: Harriet
Leeftijd: 17
Verjaardag: 18-07
Geslacht: v
Geloof: Harriet is christelijk opgevoed, ze gelooft ook in god, maar daar blijft het bij. Vaak bid ze niet.

Het innerlijk
Karakter: Harriet is het soort meisje wat door de meeste mensen gekoesterd word. Ze is een schat voor iedereen, tenzij iemand het niet verdiend. Af en toe heeft ze een scherpe tong, die ze meestal wel n bedwang kan houden, maar als je haar echt het bloed onder de nagels haalt kan ze haar ongezouten mening niet onder stoelen en banken schuiven. Maar dat gebeurt maar zelden. Harriet is een meisje dat met iedereen op kan schieten, ze is redelijk volwassen voor haar leeftijd, maar dat betekent niet dat ze niet weet wat lol maken betekent. Harriet is klassen oudste waardoor ze toch wat respect heeft van haar jaargenoten. Ze is klassen oudste door haar rustige karakter en haar talent om rustig te kunnen luisteren en alles te relativeren, ook haar vele ervaringen met kostscholen helpt hier aan mee.
Relaties: Ze heeft nooit een echte relatie gehad, ze zou het best een keer willen maar met wie heeft ze geen idee. Ze denkt dat ze hetero is, maarja je weet maar nooit.
Talenten: Ze is niet bijzonder muzikaal ofzo, maar haar talent is het kalmeren van mensen, zelden kwaad worden.
Zwakheden: Ze is erg slecht in Natuurkunde, ook kun je haar maar beter niet laten zingen.

Status: Harriet is het soort meisje waarbij bijna iedereen zich op hun gemak voelt. Ze heeft een soort aangeboren kalmerend effect op haar omgeving.


afkomst
Geboorte en/of woonplaats: London, Groot-Brittannië
Familie: Ze komt uit een redelijk rijke familie, haar ouders wonen nog steeds in Londen, in een prachtig monumentaal huis. Verder heeft ze nog een zusje die ook naar een kostschool gaat, maar dan in Engeland.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Harriet is niet heel bijzonder gebouwd, ze is gemiddeld qua slankte of dikte, het licht eraan hoe je het bekijkt. Ze is 1:68 lang, een redelijke gemiddelde lengte.
Omschrijving gezicht: Harriet heeft reebruine ogen die soms een wat groenige gloed lijkt te hebben, haar haren zijn donkerbruin maar komen in bepaald licht rood over. Het is allemaal haar natuurlijke kleur.
Kledingstijl: Haar stijl is niet heel bijzonder, het is gewoon met de mode mee. Ze is niet echt bezig met trends.
Uiterlijke kenmerken: Haar haren zijn hetgene wat opvalt, net als de sproetjes op en rond haar neus. Erg leuk.

Kracht
Kracht: Telephatie, dit heeft ze nog niet erg goed onder controle wat een schaamte punt voor haar is. Omdat ze toch al sinds haar twaalfde op de school zit.

Extra
Verleden: Haar jeugd was niet erg bijzonder, ze is opgegroeid in een liefdevol gezin waar ze nooit wat te kort zijn gekomen qua spullen. Al op jonge leeftijd ging ze naar een Engelse kostschool waardoor ze al veel ervaring heeft met kostscholen. Dit was trouwens zo omdat hun ouders het goed vonden voor hun opvoeding, niet voor het werk.
Overig: Ze is klassenoudste van haar jaar, wat inhoud dat zei het licht in de slaapzaal uitdoet, zegt dat het stil moet zijn en dat soort dingen. Ook komen de leraren dan vaak naar haar toe voor mededelingen.

Plaatje:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Harriet Emely Thompson
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: