Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Kayleigh Dorothea Farah Parnell

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kayleigh.

avatar

Aantal berichten : 159
Registratiedatum : 31-01-12

BerichtOnderwerp: Kayleigh Dorothea Farah Parnell   di 31 jan - 4:10

De basis informatie
Volledige naam: Kayleigh Dorothea Farah Parnell (haar doopnamen zijn de namen van haar zusjes)
Roepnaam/bijnaam: Kayleigh
Leeftijd: 17
Verjaardag: 12 maart
Geslacht: Vrouwelijk
Geloof: nee
Tradities: ze heeft een bepaalde volgorde van bijvoorbeeld kleding aantrekken of andere kleine dingen zoals haar schooltas in of uitpakken. Niet iets wat heel erg opvalt, maar iets waar ze zich zelf enorm aan stoort.

Het innerlijk
Karakter: Kayleigh is zorgzaam en georganiseerd, maar kan wel heel bot overkomen in de eerste instantie. Mensen hebben respect voor haar, niet dat ze zo eng is, maar ze kan heel koele antwoorden geven en behandelt haar vrienden anders dan andere mensen. Haar vrienden en familie zijn haar alles. Als mensen haar voor het eerst zien zullen ze haar als ‘koud’ omschrijven. Haar ijsblauwe ogen snijden, maar dat is pure nieuwsgierigheid. Ze is nieuwsgierig en kan de gevoelens van mensen gemakkelijk waarnemen. Het ligt aan haar bui of dat iets positiefs is of iets negatiefs. Want zo nu en dan kan ze een echte bitch zijn. Als ze er later spijt van heeft, iets waar je niet van uit moet gaan, is ze ook wel zo dat ze zich verontschuldigd en aanbied het goed te maken. Soms lijkt Kayleigh op het eerste gezicht gewoon een schattig meisje, met een iets engere blik dan het normale, onschuldige meisje, maar Kayleigh kan precies dat doen wat je niet verwacht, of dat wat ze eigenlijk niet mocht doen. Het is ook niet ongewoon als ze een keer gemeen uitvalt tegen iemand.
Relaties: Ze valt op jongens, maar voor haar moet het wel serieus zijn, maar ze moet zich niet gestalkt voelen, want dan is de relatie zo voorbij. Ze heeft een lichte vorm va bindingsangst, dus dat is een rare combinatie met haar behoefte naar iets serieuzers.
Bijzonderheden aan karakter: Haar sterke tegenstellingen van zorgzaam naar gemeen.
Talenten: Dansen, allerlei soorten; klassiek ballet, maar ook HipHop of streetdance.
Zwakheden: Wiskunde, daar snapt ze echt nooit iets van.
Sterke punten: Respect afdwingen en van zich af bijten.

Status: Ze neemt graag de leiding, en krijgt die vaak ook gewoon opgelegd. Mensen respecteren haar en zullen niet snel tegen haar in gaan.

Passies: Dansen.
Afkeer/Haat: Wiskunde.
Verslavingen/genotsmiddelen: Dans en beweging en haar vrijheid is erg belangrijk voor haar.

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: New York, daar heeft ze sinds ze het zich kan herinneren in een weeshuis gezeten en die mensen beschouwt ze nu als haar familie.
Familie: De mensen uit het weeshuis en ze is een van een drieling. Haar andere twee zusjes zitten nog gewoon in het weeshuis, maar met hen heeft ze een hele bijzondere relatie. Ze delen alles met elkaar en kennen elkaar door en door. Nog iets wat wel bijzonder is is dat ze exact op elkaar lijken, en alleen qua innerlijk verschillen. Ze maken nooit ruzie. (Dorothea en Farah)

Het uiterlijk
Lengte: 1.70
Omschrijving haar: Rode haren die in grove pijpenkrullen tot haar middel rijken.
Omschrijving ogen: Heldere ijsblauwe ogen, haar oogopslag is sexy, maar enorm kil, tegen vreemden dan.
Bouw van het lichaam: Ze is heel lenig door het vele dansen en heeft mooie, vrouwelijke vormen, op plekken waar ze die nodig heeft, niet te veel, niet te weinig, gewoon precies genoeg. Ze is niet heel gespierd of slungelig, maar haar bewegingen zijn sierlijk en geproportioneerd.
Kledingstijl: Ze draagt veel gladde stoffen, zoals zijde, haar kledingstijl is heel netjes en gekleed, met toch een lichte uitdaging.
Uiterlijke kenmerken: Ze valt wel op door haar ogen.

Kracht
Kracht: Aura’s, ze heeft het er moeilijk mee en soms kat ze juist mensen af omdat het haar enorm stoort.

Extra
Verleden: Ze heeft altijd al in een weeshuis gezeten met haar twee zusjes. Toen ze 13 was is ze naar de school verhuist.
Overig: Ze heeft een kat genaamd Rory. Die heeft ze stiekem mee de school in gesleept, en is waarschijnlijk verboden, ze leeft het meest buiten, maar komt door een openstaand raam de slaapzaal binnen 's nachts.

Rory:


~~ben ik iets vergeten?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 63
Registratiedatum : 06-04-11

BerichtOnderwerp: Re: Kayleigh Dorothea Farah Parnell   di 31 jan - 7:00

Goedgekeurd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://malory-academy.actieforum.com
 
Kayleigh Dorothea Farah Parnell
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: