Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Kylie Jefferson

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kylie

avatar

Aantal berichten : 93
Registratiedatum : 31-01-12

BerichtOnderwerp: Kylie Jefferson   wo 21 maa - 5:19

De basis informatie
Volledige naam: Kylie Jefferson
Roepnaam/bijnaam: Kylie
Leeftijd: 18
Geslacht: V
Geloof: Ze is Christelijk opgevoed en gelooft zelf ook, maar baalt een beetje van alle regeltjes.


Het innerlijk
Karakter: Kylie is een lief meisje, al is ze wel wat anders dan de meeste meisjes. Ze is erg girly, naast het feit dat ze niet veel met meisjes omgaat. Een paar goede vriendinnen om echte meidendingen mee te bespreken en dat is het wel. Nee, Kylie hangt veel liever rond in de buurt van de jongens. Daarbij heeft ze ook een vast vriendengroepje die ze vaak ook ‘de jongens’ noemt, maar ze heeft er geen problemen mee om met andere jongens vrienden te worden ofzo. Die hoeven tenminste niet te roddelen over iedereen en als ze iemand echt willen beledigen dan zeggen ze het wel recht in iemands gezicht. Die directheid, daar houdt Kylie van. Daarom is eigenlijk altijd bij de jongens te vinden. Dus voor de duidelijkheid ze is géén tomboy. Ze gedraagt zich wel wat stoerder enzo bij de jongens, maar niet gedwongen, juist omdat ze daar het meest op haar gemak is.
Voor de rest is ze best een normaal meisje. Aardig, vaak vrolijk, maar soms kan ze wel wat onzeker zijn. Ze is slim en helpt anderen graag door advies te geven of iets anders. Ze kan toch ook wel een grote mond hebben tegen mensen die ze niet mag, maar voor de rest zien de meesten haar als een engeltje waarmee je leuk kan lachen.

Relaties: Kylie heeft al geen relatie meer gehad, sinds haar vorige vriendje weggerend is na het ‘ongelukje’. Ze is ook niet op zoek en zelfs wat terughoudend, omdat ze niet wil dat iedereen van Jimmy weet.
Talenten: Ze is best goed in sporten, wat inhoudt dat ze eigenlijk nog geen sport heeft gevonden waarin ze echt faalt. Alles kan ze op zijn minst een beetje, maar ze is echt goed in voetbal, ze zit dan ook in het meidenvoetbalteam van school. Ze is ook in de meeste vakken op school wel goed, maar vooral omdat ze gewoon slim is. Ze is dan ook niet te beroerd om de jongens of andere mensen soms bijles te geven.
Zwakheden: De enige vakken op school waar ze echt moeite mee heeft zijn de talen, het is niet dat ze er echt slechte cijfers voor haalt, maar ze moet echt hard leren om een voldoende te halen, want ze heeft zeker geen talenknobbel.

Status: Ondanks dat ze niet zoveel met meisjes omgaat, is ze aardig populair. Inderdaad, vooral onder de jongens, mede doordat ze een erg leuke verschijning is, maar toch vooral omdat ze als één van de weinige meisjes ‘één van hen’ is of hoe sommige haar ook wel zien: als het moederfiguur. Sommige meisjes benijden haar weer daarom, maar daar trekt ze zich niets van aan. Veel van haar klasgenoten weten natuurlijk wel dat ze een kind heeft, maar zijn daar intussen aan gewend geraakt.

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Ze is geboren en getogen in Malory, al woont ze nu wel gewoon op de campus. Haar ouders wonen nog steeds in Malory samen met haar zoontje die zij als ze op school zit verzorgen.
Familie: Haar ouders en haar zoontje Jimmy.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Ze is erg lang, zo’n 1.81 en daarbij ook nog heel slank. Ze heeft zeker geen problemen met haar lengte en draagt gerust hakken als ze wilt. Haar vrouwelijke vormen zijn wel aanwezig, maar wat minder dan gemiddeld
Omschrijving gezicht: Ze heeft een erg fijn gezicht met zachte trekken. Haar bruine ogen staan echter wel bijna altijd uitdagend. Eromheen zitten een paar lange gekrulde wimpers en perfect geëpileerde wenkbrauwen. Haar donkerbruine haren zijn lang en stijl en hebben altijd een gezonde glans erover.
Kledingstijl: Aan haar kledingstijl kun je nog wel het meeste zien dat ze girly is. Jurkjes, rokjes, strakke broeken of bloesjes, als het maar een beetje kleur heeft, want ze is zeker geen grijze muis. Toch vindt ze het soms ook wel erg lekker om gewoon een vest aan te trekken.
Uiterlijke kenmerken: Kylie draagt nooit veel make-up, wel wat mascara en desnoods wat poeder, maar voor de rest niet. Haar huid is altijd wat bruiner dan die van de gemiddelde Amerikaanse. Ook doet haar gehele uiterlijk jongens nog wel eens omkijken op straat.

Kracht
Kracht: Helen

Extra
Verleden: Kylie’s jeugd was aardig normaal, naast het ontdekken van haar krachten. Als enigs kind werd ze ruim voldoende in haar behoeftes voorzien door haar ouders en had genoeg vrienden die toen al voornamelijk uit jongens bestonden. Kylie kreeg haar krachten al vroeg en ging dan ook al op haar 12e naar RMA. Dit ‘normale’ leventje veranderde opeens toen ze een paar maanden voor haar 16e zwanger raakte van haar toenmalige vriend. Door haar geloof wilde ze het niet weg laten halen en hij dumpte haar daarom. Na wat gediscussieer, werd het haar toegestaan om voor een tijdje haar school stil te leggen zodra het echt niet meer ging. Nadat het kindje geboren was, ging Kylie al snel weer naar school, maar deze keer in de zomervakantie, zodat ze alsnog het jaar kon halen. Na de zomervakantie kon ze dus weer haar oude leventje oppakken, al had ze nu dan Jimmy. Maar haar ouders waren gelukkig in staat en bereid om voor hem te zorgen, dus staat er een stuk minder druk op haar schouders.
Overig: Kylie is echt helemaal gek van dieren, thuis hebben ze dan ook een hond en in de (grote) achtertuin een geitje en konijn.

Plaatje:Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Kylie Jefferson   wo 21 maa - 6:13

Goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Kylie Jefferson
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: