Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Katniss Everdeen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Katniss

avatar

Aantal berichten : 501
Registratiedatum : 03-02-12
Leeftijd : 23

BerichtOnderwerp: Katniss Everdeen   zo 18 maa - 7:26

De basis informatie
Volledige naam: Katniss Everdeen
Roepnaam/bijnaam: De meeste noemen haar Katniss, of Kat. Er zijn enkele mensen die haar Catnip noemen, maar dat zijn er maar heel weinig. Een daarvan was haar vader.
Leeftijd: 16
Geslacht: Vrouw
Geloof: Ze geloofd in zichzelf, er zijn teveel dingen gebeurd om nog in een god te gaan geloven volgens haar. Ze vind dat ze alles dat ze heeft bereikt aan zichzelf heeft te danken.


Het innerlijk
Karakter: Katniss is niet een meisje dat erg makkelijk te beschrijven is. Ze heeft veel leed gehad vroeger en is dan ook ontzettend veranderd. In haar jongere jaren kon je haar nog wel zien als een vrolijk meisje, een meisje dat lief was en altijd in rokjes en jurkjes rondliep. Je weet wel, het standaard prototype meisje. Alles veranderde op de dag dat haar vader omkwam. Haar karakter sloeg om, ze werd van het vrolijke lieve meisje ineens een meisje dat iedereen buitensloot. Niemand kreeg toegang tot haar werkelijke gevoelens. Het stak haar ontzettend dat haar moeder haar en haar zusje zo liet vallen waardoor zij de last van een familie op haar schouder kreeg.
Katniss is bot en nogal snel aangebrand. Ze kan zichzelf niet altijd goed beheersen maar ze heeft nog een andere kant. Dat lieve meisje van vroeger is heel af en toe nog te zien, op de momenten dat ze bij haar familie is, je moet ook echt niet proberen daar aan te komen want ze vermoord je. Daar is ze echt toe in staat en dat zou ze ook daadwerkelijk doen om haar familie te beschermen.
Relaties: Katniss is niet echt opzoek naar een relatie, ze valt op mannen. Alleen is ze te bang om mensen kwijt te raken om ook daadwerkelijk een relatie aan te gaan. Toch kan ze niet ontkennen dat ze daadwerkelijk wel iemand nodig heeft.
Talenten: Boogschieten, dit lijkt misschien raar voor een meisje uit deze moderne maatschappij, maar ze is er echt goed in en schiet al sinds dat ze zeven jaar oud was. Ze heeft het van haar vader geleerd en is er mee doorgegaan toen hij overleed.
Zwakheden: Katniss is in twee dingen slecht, geheimen bewaren en mensen over haar gevoelens vertellen. Ze praat over het algemeen toch al niet veel en vragen worden meestal kort en bot beantwoord.

Status: Veel mensen zijn bang voor haar, ze kennen haar niet en het onbekende schrikt hen af. Het helpt ook niet echt dat veel mensen weten wat ze met een pijl en boog kan, dat wordt nog meer als iets beangstigend gezien. Toch zien ook veel mensen haar als een eerlijk persoon, en dat is ze ook want ze kan geen geheimen bewaren.


afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Katniss komt uit Noorwegen
Familie: Haar vader is overleden toen ze klein was, haar moeder leeft nog maar ze is niet meer haarzelf sinds de dood van haar vader. Verder heeft ze nog een zusje Primrose, ze vind het verschrikkelijk om haar achter te moeten laten omdat ze geen idee heeft hoe ze dan gaan overleven.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Katniss is slank gebouwd, haar lengte is ongeveer 1.60 niet al te groot maar ook niet heel klein.
Omschrijving gezicht: Haar gezicht is redelijk normaal, een lichte huid en grijzige ogen die hard de wereld in kijken. Verder heeft ze donker golvend haar dat ze meestal in een vlecht draagt.
Kledingstijl: Simpele kleding, meestal een broek en een shirtje. Altijd is haar kleding geschikt om te gaan jagen iets wat ze van vroeger heeft overgehouden.
Uiterlijke kenmerken: Ze draagt totaal geen sierraden, ze vind het onhandig. Soms maakt ze zichzelf wel op, niet altijd. Eerder niet dan wel.

Kracht
Kracht:

Extra
Verleden: katniss groeide gelukkig op totdat haar vader overleed. Ze gingen altijd samen de bossen in om te jagen, gewoon voor de lol. Niet met de moderne wapens maar met pijl en boog die haar vader zelf had gemaakt. Toen hij overleed was het jagen ineens niet meer voor de lol. Het was nodig om te overleven iets wat erg lastig voor katniss was. De dagen dat ze gelukkig door het bos liep samen met haar vader waren voorbij, het maakte haar kapot maar de gedachte dat ze haar zusje en moeder in leven moest houden waren voor haar belangrijker.
Overig: -

Plaatje: Ava
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Katniss Everdeen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: