Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Mathieu Jonathan Verheijen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mathieu

avatar

Aantal berichten : 233
Registratiedatum : 09-02-12

BerichtOnderwerp: Mathieu Jonathan Verheijen   di 13 maa - 3:51

De basis informatie
Volledige naam: Mathieu Jonathan Verheijen, van Matheus, zijn moeder wilde dat hij nog wat meekreeg van haar Italiaanse roots.
Roepnaam/bijnaam: Gewoon Mathieu, of Math
Leeftijd: 20
Geslacht: Hij is toch wel gewoon mannelijk
Geloof: Hij is christelijk opgevoed, zijn ouders waren behoorlijk conservatief wat hij ook wel heeft meegekregen. Hij gaat niet elke zondag naar de kerk, maar hij bid wel en doet ook aan schietgebedjes.

Het innerlijk
Karakter: De meeste mensen zien Mathieu als een wat sullige jongen. Hij valt niet op en heeft geen talenten waarbij hij veel indrukt maakt op de vrouwtjes. Hij is een rustige jongen de niet graag op de voorgrond treed. In een woord is hij zachtaardig te noemen. Tegen iedereen is hij vriendelijk en soms lijkt het wel alsof hij niet boos kan worden. Als je Mathieu ooit boos ziet dan heb je het echt te bond gemaakt bij hem. Zoals er al gezegd is word Mathieu meestal als een wat sullig jongen beschouwd, hij doet veel voor school en is geïnteresseerd in computers. Hij heeft wel vrienden, maar behoort niet tot de populaire laag van de school, wat niet betekend dat hij een übernerd is. Hij valt gewoon niet zo op en daar heeft hij vrede mee.
Relaties: Mathieu is hetero en is van de lange relaties. Hij is een romanticus als hij ooit een meisje vind. Hij behandeld vrouwen erg attent en goed, maar heeft vaak niet het lef om zelf op een vrouw af te stappen als hij haar leuk vind. Als hij met iemand in gesprek raakt die hij echt leuk vind word hij onhandig en begint hij te stuntelen waardoor hij de ergste onzin kan uitkramen. Dit doet zijn zelfvertrouwen niet erg goed. Eigenlijk is hij soms gewoon té lief.
Talenten: Hij kan geweldig piano spelen
Zwakheden: Hij is nou niet echt geweldig in het versieren van een meisje.

Status: De meeste zien hem gewoon als een van de vele jongens, hij valt niet op in de menigte. Hij kan als saai beschouwd worden.


afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Hij komt uit een dorpje in Kansas, het was erg religieus wat nog steeds te merken is. Hij moet nog flink wennen aan het losbandige van een stad als Malory.
Familie: Hij heeft beide ouders nog, zijn vader is dominee van zijn gemeente, hij heeft verder 2 zussen en 2 broertjes.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Mathieu is gebouwd als een gemiddelde Amerikaanse jongen hij is 1 meter 80, is het slungelige al wat ontgroeid. Hij is wat gespierd bij zijn armen en schouders, een sixpackje heeft hij dan weer niet.
Omschrijving gezicht: Mathieu heeft een normaal gezicht, hij heeft blauwe ogen en donkerblond, licht krullend haar waar hij nauwelijks wat aan doet. Als je goed kijkt heeft hij in de zomer wat sproetjes. Hij heeft donkere wenkbrauwen en wimpers. Dit komt nog omdat zijn moeder’s grootouders uit Italië komen.
Kledingstijl: Hij draagt gewoon wat iedereen draagt, een spijkerbroek met een shirt of een bloesje. Soms een vest als de temperatuur er naar is.
Uiterlijke kenmerken: Mathieu heeft niet enorm opvallende kenmerken, hij valt zoals het al duidelijk was niet echt op.

Kracht
Kracht: Hij heeft de kracht helen.

Extra
Verleden: Mathieu had een rustige jeugd, hij groeide op in een klein dorpje met het plaatselijke dorpsgeroddel. Zijn vader was dominee en zijn moeder deed veel aan liefdadigheid. Het was allemaal niet erg schokkend. Nu heeft hij de kans om uit het stoffige dorpsleven te ontsnappen, waar hij aan de ene kant tegenopziet omdat het buiten zijn comfortzone is, aan de andere kant vind hij dat hij deze kans moet aangrijpen. Nu zit hij al een jaar op de school en heeft er redelijk kunnen wennen.
Overig: Hij is gek op honden, hij heeft zelf ook een zwarte labrador die ontzettend lief is. Deze woont ook op de school. Al mag hij niet in zijn kamer verblijven, maar er is een speciale ruimte voor huisdieren.

Plaatje: avatar
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Mathieu Jonathan Verheijen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: