Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 It's not that easy

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende
AuteurBericht
Kathleya

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 27-02-12
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heerlen

BerichtOnderwerp: It's not that easy   vr 9 maa - 5:39

Op de middelbare school zijn er altijd groepjes. Je hebt de cheerleaders, de populaire menses, de nerds etc.

Één jongen is geliefd door de hele school. Hij heeft een reputatie hoog te houden. Hij heeft zoveel meisjes dat je er ziek van wordt. Op een dag komt er een nieuwe leerling in de klas, een jongen die anders is als anderen. There is where the story begins.


Naam: Roel Luiten
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 20
Innerlijk: Een populaire jongen die het belangrijk vindt wat anderen van hem denken. Hij is een vrolijke gast, lekker sociaal en geen pester. Zijn vrienden zijn dat wel maar zo is Roel echt niet. Hij is niet goed met emoties laten zien of van anderen ontvangen. Iemand kan in zijn aanwezigheid rot voelen zonder dat Roel het opmerkt. Dit is iets waar hij nog op moet letten, het niet kwetsen van anderen en meer opmerken. Hij geeft wel op anderen en gaat voor zijn vrienden door het vuur. Hij is ook jaloers aangelegd, tikje bezitterig. Ook een echte ondernemer die graag op avontuur uitgaat.
Uiterlijk: zie plaatje (lengte: 1.80 cm, gespierde lichaam, six pack, tattoage op zijn bovenarm, getint)
Is goed in: voetballen, kletsen en rotzooi uithalen
Is slecht in: gevoelens uiten of die van anderen opmerken en geconcentreerd leren voor toetsen.
Achtergrond: Roel komt uit een warme, grote familie. Hij heeft twee oudere broers en 2 kleinere zusjes. Zijn ouders zijn al 20 jaar getrouwd en nog steeds gelukkig. Hij komt ook uit één van de rijkste families, hij zelf schept daar niet graag over op. Hij wilt vrienden om zichzelf en niet om zijn huis etc.
Spoiler:
 


Laatst aangepast door Kathleya op vr 9 maa - 6:13; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com/
Cheraine

avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 22-02-12

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 5:58

You were never suppose to mean this much to me; I was never supposed to fall so hard. but you know what? I did and that's the truth, that's what keeps me holding on.
Because it hurts like hell to let you go
Naam: Jasper Spencer
Geslacht: Mannelijk
Innerlijk: Jasper is een lieve, maar afstandelijke jongen die niet snel op je af zal stappen. Hij is liever alleen dan onder de mensen en praat ook niet veel. In de klas let hij goed op, maakt altijd aantekeningen en haalt negens en tienen. Toch heeft hij iets, dat je niet snel met rust laat, een soort mysterieuze uitstraling. Jasper heeft een goede mensenkennis waardoor hij een tikkeltje terughoudend is geworden.
Achtergrond informatie:Hij is hier komen wonen omdat zijn vader zelfmoord gepleegd had, en hij en zijn moeder niet meer genoeg geld hadden voor hun oude huis. Jasper is op zijn oude school nooit uit de kast gekomen, dus dat gaat hij hier ook niet doen.
Uiterlijk: zie afbeelding... Hij heeft een soort emo kapsel en draagt vaak een muts. Daaronder zijn twee grote, blauwe ogen te vinden die door je heen lijken te kunnen kijken. (hij rookt niet, dat is alleen het plaatje).
Is goed in: School en Muziek maken, hij speelt gitaar en zingt. Soms schrijft hij zelfs liedjes.
Is slecht in: vrienden maken en zijn emotie's uitten.


Laatst aangepast door Cheraine op vr 9 maa - 10:32; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kathleya

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 27-02-12
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heerlen

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 6:45

De school was weer begonnen. Velen leerlingen liepen de ingang van het schoolgebouw in. De nerds begroetten elkaar en spraken over bepaalde formules van scheikunde. De cheerleaders hadden het over jongens en make-up. De buitenbeentjes spraken over aliens en anderen dingen wat niet in deze wereld 'hoorde'. Voor de rest waren er genoeg andere groepen, vriendschappen, vijanden etc.

Met zijn rugzak over zijn schouder gerust liep hij met grote passen door de hal. Iedereen liep als een boog om hem heen. Begroette hem allen stuk voor stuk. Zijn uitstraling, zijn vrolijkheid was aanstekelijk. Achter hem liepen de groep jongens waar Roel mee omging. Een gooide een nerd tegen zijn kluisje, de ander tilde het rokje van een cheerleader omhoog. Dit zag Roel allemaal niet, hij was de aardigste van de groep. De populairste omdat hij door iedereen geliefd was. "Haii Roel, hoe was je weekend?" vroeg de hoofd cheerleadster. De grootste bitch van de school die super lief deed tegen Roel, zijn vriendin.

"Mijn weekend? Ja zoals altijd. Voetbal wedstrijden gehad, met mijn broers op stap geweest en huiswerk" Hij haalde simpel zijn schouders omhoog en drukte een kus op haar wang. "Ik ga eens naar de les, zie ik je tijdens pauze?" De cheerleadster genaamd Melissa bloosde zachtjes bij de kus op haar wang. "Tot straks" Roel liep de klas in, ging ergens achteraan zitten. Naast hem was een tafel leeg, vroeg zich af waarom. Wanneer iedereen binnen was kwam de docent van Engels die een mededeling had.

"Hallo leerlingen vandaag hebben wij een nieuwe leerling onder ons"

Roel boog zich nieuwsgierig wat meer naar voren, kijkend naar de deur. Wie zou het zijn? Een knap meisje? Een voetballer? Ze hadden wel een nieuw teamgenoot nodig. De deur ging open en....
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com/
Cheraine

avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 22-02-12

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 6:55

Jasper had een hekel aan zijn nieuwe school, nu al. Hij nam alles met een koele blik op. De cheerleaders die elkaar met gilletjes en knuffels begroetten, de nerds, de rare starwars-fans en natuurlijk de footballers. Toen ze voorbij liepen werd zijn kluisje opeens heel interessant, hij had geen zin in gedoe op zijn eerste schooldag. Hij werd snel als iemand gezien die je makkelijk kon pesten, maar dat viel wel mee, hij was er veel te slim voor.
Toen de eerste bel ging keek hij pas op zijn rooster waar hij heen moest. En tegen de tijd dat hij het lokaal gevonden had waren de gangen al uitgestorven. Mooi zo, hij hield niet van mensen, en zeker niet van tieners. De lerares die voor de klas stond leek hem nogal streng en hij glimlachte naar haar vanuit de gang, ze begon haar les. "Hallo leerlingen vandaag hebben wij een nieuwe leerling onder ons"
Wat verveeld liep hij zijn nieuwe klas binnen en keek de leerlingen een voor een met zijn grote, blauwe ogen aan. 'Ehh, ja. Ik ben Jasper' zei hij, niet heel hard, maar hard genoeg om te verstaan. 'Ja. Ga maar achterin zitten naast Roel' zei de lerares. Zonder nog iemand een blik waardig te keuren liep hij naar achteren en plofte op de stoel die hem aangewezen werd neer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kathleya

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 27-02-12
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heerlen

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 7:15

Wanneer de nieuwe leerling de klas instapte stootte Jesse hem aan. 'Wat een teleurstelling verwachtte een hotte chick, nu krijgen we een wannabe emo' Roel keek Jesse met een kleine grijns aan. "Doe niet zo gemeen, je kent deze jongen nog niet eens. Dadelijk schijnt hij een goede voetballer te zijn. We kunnen er echt een gebruiken" Roel bekeek de grote, blauwe ogen. Dat was het eerste wat Roel was opgevallen. Nog mooiere ogen dan Melissa had. Wat was dit voor vreemd gevoel? Hij schudde het van zich af, keek hoe Jasper naast hem kwam zitten. Dit was het moment om de jongen eens aan te spreken.

"Heey Jasper is het toch? Ik ben Roel aangenaam" Hij schonk de jongen een brede glimlacht, zijn tanden zo wit dat ze leken te glimmen. "Kun je toevallig voetballen?" Uit zijn ooghoeken keek hij naar de lerares die haar keel schaapte.

"Roel als je nu eens zou opletten in de klas zou je tenminste voldoende staan voor dit vak. Ga nu niet de nieuwe leerling naar jou niveau brengen alsjeblieft"

Roel ging achteruit in zijn stoel zitten met zijn armen achter zijn hoofd. Hij deelde een blik met Jesse. Wanneer de vrouw was omgekeerd keek Roel weer naar Jasper,wachtend op een antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com/
Cheraine

avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 22-02-12

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 7:26

Jasper keek zijn buurman een beetje nieuwsgierig aan. O god, niet zo'n type. Gespierd, knap, voetballer en vooral een nietsnut. Maar zijn aardige karakter weerhield hem ervan geen antwoord te geven. dus toen de lerares haar rug weer naar de klas draaide keek hij de jongen weer met zijn grote ogen aan. 'Aangenaam' zei hij met een stem, waar nou niet echt in doorklonk dat hij echt enthousiast was Roel te ontmoeten. 'nee, ik voetbal niet'. Hij hield op zich wel van sporten, maar deed het niet vaak. Het was gewoon dat hij echt geen zin had om in het voetbalteam te zitten.

Daarna besteedde hij geen aandacht meer aan zijn buurman of de andere jongens. Uit zijn tas pakte hij zijn boeken en schrift en begon de les te volgen. Hij had dit allemaal al gehad, dus het was saai voor hem, toch maakte hij wel aantekeningen, om maar iets te doen te hebben. Het opzicht om hier nog een paar jaar lang op school te moeten zitten maakte hem echt depressief.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kathleya

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 27-02-12
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heerlen

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 7:41

Jesse vond de jongen al tien keer niks, dat liet hij ook merken. Hij scheurde een papier uit zijn schrift, maakte er een propje van en gooide het richting de nieuwe jongen Jasper. Voordat het propje Jasper kon raken had Roel het al opgevangen. Hij waarschuwde Jesse alleen met zijn ogen voordat hij weer naar Jasper keek. Geen voetballer, teleurstelling was op zijn gezicht te zien. "Ow... Och dat maakt helemaal niets uit hoor! Doe je een andere sport?" Roel merkte niet dat de jongen niet met hem wilde communiceren. Daar had hij soms gewoon geen inzicht voor. Het betekende niet dat hij dom was, hij zag het gewoon niet. Hij dacht dat iedereen net zo vrolijk in het leven stond zoals hij. Roel gooide het propje terug naar Jesse, beide begonnen te lachen.

"Roel! Jesse! Blijven jullie bezig of moet ik jullie eruit sturen?" Jesse momperde wat, Roel bleef vrolijk grijnzen. Als hij niet populair was geweest dan hadden hem de meeste hem voor gek verklaard.

"Jasper als je zin hebt kun je eens mee naar onze trainingen! Ik zeg het je, voetbal is de beste sport ter wereld" Er leken sterren in zijn ogen te zijn, zo verliefd was hij op zijn sport. De lerares riep hem naar voren. Roel moest engelse zinnen schrijven. Hij deed het moeiteloos, foutloos.

"Ik snap jou niet Roel. Tijdens toetsen lijkt je hoofd er niet bij te zien maar hier laat je zin dat je het in je hebt"

Roel legde het krijt weg, liep terug naar zijn stoel. Hij dacht teveel aan voetbal tijdens te toetsen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com/
Cheraine

avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 22-02-12

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 7:49

Jasper merkte wel dat de jongen -Jesse- hem blijkbaar niks vond. het kon hem niet veel schelen. Nu hadden mensen nog geen mening over hem, maar binnenkort zou iedereen zeggen dat hij een weirdo was. Toen Roel begon te praten keek hij geïrriteerd om, maar de jongen leek niet eens door te hebben dat hij geen zin had in een gesprek.
'Ja ik loop hard' zei hij, maar hij was niet erg enthousiast. Toen pakte hij zijn boek weer op, hij had geen zin om met deze patser te praten. De zinnen die hij op moest schrijven waren zo makkelijk dat Jasper niet kon geloven dat het echt een vraag was, en toen de lerares hem ermee complimenteerde zuchtte hij.
In zijn schrift begon hij een liedje te schrijven. gewoon wat muziek, al had hij geen notenbalken, zijn lijntjesschrift was goed genoeg. De melodie zag er best ingewikkeld uit, maar voor hem was dat niet zo. Muziek was iets waar hij zich zijn hele leven mee bezig hield, en het was het enige waar hij zich in kon uitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kathleya

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 27-02-12
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heerlen

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 7:55

De irritatie viel Roel helemaal niet op. Hij bleef vrolijk door praten, echt een kletskous. Hij bleef vrolijk, alsof zijn dag niet meer stuk kon. Bij de antwoord van Jasper gaf hij de jongen een schouderklop. "Het komt goed! Ze zullen je geweldig vinden" Zijn ogen straalden, zoals een puppy die keek als zijn baasje thuis kwam. Roel keek naar zijn boek, een beetje verveeld. Wanneer ging de bel nu eindelijk? Zijn ogen gingen van zelf weer terug naar Jasper, waarom wist hij zelf niet. "Wat voor instrument bespeel je? Of doe je alleen zingen?" Nieuwsgierig boog hij zich meer naar voren, waardoor de geur van zijn aftershave beter te ruiken was. Het had iets zoets maar toch mannelijk. Zijn ogen naar de schrift gericht. "Dat is wel echt stoer, doe je elektrisch gitaar? Dat wilde ik altijd leren spelen" Jesse stootte hem aan, fluisterde iets waarop Roel reageerde met een duw. "Hou op" fluisterde hij geirriteerd. Meestal kon niemand hem irriteren, nu had Jesse dat voor elkaar gekregen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com/
Cheraine

avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 22-02-12

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 8:02

Jasper voelde zich ongemakkelijk. De jongen naast wie hij terecht was gekomen was best een vaag persoon. 'Ik ga niet meer naar je voetbalteam' zei hij voor de duidelijkheid toen de stroom van woorden voorbij was. 'Ik speel gitaar en ik zing. En ik vraag me op dit moment af wat jou probleem is' zei hij zachtjes zodat niemand anders het kon horen. Het was misschien niet aardig, maar hij had geen zin om vrienden te maken. Het was niets voor hem, en hij snapte vooral de motieven van Roel niet. Alsof er niets gebeurd was ging hij verder met het schrijven in zijn schrift. Op een gegeven moment merkte hij dat hij gestopt was, en dat de inkt van zijn pen door de bladzijden heen gedrukt was. De zelfmoord van zijn vader twee maanden geleden zat hem nog steeds moeilijk en hij kon zich er niet echt overheen zetten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kathleya

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 27-02-12
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heerlen

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 8:16

Roel's ogen werden groter door de toon van de jongen. Had hij iets verkeerds gedaan? Iets gezegd wat de jongen niet aanstond? Hij begreep het niet. Voor het eerst realiseerde Roel dat hij niet gewenst was. Niemand had zo tegen hem gedaan. Sommige vielen haast flauw als hij een woord uitsprak. Deze wilde helemaal niets van hem horen. Wat was dit gevoel? Hij was nog nooit afgewezen. Zijn expressie veranderde, triest. Als een puppy die op straat was gegooid, zo zagen zijn ogen nu uit. Hij begreep het gewoon niet. Roel wilde de jongen zich thuis laten voelen, vrienden worden zodat hij niet alleen was. Moest hij nog iets terug zeggen? Hij wist niet wat. Roel moest hier goed over na denken.

"Ik heb geen probleem, sorry dat ik je stoorde" Hij liet de jongen maar met rust. Hij had geen behoefte aan vriendschap. De bel ging. Tot de bel had Roel zitten piekeren over wat hij fout had gedaan. Hij was de hele scenario in zijn hoofd afgegaan. Had hij te weinig geglimlacht? Roel stond zwijgzaam op, snel nog kijkend naar de jongen. "Je moet niet zo hard met je pen drukken op je papier" Met deze woorden greep hij zijn rugzak en verliet het lokaal met zijn vrienden. Melissa had hem opgewacht, omhelsde hem. Roel was hier niet voor in de stemming en duwde haar weg. Hij liep zwijgzaam door naar de volgende les. Dit was helemaal niets voor hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com/
Cheraine

avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 22-02-12

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 8:23

Voor het eerst glimlachte Jasper oprecht. Kijk, nu kon hij een precieze karakterschets van de jongen maken. Het was iemand die iedereen achter zich aan had lopen, nog nooit was afgewezen. Meisjes voelde zich tot hem aangetrokken, en soms jongens ook. Jasper kon ook niet ontkennen dat hij super knap was.

Toen de bel ging stopte hij zijn boek in zijn tas, en later ook zijn schrift, maar Roel had de vlek al opgemerkt en zie er iets over. 'Bedankt voor de tip' riep hij nog een beetje synisch, de boze jongen na. Een meisje kwam op hem af, om te vragen of hij nog zin had om met haar te gaan lunchen, maar dat sloeg hij af. In plaats van richting de kantine te lopen begon hij een muzieklokaal te zoeken, en toen hij dat gevonden had bracht hij daar samen met een gitaar de pauze door...

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kathleya

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 27-02-12
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heerlen

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 8:31

Jesse greep hem bij zijn schouder, bracht Roel uit zijn gedachten. "Wat is er met jou man? Laat je door zo emokid beinvloeden? Melissa denkt dat ze iets fouts heeft gedaan. Dadelijk verlies je de knapste meid van de school door die emo? Laat die loser toch, ik leer hem straks wel een lesje" Roel duwde Jesse keihard tegen de muur aan, zijn ogen waren veranderd. Was hij nu boos? Hij kende deze emotie niet wat door zijn lichaam ging. "Jesse hou je er toch eens erbuiten! Bemoei je met je eigen zaken" snauwde Roel. Iedereen stond geschrokken stil, naar hun twee te kijken. Roel trok zijn arm terug, deed zijn haren goed en liep door. Dit was niets voor hem. Jesse had niets verkeerds gedaan. Hij probeerde Roel te helpen. Roel rende naar buiten, naar het sportveld. Trok zijn shirt uit en begon zich op te drukken, 100 keer, 200 keer totdat hij de tel verloor. Zweetdruppels gleden van zijn voorhoofd op de groene grasprietjes. Hij moest zijn frustratie kwijt, de afwijzing wat hij had gevoeld.

Mensen stonden uit het raam naar hem te kijken. "Wat heeft hij toch? Zou hij een ander hebben?" Melissa beet nerveus op de nagel van haar duim. Haar vriend leek wel een ander persoon. Roel was altijd vrolijk, de zon van de school. Wanneer Roel klaar was pakte hij zijn shirt, ging douchen en de bel was weer gegaan. De volgende les, wat was het? Hij had geen zin, ging spijbelen. Roel had dat toch vaker gedaan. Zijn huid glom nog een beetje van de waterdruppels in zijn gezicht. Zijn zwarte haren zoals roet waren nat, gaven hem een bad boy look. Hij opende een deur, wist niet van welk lokaal en sloot het achter zich.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com/
Cheraine

avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 22-02-12

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 9:29

Toen de bel voor het volgende uur ging haar Jasper geen zin om naar de les te gaan. Een uur had hij gehad, en hij voelde zich nu al dood. School hier had geen zin, misschien moest hij zijn moeder overtuigen zodat hij mocht gaan werken. maar nee, dat zou hem niet worden. Hij kon zeggen dat hij het rooster verkeerd begrepen had, en een lesuur overslaan. Ja, dat leek hem het beste, en met een zorgeloos gezicht bleef hij een beetje op zijn gitaar tokkelen.

Na vijf minuten, of tien, hij wist het niet werd de deur met veel effect open gesmeten. Daar stond niemand minder dan Roel, de jongen was eigenlijk al lang weer uit zijn gedachten verdwenen en hij staarde hem met zijn grote blauwe ogen aan. 'Hoi' zei hij een beetje verward, en hij ging wat makkelijker op zijn stoel zitten, de gitaar liet hij op zijn schoot liggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kathleya

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 27-02-12
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heerlen

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 9:47

Hij had net de deur dicht gedaan als hij een bekende stem hoorde. Het was Jasper. Zijn spieren spanden aan waardoor hij breder leek. Nu uit alle lokalen van deze gigantische school kwam hij uiteraard in de kamer waar ook de jongen zat. Roel was niet echt in de stemming om vriendelijk tegen hem te doen. Waarom zou hij ook? De jongen had al duidelijk gemaakt dat die geen behoefte aan Roel had.

"Hoi" zij hij met een schorre stem wat eigenlijk best sexy was. Met zijn haren gleed hij door zijn haren, nog steeds met de rug naar de jongen gericht. Hij draaide zich om, zijn ogen gleden naar de gitaar. "Stoor ik je?" Hij deed zijn handen in zijn zakken, wist zich geen houding te geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com/
Cheraine

avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 22-02-12

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 9:54

Jasper was niet echt boos geweest op Roel, gewoon een beetje jaloers. Die jongen had vast en zeker alles. 'Hoi' zei hij met zijn mannelijke stem, die niet goed bij zijn uiterlijk met grote ogen paste. Hij rekte zich iets uit en keek de jongen met natte haren en uitgeput gezicht aan. 'What the fuck is er met jou gebeurd?' vroeg hij verbaasd. Hij zag er anders uit dan een uur geleden, wat kon er mogelijk met Roel gebeurd zijn in het uurtje dat hij hem niet gezien had. Natuurlijk had hij niet door dat hij zelf de oorzaak was. 'En nee, je stoort me niet echt' mompelde hij onverschillig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kathleya

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 27-02-12
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heerlen

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 10:00

What the fuck? Zei de jongen dat nu echt? Er was duidelijk verbazing in de bruine ogen van Roel te zien. Zijn ogen zo donker dat het lijkt of je gevangen wordt als je er te lang in kijkt. Dit vond hij echt niet bij Jasper passen, hij kon de jongen niet dus wat zou hij weten? Er was een kleine glimlacht op zijn gezicht getoverd. Liep richting Jasper, greep een stoel en ging zitten. Roel hield wel de nodige afstand. Hij had de stoel zo gedraaid dat hij met zijn borst tegen de leuning zat en zijn armen gerust op de reling. Dus hij zat andersom op de stoel. "Wat er met mij is gebeurd? Ik moest stoom afblazen, denk dat ik mij ongeveer 400 tot 500 heb opgedrukt" Hij zei het niet op een opschepperige toon, gewoon de feiten spreken. "Daarna ben ik een douche gaan nemen en nu zie ik er zo uit" Roel moest zachtjes lachen, zijn stem nog steeds een beetje schor. "Dussss, je eerste schooldag en nu al spijbelen? Niet goed hé" Zijn ogen twinkelde, zij het op een plagende toon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com/
Cheraine

avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 22-02-12

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 10:15

Jasper keek in Roels ogen. Ze waren groot en donker en even kon hij zijn blik niet afwenden, maar na een paar seconden keek hij toch weg. Even naar zijn gitaar en toen weer naar Roel die ging zitten. De uitleg leek logisch, behalve de reden waarom hij het gedaan had, maar daar vroeg Jasper niet naar. 'Klinkt.. eh.. normaal' zei hij met een frons tussen zijn wenkbrauwen. 'En ik spijbel niet. Ik heb mijn rooster gewoon verkeerd begrepen' bij verkeerd begrepen maakte hij aanhalingstekens met zijn vingers en hij glimlachte een schattige lach, waarbij zijn ogen schitterden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kathleya

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 27-02-12
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heerlen

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 10:21

Voor even waren hun in elkaars ogen aan het kijken. Hun ogen ontmoette elkaar. De ogen van Jasper waren zo prachtig, prachtig blauw waar je in zou kunnen verdrinken, zo mooi. Roel wilde zich letterlijk voor zijn kop slaan, wat dacht hij wel niet? Hoe mooi de ogen van een jongen was? Hij voelde zich anders als normaal, door hem, door Jasper. Dit gevoel had hij nooit eerder gehad. Roel wilde dat hun vrienden werden, ook al zou het betekenen dat het van zijn kant moest komen. "Dus verkeerd begrepen" Roel deed hem na met zijn aanhalingstekens, het zag bij hem grappig uit omdat hij het verkeerd deed. Hoe je zoiets verkeerds kon doen moest je niet vragen maar dat deed hij gewoon. De lach van Jasper was schattig, Roel moest aan zijn kleine zusjes denken. Die hadden ook altijd een schattige lach. Kreeg je gewoon de neiging om in hun wang te knijpen."Ik heb mij vergist met mijn lokaal en nu ben ik hier beland" Hij schonk Jasper een speelse knipoog. Hij voelde met zijn hand of zijn haren nog nat waren. De antwoord was ja. "Hoelang speel je al gitaar als ik vragen mag?" Er was nieuwsgierigheid in zijn ogen te zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com/
Cheraine

avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 22-02-12

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   vr 9 maa - 10:27

Jasper lachte iets harder toen Roel de aanhalingstekens verkeerd deed. 'Je moet het met je wijs- en middelvinger doen' zei hij, en hij deed het nog een keer voor. Sinds zijn vaders dood had hij nooit meer zo hard gelachen, en hij lachte nu eigenlijk niet eens super hard. 'O ja, en toen snapte jij iets niet aan je huiswerk van Engels wat ik toevallig uit ging leggen' zei hij alsof het echt zo was, maar toch met een tikkeltje ondeugendheid in zijn stem. 'Ik speel al gitaar sinds mijn vijfde' zei hij met trotse stem en zijn vingers streelden even over de snaren, hij wist niet wat hij zonder zijn gitaar zou moeten, zijn leven zou echt geen waarde meer hebben.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kathleya

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 27-02-12
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heerlen

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   za 10 maa - 0:11

"Oooh zo! Dus niet met beide handen! Haha hoe stom" Hij deed het nog een keer zoals Jasper had voorgedaan. "Nog nooit heb ik iemand dit zien doen, apart. I like it" Het gelach van Jasper was aanstekelijk, Roel begon zelf ook te lachen. Hij was weer zijn oude, vrolijke zelf. Het gelach van Jasper kon schattig, alles aan hem was gewoon leuk, ook al kon Roel hem nu in totaal niet langer als 10 minuten? Het gevoel wat Roel kreeg was aangenaam, dit wilde hij vaker voelen, niet wetend hoe of wat. "Heey! Ik snap Engels heus wel! Ik sta een 5,4 omdat ik laatst ziek was en een 0 heb gekregen die ik niet mocht inhalen. Zij mag mij gewoon niet, snap niet wat zij tegen mij heeft" Roel haalde nonchalant zijn schouders op. De jongen was duidelijk onder indruk van Jasper. Vanaf zijn 5de, dat was een lange tijd. "Altijd op akoestisch gitaar? Of heb je wel eens geprobeerd om basgitaar of elektrisch gitaar te spelen? Als je dat kan moet je mij dat echt leren" Roel was enthousiast over gitaren. Hij was eens naar een concert geweest en de gitarist had een solo moment gehad. Op dat moment wilde Roel niets liever als gitaar leren. Niemand kon het hem leren en voor prive tutor had hij simpel geen tijd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com/
Cheraine

avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 22-02-12

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   za 10 maa - 0:22

Jasper glimlachte, zijn vrolijke moment was weer voorbij en hij trok zichzelf weer terug tot wie hij altijd was. Een afstandelijke jongen die niets met mensen te maken wilde hebben. Aardig, slim, maar het was bijna niet mogelijk tot hem door te dringen, daarvoor moest je veel geduld hebben. 'Oké, als jij het zegt, maar die opgaven waren super makkelijk. Jullie lopen vreselijk achter, en zo ga je je eindexamens niet halen' zei hij op wijze toon, waar hij eigenlijk veel te jong voor was. 'Maar ja, het kan mij niets schelen.' de onverschillige toon leek een beetje op die van het klaslokaal een paar uur geleden. Zijn mooie, blauwe ogen keken niet meer in die van Roel en hij staarde nogal afwezig naar het schoolbord. 'En ja, ik speel ook bad en elektrisch, het is niet heel moeilijk' mompelde hij. Het was niet gek dat hij aan zijn vader dacht, hij had hem alle kneepjes van het gitaarspelen geleerd. Hij dacht aan de uren samen waarin hij steeds meer geleerd had, tot ze ongeveer even goed waren en duetten begonnen te spelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kathleya

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 27-02-12
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heerlen

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   za 10 maa - 0:36

Jasper leek weer dicht te klappen. Roel vroeg zich af waaraan dit kon liggen? Moest hij weer weggaan of blijven? Bij de opmerking over Engels knikte Roel lichtjes. "Ik moet beter mijn best doen voor school dat weet ik echt wel! Alleen voetbal is gewoon mijn leven. Ik denk dat bijna 24 uur per dag aan" Het was niet overdreven, zijn familie thuis sprak ook constant over voetbal. Over zijn voetbalteam, over de team waar zijn familie achterstond en iedere wedstrijd kaartjes kocht. Hun waren een voetbalgezin. Zijn ouders steunden hem ook om van zijn voetballen carriére te maken, welke ouders doen dat nou? "Mijn ouders zijn net zoals ik voetbalfanaat, of ik ben juist door hun zo geworden. Ochja ik heb geen idee eigenlijk" Hij glimlachtte weer, het had iets liefs deze keer. Roel vond het indrukwekkend dat hij de meeste gitaren kon spelen, wie zou het hem geleerd hebben? "Wil je mij les geven? Ik betaal je. Hoeveel vraag je?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com/
Cheraine

avatar

Aantal berichten : 133
Registratiedatum : 22-02-12

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   za 10 maa - 0:59

Jasper glimlachte toen Roel uitlegde waarom hij niets aan school deed. 'Het ligt allemaal aan concentratie, je moet controle over jezelf hebben, en blijkbaar heb je die niet' zei hij, half serieus maar ook met een lachje in zijn stem en hij keek Roel weer aan. 'Ik word gewoon bijna enthousiast voor voetbal door jou. Maar ja, ik wil je wel leren gitaar spelen. Ik hoef er niets voor hoor.' Hij was niet echt afstandelijk meer, maar ook niet meer zo warm als hij net geweest was. Met zijn handen gleed hij nog steeds over de gitaar, 'Ik heb eigenlijk nog nooit iemand les gegeven, misschien kan ik het wel helemaal niet' mompelde hij een beetje in gedachten verzonken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kathleya

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 27-02-12
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heerlen

BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   za 10 maa - 1:14

Hij krabde met zijn vingers op zijn achterhoofd. Jasper sloeg de spijker op zijn kop. Concentratie was één van de belangrijkste dingen om goede punten te halen. Net zoals je concentratie moet hebben om je bal in de goal te schieten. Roel moest zijn oudere broer Carlos eens vragen hoe hij het deed. Carlos deed universiteit in zijn laatste jaar en was nog nooit blijven zitten. “Je hebt gelijk. Ik moet daar eens verandering in brengen. Ik heb hoge punten nodig om verder te kunnen voetballen. Alleen voor wiskunde en Engels sta ik onvoldoende. Vakken waar ik dus niet echt heel goed in ben” Jasper hoefde geen geld voor les te geven. Daar was Roel niet mee eens. Zijn expressie veranderde naar een koppig tintje. “Nou… toch hoor je een bijdrage te krijgen of je het leuk vind of niet” Lachte hij zachtjes, zijn ogen leken weer te schitteren. Bij het laatste, het gemompel legde Roel zijn hand op de schouder van Jasper. Zijn doordringende, donkere ogen keken recht in de grote, heldere ogen van Jasper. Voor even wisselde hun oogcontact. “Niet zo negatief over jezelf denken. Je bent 10 keer slimmer dan ik. Wat moet ik dan wel niet zeggen?” Alweer voelde Roel een tinteling in zijn maag door het contact wat hij met Jasper deelde.

Hij wilde nog iets anders zeggen maar zijn telefoon ging af. Hij nam de telefoon tussen zijn handen, bekeek wie het was. Natasja zijn andere vriendin. “Ik moet heel even opnemen” Roel schoof van zijn stoel en liep een stukje verder van Jasper vandaan. “Natasja! Zo geweldig om je stem weer te horen, hoe was je tournee?” Zijn expressie veranderde compleet. Hij leek te stralen door Natasja. “Ik heb je ook gemist! Waar ben je nu?” Natasja was een zangeres voor een band, een rock type. Heel anders als Melissa die het tutje was. Wanneer Roel op had gehangen pakte hij zijn rugzak. “Ik moet gaan mijn vriendin staat buiten op mij te wachten. Ik spreek je morgen goed? Dan kijken we wanneer mijn eerste les kan beginnen” Voor Natasja skipte hij school, had hij nooit problemen mee. Hij opende de deur, schonk Jasper nog een vriendelijke glimlacht voordat hij wegging.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com/
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: It's not that easy   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's not that easy
Terug naar boven 
Pagina 1 van 6Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Relax, take it easy... [Alois ~ Roakes]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Overige RPG's :: Overige RPG's-
Ga naar: