Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Anna-Cecilia Kaitlynn Rooseveld

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Anna-Cecilia

avatar

Aantal berichten : 68
Registratiedatum : 05-03-12

BerichtOnderwerp: Anna-Cecilia Kaitlynn Rooseveld   ma 5 maa - 5:10

De basis informatie
Volledige naam: Anna-Cecilia Kaitlynn Rooseveld
Roepnaam/bijnaam: Anna, Cecilia, Cece, Katty verzin maar iets origineels, alleen haar ouders noemen haar bij haar volledige naam.
Leeftijd: 16
Verjaardag: 3 mei
Geslacht: Vrouwelijk
Geloof: Ze is gedoopt en haar moeder is heel erg gelovig, maar zelf doet ze er niet zo veel mee.
Gewoonten: Ze rookt en gebruikt drugs.

Het innerlijk
Karakter: Anna-Cecilia is het prototype rijk meisje, tenminste dat was ze. Ze is gewend alles te krijgen wat haar hartje begeerde, hoefde nooit ergens voor te werken; haar pappie gaf het haar wel. Ze is arrogant en kan enorm gemeen zijn. Voor haar is het heel belangrijk wat iemand draagt, en niet wie hij zelf is. Toch probeert ze zichzelf te veranderen, ze wil dat ze haar eigen doelen gaat bereiken, is ambitieus. Bovendien ligt ze nogal met haar ouders, vooral haar moeder, overhoop op dit moment. Haar moeder accepteert het niet dat Anna-Cecilia zowel op jongens als op meisjes valt, en is heel boos op haar geworden daarom. Niet dat het haar veel uitmaakt. Haar moeder was altijd het speeltje van haar vader, vond ze, mooi om erbij te hebben, maar niet echt van belang. Ze voelt geen respect voor de vrouw, omdat ze altijd alles kreeg. Anna-Cecilia wil het anders doen, maar heeft nog veel hulp nodig, ze heeft altijd bedienden gehad, en mensen die alles voor haar opknapten, mensen die ze af mocht katten, en geloof me, dat deed ze. Nu wil ze echter dat ze mensen kan zien hoe ze zijn, en ja, dat wíl ze, ze kan het namelijk niet, voor geen meter. Ze heeft die zwerver al lang afgekat voor ze erachter kwam wat ze eigenlijk van plan was. Ze is impulsief en handelt ondoordacht. Toch is het vaak een verstandig meisje, kan goed luisteren, maar ze heeft hoge verwachtingen. Haar vrienden, en dat zijn er veel, laat ze zo vallen als ze erachter komt dat iemand iets slechts over haar verteld heeft, of op welke andere manier ook haar vertrouwen geschonden heeft. Als ze je echt heel aardig vind, als je het echt bij haar ‘gemaakt’ hebt, dan zal ze ook haar handen voor je in het vuur steken, maar het duurt heel lang voor iemand haar echte vriend is, en echt goede vrienden heeft ze dan ook maar een paar. Verder is ze een liefdevol meisje, maar laat dat niet snel aan mensen zien; laat liever haar harde kant zien. Ze heeft een paard genaamd Kabousch, aan hem kan ze alles vertellen, en die krijgt ook al haar liefde. Om haar genegenheid naar mensen toe te uiten is wat moeilijker voor haar. Als ze drugs gebruikt, en dat doet ze regelmatig, verandert ze echter helemaal; dan wordt ze los en kan het haar niets meer schelen wat anderen van haar mogen denken, denken ze toch wat ze willen. Zij vindt het fijn en daar gaat het toch om? Ze is ook opeens een stuk minder gemeen en hebberig als ze iets gehad heeft. Het is een teken van opstand. Haar ouders waren altijd erg bemoeizuchtig, en ze vonden wat ze deed nooit goed genoeg, hoe hard ze ook haar best deed, daarom zocht ze haar uitweg bij o.a. XTC en cocaïne, op school is het wat lastiger om eraan te komen, maar als je echt wilt, lukt zelfs dat.
Relaties: Ze is bi, maar neigt toch wel meer naar de kant van meisjes. Tot het grote ongenoegen van haar moeder overigens; het is des duivels!
Bijzonderheden aan karakter: Dat ze zich toch echt wel wil veranderen.
Talenten: Paardrijden en ze is een goede danseres.
Zwakheden: Ze kan niet tegen kritiek.

Status: Dat populaire, rijke meisje.

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Beverly Hills
Familie: Haar ouders, ze is enigst kind. Met haar moeder heeft ze ruzie en haar vader ziet ze daardoor, en omdat hij vaak zaken in het buitenland heeft, bijna nooit. Haar moeder zal ze niet zo snel meer vergeven omdat ze zelf niets aan de oorzaak van de ruzie kan doen. Verder heeft ze haar vader ‘erg teleurgesteld’ door het gebruiken van drugs. En haar ouders voelen zich er erg nutteloos bij omdat ze haar niet kunnen laten stoppen. Als ze iets zouden proberen weten ze dat er een nieuwe verzetsactie van haar kant zal komen.

Het uiterlijk
Lengte: 1.78
Omschrijving gezicht: Ze heeft een mooi gevormd, smal gezichtje, dat nog lange geen sporen van rimpels laat zien; je kan je afvragen; rimpels met zeventien, kijk maar eens om je heen en je zult zien dat het er meer zijn dan je zou verwachten, verder heeft de huid van haar gezicht geen oneven vlakjes, of puistjes. Allemaal te danken aan die lieve, dure, schoonheidsspecialiste, en alleen crèmepjes van het beste. Haar ogen zijn helder zeeblauw, die kleur kan je ook zien als zeegroen. Haar haren zijn lichtblond en vallen tot onder haar schouderbladen.
Bouw van het lichaam: Ze is goed gevormd, niet te dik of te dun, en ze heeft zo te zeggen de perfecte proporties. Ze heeft ook een tijdje modellenwerk gedaan, iets waarom haar moeder erg trots op haar was. Ze is redelijk lenig, maar alles behalve sterk. Kan heel makkelijk in de split of spagaat gaan zitten en dat soort dingen.
Kledingstijl: Duur; ze draagt alleen merkkleding, bijvoorbeeld van calvin klein of chanel.
Uiterlijke kenmerken: Ze ziet er enorm rijk uit.

Kracht
Kracht: Ze vraagt zich af of ze wel om de goede redenen op Malory zit omdat ze nog helemaal niets van die vage krachten waar iedereen het altijd over heeft gemerkt heeft.


Extra

Verleden: Anna-Cecilia komt uit een hele rijke familie; ze zag nooit iemand; haar vader was altijd weg, net als haar moeder die niet eens werkt. Haar ouders en grootouders probeerden haar liefde af te kopen, ze was altijd alleen en daarvoor in de ruil kreeg ze alles wat haar hartje begeerde. Een paard; oh dat kreeg ze even. Nieuwe schoenen van 500 euro, dat is toch een koopje? Als klein meisje sleepte haar moeder haar mee naar modeshows, en daar moest ze dan vaak ook lopen. Zo is haar gevoel voor mode ontstaan. Haar paard werd haar beste vriend omdat ze nooit broertjes of zusjes had, en mensen op haar school waren volgens haar moeder; niet van haar stand.

plaatjes:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise

avatar

Aantal berichten : 282
Registratiedatum : 19-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Anna-Cecilia Kaitlynn Rooseveld   ma 5 maa - 5:16

Goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Anna-Cecilia Kaitlynn Rooseveld
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: