Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Emanuela Miraglia

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Emanuela

avatar

Aantal berichten : 101
Registratiedatum : 04-03-12

BerichtOnderwerp: Emanuela Miraglia   zo 4 maa - 1:49


De basis informatie
Volledige naam: Emanuela Miraglia
Roepnaam/bijnaam: Emanuela en als mensen het te moeilijk vinden mogen ze haar Ema of Mira noemen
Leeftijd: 20
Geslacht: vrouw
Geloof: I believe in God but I commited to much sins to go to heaven. I will burn in Hell for the rest of my life.

Het innerlijk
Karakter: Emanuela is iemand die meteen haar mening zegt of je meteen laat weten als ze je niet mag. Zij is een flirter, kan grof in de mond zijn en heeft een attitude van: I don't give a shit. Emanuela maakt vaak ruzie en dan echt tot slaande ruzie. Zij is vaak al in de cel gegooid want als ze ruzie krijgt dan wordt alles zwart voor haar ogen. Voor de rest heeft Emanuela een muur om zich heen waardoor zij niemand toelaat. Dit is de grootste reden waarom ze is hoe zij is. Het harde meisje zijn die om niemand geeft is allemaal een act. Een act terwijl Emanuela toch een klein hartje heeft. Emanuela heeft geen vrienden alleen maar kennissen. Zij vertrouwd niemand omdat vaak genoeg haar vertrouwen is beschadigd. Voor haar familie gaat zij door het vuur of voor hele belangrijke personen die zij nog niet vaak heeft ontmoet in haar leven.

Deze dame heeft pit, houdt van problemen en is een echte prater. Zij kan zo goed acteren, dat alles wat zij zegt geloofwaardig klinkt. Hiermee heeft zij vaak mensen opgelicht of misleid. Je kan haar echt beschrijven als een bad girl die nergens voor schaamt. Aan de ene kant een goed ding aan de andere kant brengt zij de bloed onder je nagels vandaan. Dit is de Emanuela die je leert kennen als jij een vreemde voor haar bent of kennis. Zij wilt namelijk niet close met mensen worden anders weten ze hoe zij echt is. Ze vindt het wel goed zo, dat stoere en badass.

Er is ook een hele andere kant van haar. Haar echte kant, de kant die alleen haar dierbaren kennen. Emanuela kan de eerlijkste persoon zijn die je kent waar je je ei kwijt kunt. Zij zal de waarheid in je gezicht zeggen hoe pijnlijk het ook is. Ze zal je laten realiseren hoe het leven in elkaar zit ook al willen sommige mensen het op dat moment niet toegeven of horen. Dit meisje houdt van lachen en plezier maken in het leven. Zij verzint ook de gekste activiteiten om te gaan doen. Dus als iemand door haar muur heen breekt dan krijg je een goede vriendin waar je echt iets aan hebt.

Relaties:Nog nooit een echte relatie had met een man omdat zij mannen niet vertrouwd. Wel doet ze aan Onenightstands. Toch diep vanbinnen hoopt Emanuela een fatsoenlijke man te ontmoeten die zij 100% kan vertrouwen.
Talenten: Emanuala is een fantastische danseres qua latina stijlen. Ze kan ook motor rijden maar dat heeft ze nog niet volledig onder de knie. Ze heeft pas haar rijbewijs voor de motor gehaald waardoor zij nog een beetje onzeker over is. Zwemmen is ook één van haar favoriete bezigheden. Emanuela heeft een goede conditie omdat zij veel doet sporten. Zij kan ratslagen, salto's en noem maar op. Het kan wel zo zijn dat een salto of ratslag mislukt waardoor ze soms flinke verwondingen oploopt. Haar talent heeft dus het meeste met haar lichaam te maken. Een ander talent waar zij niet te koop mee gaat is bakken van allemaal heerlijke dingen en koken. Italianen zijn nu eenmaal goed in koken.
Status: You don't like me? I don't care! (attitude en altijd spreekt zij de waarheid wat velen niet kunnen hebben)
Zwakheden:Mannen zijn haar zwakheid. Ook houdt zij niet van donkere plekken en haar moodswings.
Angsten: Mannen zijn haar angst maar ook duisternis en de duivel. Ook al weet ze dat ze naar de hel zal gaan.

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Emanuela is geboren in Italië, Sicilië. Geen stad of dorp want zij komt namelijk van de zigeuners die altijd reizen in hun leven. Blijven nooit op 1 plek.
Familie: Haar familie is gigantisch! Van 5 tantes van haar vaderkant tot 3 ooms en 4 tantes van haar moederskant. Dan nog 7 nichten en 8 neven, en vergeet niet haar twee broers en kleinere zus. Als zij ook nog haar achterneven of achternichten moest gaan tellen raak je de tel kwijt. Een echte zigeunersfamilie.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Emanuela is maar 1.68 cm lang maar door de hakken die zij draagt lijkt zij altijd langer. Maar zij schaamt zich ook niet voor haar lengte. Ook heeft Emanuela een gespierde lichaam maar slank. Ze heeft een B-cup maar een flinke italiaanse kont. Zij kan dus echt vechten als een vent.
Omschrijving gezicht: Emanuela heeft heldere, grote, groene ogen maar doordat zij zich vaker zwaar opmaakt vallen haar ogen niet zo op. Zij is een echte brunette. Proud being brown. Deze dame is licht getint maar als zij echt in de zon zou bakken kan zij een chocolade huid krijgen.
Kledingstijl: Emanuela houdt van lange rokken en topjes. Zij heeft de gekste combinaties. Ook houdt zij ervan mensen te schokkeren vandaar dat zij soms zo min mogelijk iets aantrekt. Hoge hakken en jurken zijn haar favoriet die haar lichaam goed laat uitkomen. Zij houdt ervan om er sexy rond te lopen maar soms ook lekker luchtig in haar zigeneurs outfitten.
Uiterlijke kenmerken: Emanuela heeft één van de mooiste ogen wat je in je leven zult zien. Haar glimlacht is zo stralend als de zon. Meeste mannen vallen voor haar glimlacht en ogen. het lichaam is een extratje. Ze heeft wat moedervlekken en heeft een tattoage op de zijkant van haar handpalm met: Faith erop.

Kracht
Kracht: Elektrokinese

Extra
Verleden: Emanuela is in een liefdevol familie opgegroeid. Door haar schoonheid is zij altijd anders behandeld als anderen in de wereld. De docenten, haar bazen en noem maar op probeerde altijd haar aan te randen. Hierdoor is haar vertrouwen in mannen flink beschadigd. Zij is vechtsporten gaan doen om zich te verdedigen zodat incidenten werden voorkomen. Beter voorkomen dan genezen. Desondanks ging zij vroeger snel met mannen naar bed omdat zij het aan de ene kant ook geweldig vond om begeerd te worden. Wanneer zij toestemming geeft mag een man of jongen van geluk spreken. Anders laat zij wel duidelijk zien dat zij geen enkele interesse heeft. Emanuela heeft nog nooit een serieuze relatie gehad omdat mensen haar vooroordelen. Mannen zien haar als een lustobject en deden nooit de moeite om haar echt te leren kennen. Ook vrienden wilde alleen met haar omgaan omdat zij bang voor haar waren en Emanuela was populair. Alleen haar familie is voor haar te vertrouwen. Door bepaalde gebeurtenissen in haar leven weet zij dat ze alleen terug kan vallen op haar familie.
Overig: Emanuela valt duidelijk op mannen en vindt het geweldig om met hun te spelen. Daardoor breekt zij velen harten wat haar wraak is voor de incidenten in haar verleden. Zij heeft een soort haat voor mannen gecreeërd maar zij kan ook weer niet zonder het mannelijk geslacht. Toch vinden de mannen haar een schattig verschijning naarmate ze zien hoe zij de lakens met hun deelt. Van een wild ongetemd dier naar een schattige knuffelbeer. Het is voor mensen daarom echt moeilijk om te weten hoe zij werkelijk is. Dat heeft dus met acteren te maken en haar geloofwaardigheid.

Spoiler:
 


Laatst aangepast door Emanuela op zo 4 maa - 8:00; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emanuela

avatar

Aantal berichten : 101
Registratiedatum : 04-03-12

BerichtOnderwerp: Re: Emanuela Miraglia   zo 4 maa - 6:51

ze is af Very Happy
nu alleen een goedkeuring
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jane

avatar

Aantal berichten : 256
Registratiedatum : 12-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Emanuela Miraglia   zo 4 maa - 6:54

Waar staan zwakheden? AHhaahahah
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jane

avatar

Aantal berichten : 256
Registratiedatum : 12-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Emanuela Miraglia   zo 4 maa - 6:58

En relaties.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emanuela

avatar

Aantal berichten : 101
Registratiedatum : 04-03-12

BerichtOnderwerp: Re: Emanuela Miraglia   zo 4 maa - 7:15

Ooh heel erg bedankt!Razz
had het perongeluk gewist.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jane

avatar

Aantal berichten : 256
Registratiedatum : 12-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Emanuela Miraglia   zo 4 maa - 7:16

Hahaha, ja ik dacht even zeggen voordat want anders moest je weer wachten tot je goedgekeurd werd enz nu wachten tot Eef of Esmee het doet hihi.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Emanuela Miraglia   zo 4 maa - 7:19

Bijna goedgekeurd, het is onmogelijk voor iemand om goed te zijn in elke soort dans én geweldig te kunnen zwemmen én geweldig lenig te kunnen zijn dus daar moet je nog even wat in aanpassen, vor de rest goedgekeurd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emanuela

avatar

Aantal berichten : 101
Registratiedatum : 04-03-12

BerichtOnderwerp: Re: Emanuela Miraglia   zo 4 maa - 7:25

Jup ik heb het aangepast, klonk net alsof ze perfect was haha! Razz
wat dus helemaal niet zo is
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daniël.

avatar

Aantal berichten : 344
Registratiedatum : 13-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Emanuela Miraglia   zo 4 maa - 7:40

Hmm het klinkt nog steeds alsof ze redelijk perfect is, het enige wat echt veranderd is is dat ze af en toe valt met haar radslagen en salto's, maar verder kan ze nog wel dansen (alles) zwemmen zonder echt moe te worden en nog meer... lijkt me nog steeds redelijk perfect...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Emanuela Miraglia   zo 4 maa - 7:42

Ja wat Esmee zegt, en zou je ook wat op het karakter willen letten? Want het kan niet dat je personage bij de ene ontzettend stoer is en bij de andere lief en aardig, je personage kan niet overal perfect bij passen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emanuela

avatar

Aantal berichten : 101
Registratiedatum : 04-03-12

BerichtOnderwerp: Re: Emanuela Miraglia   zo 4 maa - 7:45

Nee maar dat staat beschreven want zij lijkt hard door haar muur maar eigenlijk heeft ze een klein hartje. En de talenten zijn aangepast Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daniël.

avatar

Aantal berichten : 344
Registratiedatum : 13-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Emanuela Miraglia   zo 4 maa - 7:49

Emanuela schreef:
Nee maar dat staat beschreven want zij lijkt hard door haar muur maar eigenlijk heeft ze een klein hartje. En de talenten zijn aangepast Smile

De talenten zijn wat mij betreft goed, alleen dat karakter is wel een beetje vreemd als ik eerlijk ben. Ze heeft namelijk bijna iemand vermoord (Dat doe je niet als het alleen een muur is of je moet echt gek zijn) maar ze is wel de liefste persoon... das beetje raar dus daarin ben ik het eens met eef...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kelsey.

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 16-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Emanuela Miraglia   zo 4 maa - 7:51

oké goedgekeurd dan Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kathleya

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 27-02-12
Leeftijd : 26
Woonplaats : Heerlen

BerichtOnderwerp: Re: Emanuela Miraglia   zo 4 maa - 7:55

Dat heb ik echt hoor! Dat is van mij gebasseerd ik ben ook een goed mens maar wanneer ik ruzie heb sla ik echt iemand het ziekenhuis in Razz Dat heeft met de zwarte vlek te maken dan verlies je alles uit het oog. Alleen ik wilde het een beetje dramatischer maken xD Oké niet goed dus, ik zal wat aanpassingen doen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ultimatefantasy.rpg-dynasty.com/
Gesponsorde inhoud




BerichtOnderwerp: Re: Emanuela Miraglia   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Emanuela Miraglia
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: