Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Tamani Ackland

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tamani

avatar

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 03-03-12

BerichtOnderwerp: Tamani Ackland   za 3 maa - 3:35

De basis informatie
Volledige naam: Tamani Ackland
Roepnaam/bijnaam: Tam, gewoon een afkorting omdat zijn naam zo raar is.
Leeftijd: 19
Geslacht: Male
Geloof: Nee.


Het innerlijk
Karakter: Tamani is erg nadenkend, dat zou je niet verwachten bij de drukheid van zijn bestaan. Hij stuitert nog net niet tegen de muren omhoog. Hij denkt over bijna alles na, maar pas achteraf. Op de momenten zelf kan hij soms impulsief en roekeloos reageren. Hij is altijd wel te vinden voor een praatje of een of ander vaag plan. Hij is vaak best snel gepikeerd. En dan moet hij zich wel inhouden om je niet gewoon te slaan, maar het lukt hem tot nu toch best goed. Hij is goed in strategieën bedenken en verzinnen hoe andere mensen tegenover iets of iemand staan, dat betekent niet dat hij zich ook in ze in kan leven. Hij is meestal wel aardig tegen iedereen, maar heeft een zwak voor kleine kinderen. Die stuiteren lekker met hem mee. Bovendien kan hij over het algemeen niet tegen zijn verlies, en hij ziet zo goed als alles als een spelletje. Hij is altijd ongeduldig, behalve met een spelletje. Dan heeft hij alle tijd van de wereld. Verder houdt hij van energieke bezigheden, hoe kan het ook anders, als hij zijn energie niet kwijt kan dan slaapt hij nachten niet, zonder er iets van te merken. Verder is het echt een buitenmens. Hij houdt vooral van boomklimmen of boomhutten bouwen. Nog een van zijn slechtere punten is dat hij ookal lijkt het alsof hij alles vertelt; heel geheimzinnig is. Hij is redelijk afstandelijk, omdat hij nooit iemand over zijn verleden vertelt. Ondanks zijn ADHD kan hij heel rustig zijn af en toe. Beangstigend rustig. Dan is hij opeens rustgevend. Meestal maakt hij mensen of moe, of druk door zijn gedrag. Hij is ook niet het type dat door zijn ADHD opeens enorm vervelend wordt, en blijft meestal wel redelijk serieus. Alleen het overschot energie valt wel op.
Relaties: Tam is niet snel verliefd, heeft weinig meisjes, maar is van die ene ware, misschien is dat wel een jongen weet hij veel! Hij is bi.
Talenten: Stratego, mastermind, het heel snel uitvogelen van de schuldige bij misdaadprogramma’s, allemaal lekker nutteloos. Verder is hij goed in spreuken.
Zwakheden: kaarten of dobbelen, dan heeft hij opeens geluk nodig in plaats van strategie en gaat hij de mist in.

Status: Die ene. Hij is niet erg bekend, maar mensen weten meestal wel over wie je het hebt omdat zijn ogen helder en vriendelijk staan, en er over hem heen altijd een soort bijzondere rust hangt ondanks zijn drukheid. Hij heeft meestal een lijdende functie omdat hij goed is met woorden als het hem uitkomt en als hij niet te druk is om zich te concentreren.


afkomst
Geboorte en/of woonplaats: dat weet niemand.
Familie: Hij heeft een vader; beter bekend als de man in het grijze pak met de zonnebril. Hij laat zich bijna nooit, zeg maar gerust nooit, zien.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Tam is slank en van redelijk normale lengte; zo’n 1. 78 Hij is erg lenig en dat is aan zijn figuur te zien.
Omschrijving gezicht: Hij heeft mooie smaragdgroene, grote, dromerige ogen. Zijn haren zijn heel donkerbruin tot zwart, ligt aan de dag en het moment.
Kledingstijl: Makkelijk, simpel.
Uiterlijke kenmerken: Hij is wel een beetje ijdel, maar niet heel erg. Het is wel zo dat hij er goed uit wil zien, maar als hij daarvoor nog extra shopadvies enzo nodig heeft doet hij het gewoon niet.

Kracht
Kracht: Thermokinese; en hij is er heel goed in omdat hij al redelijk jong dingen uitprobeerde omdat zijn ouders er niet waren om hem normale dingen te leren en hij veel uit zichzelf leerde.

Extra
Verleden: Een groot mysterie.
Overig: Een tamme eekhoorn. Of eigenlijk valt dat wel mee, er is een eekhoorn die vaak dichterbij komt in het bos, die heeft hij Gresseby gedoopt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Tamani Ackland   za 3 maa - 3:38

Goedgekeurd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tamani Ackland
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: