Royal Malory Academy

Far more than just a boarding school
 
IndexIndex  WelkomWelkom  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Nael Caffrey

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Neal

avatar

Aantal berichten : 132
Registratiedatum : 31-01-12
Leeftijd : 21

BerichtOnderwerp: Nael Caffrey   do 1 maa - 5:05

De basis informatie
Volledige naam: Neal (spreek uit als Niel) Caffrey
Roepnaam/bijnaam: door de leerlingen en meeste mensen gewoon Neal. Door de politie/FBI the Flying Dutchman
Leeftijd: 29 (hij is conciërge)
Geslacht: M
Geloof: Neil gelooft in zichzelf. Bovendien, als er echt een God is, zou hij allang zijn enkeltje naar Hel hebben verdiend.


Het innerlijk
Karakter:
Het eerste wat je over Neal moet weten is waarschijnlijk dat je hem niet moet vertrouwen. Nooit, niet over nadenken, gewoon niet doen. Hij zal het namelijk toch alleen maar schaden of er misbruik van maken. Helaas hebben de meeste mensen toch de neiging hem te vertrouwen omdat hij gewoon de indruk maakt van een vriendelijke, charmerende man. Ook voor jongere meisjes is hij de conciërge die stiekem toch wel heel erg leuk is. Hij weet zelf ook heel goed hoe hij zo over moet komen. Er zijn ook niet veel mensen die weten dat hij niet te vertrouwen is. De schoolleiding weet over zijn verleden en natuurlijk de politie, rechters enz. En mensen die vaak op websites als: Most Wantend kijken zullen zijn gezicht misschien vaag herkennen. Maar goed, wie denkt nu dat een veroordeeld topcrimineel de conciërge op je school is. Een ander belangrijk punt is dat hij slim en handig is. Veel te slim en handig, volgens de politie in ieder geval. Hij weet heel veel en zal (bijna) altijd wel een manier vinden te ontsnappen. Iets dat hij ook heel goed in zijn voordeel weet te gebruiken is zijn charme. Er zijn maar weinig vrouwen die zijn intense lichtblauwe ogen weten te weerstaan en dat is iets waar Neal heel goed van op de hoogte is. Neal zal zichzelf nooit helemaal aan iemand overleveren, hij kan heel goed luisteren als iemand zijn of haar hart uitstort bij hem, om het daarna nog eventueel in zijn voordeel te gebruiken. Maar zelf iets over zijn verleden vertellen of zelfs maar over hoe hij zich voelt of wat hij denkt is er niet bij. Hij vertrouwt dus niemand. Er is echter ook nog een andere reden voor, hij houdt ervan mysterieus te worden gevonden en van de aandacht die dat oplevert. Hij laat zichzelf nooit kwetsbaar zien en verstopt zich vaak achter een façade van opgewektheid en optimisme. Al hoeft daar niets waar van te zijn. Misschien is het nu nog overbodig om te zeggen, maar Neal is oneerlijk. Liegen en bedriegen zijn dingen die ooit zijn orde van de dag waren, zijn werk. Als hij je vertelt dat de lucht pimpelpaars met gele stippen is heb je de neiging omhoog te kijken omdat je bijna gaat geloven dat wat hij zegt waar is. Als je weet dat hij crimineel is wordt je waarschijnlijk bang van hem, maar in principe is dat nergens voor nodig. Neal weet hoe hij met een geweer om moet gaan maar doet daar niets mee en hij heeft nog nooit iemand gedood. Zijn misdaden zijn ‘schoon’. Denk aan kunstroof en vervalsing (zijn persoonlijke favoriet en waar hij het beste in is) fraude en oplichting. Nael houdt er niet van zich kwetsbaar op te stellen. Ook is hij iemand die liever alleen werkt. Hij is arrogant genoeg om te vinden dat hij het zelf toch wel beter kan, dat is in sommige gevallen nog waar ook.

Relaties: Neals liefdesleven is een beetje dood aangezien hij niet veel verder komt dan de school. Soms nog Malory waar hij nog wel een ONS heeft maar verder niet. Iets wat misschien wel jammer is want ondanks dat het niet zo lijkt is Neal erg romantisch. Als hij echt van iemand houdt zal hij letterlijk naar het andere eind van de wereld reizen om bij die persoon te zijn. Daar kan hij nog wel eens in doorslaan. Dit is echter nog nooit voorgekomen en hij weet het dus ook niet van zichzelf.

Talenten: Neal heeft vele talenten, of in ieder geval dingen waar hij goed in is. Maar dit zijn geen dingen als sporten of tekenen. In ieder geval zal je niet vaak horen dat iemands talent onder andere het stelen van kunst is of de politie te slim af zijn of documenten vervalsen.
Zwakheden: Neal kan niet over zichzelf vertellen en hij komt dus amper buiten het schoolterrein. Met zijn krachten kan hij niets en de band om zijn enkel is ook zeker een zwak punt van hem.

Status: Hij is die leuke conciërge, voor de leerlingen (en dan vooral meisjes) op Malory. Voor de FBI is hij die te goede crimineel.


afkomst
Geboorte en/of woonplaats: Hij is geboren in Houston (dat ligt in Texas) Daarna had hij niet echt een woonplaats maar ging hij van stad naar stad en van adres naar adres. Toen hij opgepakt was zat hij anderhalf jaar in een strenge gevangenis. Nu woont hij op Malory aangezien hij slechts met toestemming van het schoolterrein af mag.
Familie: Zijn moeder. Zijn vader is dood (zie verleden) en hij was enigs kind. Bovendien heeft hij op zijn twintigste zijn moeder achtergelaten en is zijn eigen weg gegaan. Daarna heeft hij weinig tot geen contact meer met haar gehad.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Hij is 1.80, een goede lengte vindt hij zelf. Niet te opvallend in ieder geval. Neal zorgt er zelf voor dat hij goed in vorm blijft en er ook goed uit ziet. Hij is dus zeker wel gespierd maar niet overdreven.
Omschrijving gezicht: Neal heeft heel erg lichtblauwe ogen die erg opvallen en waar je blik meestal wel even op blijft hangen. Het staat in contrast met zijn donkerbruine, bijna zwarte, haar dat hij elke morgen goed in model brengt. Hij heeft een sterke kaaklijn en vaak iets van een net stoppelbaardje.
Kledingstijl: Neal hoeft, gelukkig, geen uniform te dragen. Daar is hij zelf heel blij mee omdat deze plek hem al genoeg aan een gevangenis dragen. Maar Neal kleedt zich meestal redelijk netjes. Een blouse of een trui. Meestal zwart, grijs of donkerblauw omdat dat hem het beste staat.
Uiterlijke kenmerken: Neal is wel redelijk ijdel. Hij zorgt er voor dat hij er altijd goed en verzorgd uitziet. Zijn ogen zijn iets dat zeker opvalt.

Kracht
Kracht: Elektrokinese. Maar Neil kan er absoluut niet mee om gaan. Niet omdat hij er bijzonder slecht in is maar omdat hij nooit lessen heeft gehad. Dat is voor hem verboden want denk eens na, wat voor goeds zou het nou brengen als iemand als hij ook nog eens extra krachten heeft. Hierdoor doet hij zichzelf nog wel eens pijn als hij per ongeluk een schok veroorzaakt.

Extra
Verleden:
Neal was een jongen die altijd heel erg tegen zijn vader opkeek. Zijn vader was politieagent en Neal wilde van jongs af aan hetzelfde doen als zijn vader. Alleen was zijn vader door zijn werk niet heel vaak thuis en werd hij voornamelijk opgevoed door zijn moeder. Nadat hij van zijn middelbare school moest omdat hij te vaak was blijven zitten wist hij via een avondschool alsnog toegelaten te worden op een politieacademie. Daar leerde hij veel dingen over misdaad en hoe hij moest omgaan met een wapen. In het jaar voordat hij zou afstuderen stierf zijn vader. Hij was neergeschoten en toen er onderzoek naar zijn zaak werd gedaan kwamen ze erachter dat zijn vader zich met criminele zaakjes bezighield. Dit was een enorme schok voor Neal en hij stopte meteen met zijn opleiding en verhuisde naar New York. Daar vond hij geen werk en om toch aan geld te komen begon hij te stelen. Hier bleef hij verbluffend goed in te zijn omdat hij mensen met zijn charmes hem kon laten vertrouwen. Zo kwam hij steeds verder in de criminele wereld terecht en werden zijn misdaden steeds groter. Hier leerde hij zichzelf heel veel, vaardigheden die hij bij zijn ‘werk’ nodig had. Maar ook een heleboel informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen. Hij specialiseerde zich in kunstroven. Voor de politie en uiteindelijk zelfs de FBI werd hij ‘de Flying Dutchman’. Je zag hem wel maar steeds als je dichterbij kwam verdween hij weer. Drie jaar zaten ze achter hem aan en ze kregen hem niet te pakken. Tot hij last kreeg van plotselinge hoofdpijnen. Daardoor gingen er dingen mis en uiteindelijk belandde hij in de gevangenis met vijftien jaar te gaan. Omdat hij steeds zieker werd, werden er maatregelen genomen en zo kwam hij uiteindelijk bij Malory uit.
Overig: Om te voorkomen dat hij ontsnapt heeft hij een enkelband om. Als hij van het schoolterrein gaat weet de FBI dat meteen.

Plaatje:

Spoiler:
 


Laatst aangepast door Nael op do 1 maa - 5:11; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Scarlett

avatar

Aantal berichten : 748
Registratiedatum : 06-02-12

BerichtOnderwerp: Re: Nael Caffrey   do 1 maa - 5:10

Goedgekeurd Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nael Caffrey
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Royal Malory Academy :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: